bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 4/4 violončelo

Kategória: Sláčikové nástroje

Predám 4/4 violončelo čiernej farby vhodné pre začiatočníkov. K violončelu prislúcha puzdro a sláčik. Vhodné pre študenta ZUŠ. Pri vážnom záujme možná dohoda. T.č.
Predám 4/4 violončelo
Podobné inzeráty
Celomasívne violončelo 4/4
Predám krásne celomasívne 4/4 violončelo s kvalitným sláčikom a nepremokavým púzdrom s hrubým polstrom. Violončelo je vo výbornom stave a má krásny zvuk. Výhody: ebenové kolíky, hmatník, osemhranný sláčik, žabka sláku z brazílskeho dreva, kvalitné púzdro a kolofónia Bernardel zadarmo. Violončelo je upravené profesionálom. 1. má upravený pražec z čoho nám vyplýva rovnaký tlak prstov na struny vo všetkých polohách, 2. má nastavenú a zarezanú kobylku na prednú dosku, 3. nastavenú dušu - tón sa ozýva okamžite po potiahnutí sláčika + niekoľko estetických úprav kolíkov a pražca. Profesionálne poradenstvo je samozrejmosťou.
Violončelo 4/4
Predám 4/4 violončelo vhodné pre začiatočníka, alebo mierne pokročilého hráča. Violončelo je značky Leonardo. K violončelu prislúcha sláčik, kolofonia, mäkký obal a stojan na noty. Violončelo je vo výbornom stave, boli na ňom vymenené struny za nové. Používané bolo asi 2 roky.
Violončelo 4/4
Predám 4/4 violončelo Dowina. Veľmi málo hrané. K violončelo je aj slák a kufor. Kufor má mierne poskodenie, nedajú sa dat popruhy ale zato má kolieska. Iba osobný odber misoop@
Violončelo 4/4
Predám 4/4 violončelo Dowina. Veľmi málo hrané. K violončelo je aj sláka kufor. Kufor má mierne poskodenie, nedajú sa dat popruhy ale zato má kolieska. Iba osobný odber misoop@
Violoncelo
Predám 1/2 violoncelo ceskej výroby Cremona Luby. Violoncelo ma nove struny, strunnik, kobylku s puzdrom a slakom.
Celomasívne violončelo 7/8
Krásne celomasívne violončelo s ebenovým hmatníkom. Violončelo je upravené profesionálom. 1. má upravený pražec z čoho nám vyplýva rovnaký tlak prstov na struny vo všetkých polohách, 2. má nastavenú a zarezanú kobylku na prednú dosku, 3. nastavenú dušu - tón sa ozýva okamžite po potiahnutí sláčika + niekoľko estetických úprav kolíkov a pražca. Profesionálne poradenstvo je samozrejmosťou.