bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAM AKČNÚ KAMERU

Kategória: Ostatné

Vhodná na športové aktivity. Možnosť ovládania cez wifi.
PREDAM AKČNÚ KAMERU
Podobné inzeráty
inšpekčná kanalizačná kamera
Predám novú inšpekčnú kanalizačnú kameru na revíziu - inšpekciu kanalizačných potrubí . Inšpekčná kanalizačná kamera má otočnú hlavu - horizontálne aj vertikálne .Kamera vysiela signál 512Hz podľa ktorého určite jej polohu .Záznam -video z monitoringu je ihneď uložené na USB alebo SD kartu.Do videa môžete vkladať text alebo hlasový komentár. Mám v ponuke aj iné kamery väčšie i menšie s vysielačom i bez . Ceny kamier sú od 1200€ po 6000€ .Mám nové aj používané . Kamery Ridgid alebo Ibak vopchám do vrecka pomerom kvalita cena . Mám všetky náhradné diely skladom a robím aj servis na počkanie /v tomto fachu nutnosť/.Ak si kúpite kameru od nás v prípade poškodenia-poruchy- záručnej -pozáručnej opravy si v ten deň beriete odomňa na zapožičanie rovnakú alebo podobnú kameru - teda neostanete bez zariadenia a neujde Vám žiadna robota . Mám skúsenosti so spracovaním posudkov - popisovanie kamerových záznamov . Školím vytyčovanie a trasovanie potrubí a vedení (voda,kanalizácia, elektrika ,plyn).Poradím S výberom vášho vybavenia pre segment oprava a údržba kanalizácie a sieti , únik vody z rozvodov , podlahového kúrenia . V ponuke mám aj sondy .Ak má niekto záujem pošlem fotky rôznych kamier sem to nevojde všetko .Brutálny výber vodotesných kamier . Aj pre potreby kominárov . Resp. prídem za normálnu cenu urobiť kameru - monitoring potrubia - vytýčenie-vyfrézovanie vodným lúčom /hydročističe 160bar/, vysokotlakové čistenie plôch a odstraňovanie omietok vodným lúčom /500bar/.Opravy kanalizácií výkopovou a bezvýkopovou technológiou . Vystrojím tími technikou - zaškolím v tejto oblasti .Aj úniky vody a vlhnutie .Servis kamier u mňa nezakúpených už nebudem robiť .
Akcna kamera Niceboy Vega 6 star
Predam akcnu kameru so vsetkym prislusenstvom niceboy vega6 star pouzivana minimalne bez poskodenia.Mala dohoda na cene.
Kamera 360fly
Predam 2x pouzitu akcnu kameru 360fly. Vsetko funguje, bola len odskusana. Nevhodny darcek.
SJCam Sj4000
Dobrý deň , predám akčnú HD kameru ( štýl GoPro) značky Sjcam sj4000 . Kamera funguje normálne , 2x batéria , príslušenstvo na fotke . Displej je bez jediného skrabanca . V prípade záujmu kontakt mailom , SMS alebo po telefóne .
Bezpečnostná wifi ip kamera
Predam novu IP wifi bezpecnostnu vonkajsiu kameru s rozlisenim FHD 1080p. Dokaze sa otacat vertikalne aj horizontalne.Kamera podporuje mikro SD kartu s kapacitou do 128gb, je vybavena led osvetlenim (8xled dioda) a nocnym videnim , obojstranne audio, v baleni je kamera, adapter DC12v, montazne prvky a manual. Kamera je ovladana a nastavovana pomocou aplikacie iCSee, dostupnej pre android aj IOS.Kdekolvek si viete na telefóne pozrieť čo kamera vidí,takisto vypočuť zvuk, môžete aj cez kameru zakričať na prípadných narušiteľov. Takisto ponukam kameru do objímky.Bezpečnostná Wifi kamera 2mp,ip44 s jednoduchou montážou,jednoducho ju nakrutite ako klasicku ziarovku do akejkolvek objímky .V objimke musi byť ,,šťava,,slúži na napájanie kamery.Ak nemáte voľnú tak v baleni je dodaná.Kamera funguje s aplikáciou icsee ktorá je dostupná pre Android aj iOS free . Kamera je ptz cize sa s ňou dá otáčať horizontálne aj vertikalne.Zaznam ukladá na micro sd do 128gb,ma aj nočné videnie. Kamery teda môžte mať oba typy v jednej aplikacii,cena kamery do objimky je 35€,cena ptz kamery je 45€. Osobny odber Liptovský Trnovec alebo poštou.
Drziak na kameru GoPro
Ponúkam na predaj čisto nový, nepoužitý, len rozbalený na skúšku držiak, nosič na GoPro kameru, alebo podobné kamerky s uchytením ako GoPro. Je to veľmi silný praktický štipec. Z vnútra sú malé gumené zúbky na dokonalé zachytenie prakticky na čokoľvek.U nás ťažko zohnateľné. Pre vyhľadávanie... dango desing gripper, gopro, nosič, držiak, úchyt na kameru, uchytenie kamery na prilbu...