bazár, predaj, inzercia, predám

Predam akusticku gitaru Ortega s puzdrom + ZARUKA

Kategória: Strunové nástroje

Predam novu akusticku gitaru Ortega RSM-REISSUE 4/4 Natural aj s kvalitnym puzdrom a nahradnymi strunami. Gitara je v 100 % vizualnom aj funkcnom stave. Kupovana v 01/2023. ZARUKA do 01/2026.

Ak sa mi nedovolate, nechajte mi email pripadne SMS a ozvem sa spät.

Klasická gitara veľkosti 4/4. Vrchná doska nástroja je vyrobená zo smreku, luby a zadná doska z javoru. Nato krk s menzúrou 650mm, je osadený orechovým hmatníkom a 19 pražcami. O ladenie a intonáciu sa stará orechová kobylka, plastový nultý pražec a Ortega mechanika.

Vyhladavanie - nylonka, nylonova gitara, akusticka gitara, klasicka gitara, ibanez, taylor, yamaha, fender, spanielka, lag, pasadena, cordoba, martin
Predam akusticku gitaru Ortega s puzdrom + ZARUKA
Podobné inzeráty
Elektroakustická gitara NYLON ORTEGA RCE238SN-BKT
Gitaru vlastním cca pól roka bola používaná len doma v štú bez chyby.Predávam ju kvôli tomu,že viac využívam elektrické gitary a táto len čaká doma v puzdre:) Pridávam k tomu aj veľmi dobrý gig bag.Na gitare boli pred nedávnom robená výmena strún aj baterky takze je v 100% stave pripravená na koncerty:)) Klasické gitary Ortega zo série Performer kombinujú tradičný dizajn a konštrukciu s modernými prvkami. V rámci tejto série si môžete vybrať z gitár so štandardnou hĺbkou tela a modelov "thinline", nástrojov s praktickým výrezom tela a rôznymi povrchovými úpravami. Rezonančná doska tejto elektroakustickej klasickej gitary je vyrobená z masívneho smreka Sitka, zatiaľ čo zadná doska a luby sú z preglejkovaného mahagónu. Figový hmatník rozdeľuje devätnásť pražcov. Modely SN (small neck/slim neck) majú užší krk (48 mm pri nultom pražci namiesto tradičných 52 mm) - hru na tieto nástroje ocenia hráči s menšími prstami, ale aj hudobníci zvyknutí na rozmery krku akustických gitár. Elektronika Ortega MagusPro s integrovanou ladičkou ponúka možnosť zosilnenia zvuku. Struny sú ukotvené v hmatníku z figového dreva a v uzamykateľných chrómových ladiacich mechanikách OTMLOCK6L-CR. Pekné spracovanie podčiarkuje rozeta zložená z orechového dreva, javora a bielych perleťových krúžkov a moderný dizajn hlavice.
Ukulele pre ľaváka značky Ortega Keiki
Predám ukulele určené pre ľaváka značky Ortega v spolupráci s firmou Keiki. Ponúkam k nemu aj stojan značky Ortega v čiernej farbe za príplatok 5 eur.
Ortega ukulele + Ortega púzdro + popruh
Ortega ukulele a púzdro nepoškodené, minimálne používané a popruh nenosený
Predám novú gitaru Ortega M5CS 4/4
Táto nylonová Ortega M5CS bola navrhnutá a ručne vyrobená v španielskej Valencii neuveriteľne talentovanými majstrami. Prináša vám výnimočný pocit z hrania a bohato scintilačný tón. Až na nej budete hrať, budete hrať s čistou prémiovou triedou, kde je vaša osobnosť a talent predvádzaný tak, ako nikdy predtým. Klasické gitary majú dlhú históriu a model M5CS stelesňuje tradíciu. Tieto klasické gitary vytvárajú temné, ​​sladké tóny a sú obohatené o nesmiernu všestrannosť, ktorá kvitne s ešte tonálnejšou chuťou čím viac hráte a tým prehlbujete svoju fantáziu. Hrajte bez obmedzení vďaka neuveriteľne pohotovej povahe tvaru navyše s tak dôkladne prepracovaným dizajnom a ručne vyrobeným masívnym telom. Táto gitara predstavuje skutočne „vrchol gitarovej výroby“. Jej autenticita pokračuje klasickou šírkou nultého pražca 52 mm, ako aj tradičnou hrateľnosťou, vďaka ktorej sa môžete ponoriť do radu tradičných štýlov až po zložité, rýchle tempo a modernejšie techniky. Vaša cesta k skutočnému prejavu sa začína tu.
Kufor na akustickú gitaru
Predám ABS kufor na akustickú gitaru alebo vymením za abs kufor na elektrickú gitaru tipu stratocaster
Predám akustickú gitaru
Predám akustickú gitaru spolu s púzdrom. Dĺžka gitary cca. 105 cm. Cena gitary 30 Eur, cena púzdra 25 Eur, spolu 55 eur. Ku gitare dám ako darček 2 sady bronzových strún, po 6 ks/sada. Uprednostňujem osobný odber, resp. odvoz vlastnými prostriedkami kupujúceho. Prosím volajte po 14:00 hodine.