bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Alcatel Idol 4 Pro (6077X) Windows 10 mobile

Kategória: Samsung

Super stav, kompletne příslušenstvo, Krabica dokumenty nabíjačka...

Batéria vydrží pol dna, menší svetlý pásik dole

Ojedinelý prémiový kúsok s Windows 10 mobile

Cenu ponúknite
Predám Alcatel Idol 4 Pro (6077X) Windows 10 mobile
Podobné inzeráty
Samsung GT s 3650 ide len t mobile je tam nová baterka plus
Samsung GT s 3650 ide len t mobile je tam nová baterka plus nabíjačka Samsung vhodný na volanie a sms iba osobne Košice
Full Spectrum Samsung Note 3
Upravený Note fon s perom a káblom usb na nabíjanie(bez nabíjačky). Kamera sníma UV, IR a viditeľné svetlo so zaostrením na nekonečno. Drobná špinka na sensore ktorú ja už odstraňovať nebudem(kto chce môže si odstraňovať), fotku jednoducho retušujem. Má známky používania na hranách aj dotykovej ploche(1 prasklina ktorá nemá takmer žiaden vplyv na fungovanie a dotyk). :) FSKamera: kým klasická detekuje viditeľný UV odraz a viditeľné svetlo, FSK na tomto mobile sníma viditeľné svetlo, viditeľný UV odraz aj neviditeľné UV svetlo, neviditeľné IR svetlo. Možno použiť na overenie viditeľnosti oblečenia v infra spektre(ci je čierna čiernou a pod. čo je podstatné pri kamufláži), "čierne" oblečenie a iné objekty mení na polotransparentné, možno pozorovať ir svetlo z ovládača a jeho intenzitu, odhaliť vtákov ťažko rozlíšiteľných voľným okom v konároch stromov, pozorovať či je aktívny ir/laserový sensor/kameru v mobile, svetlo z tepelných zdrojov(tlejúce uhlie), možnosť odlíšiť halogénové/obyčajné svetlo od led úsporného(nemá ir žiarenie), pri použití IR (očami neviditeľného) svetla možno pozorovať zver v tme, alebo len kreatívne vytvárať B&W fotografie v plnom spektre. Ak je plné spektrum svetla 100%, viditeľné tvorí len 40%, 10% UV a až 50% Infračervené svetlo, fotoaparát teda sníma 2.5x viac svetla. Osobne, v Starej Ľubovni alebo na dobierku cez poštu/packetu(dobierka nie je zahrnutá v cene).
Predam 2ks mobilov
Predam Samsung Galaxi A53 G5 s puzdrom a nabijackou za 100€ a tlacitkovy Alcatel 3088 za20€ Pripadne spolu z 110€.
Samsung Galaxy S21 Ultra 12GB/256GB
Ahojte, predám tento skvelý mobil,pretože už nemá využitie a leží len tak v šuflíku. Je v perfektnom stave, čo potvrdzujú fotky. Telefón nikdy nespadol ani nebol servisovaný. Kupovaný v Telekome, záruka končila na konci júna.Výdrž batérie je perfektná, úplne v pohodičke vydrží viac ako 1 celý deň. Na mobile bola ochranná fólia, ktorá bola kvôli foteniu odstránená, aby bolo vidno perfektný displej. Taktiež musím vyzdvihnúť aj foťák, ktorý je super. Ja osobne používam iPhone ale mám pocit, že Samsung má o dosť lepšie fotky , veď posúďte sami čo dokáže - predposledná fotka je demonštráciou funkčnosti foťáku a posledná fotka zobrazuje vzdialenosť na ktorú bola fotka vytvorená - ca. 70m Cena je pevná!!! - možná výmena len za iphone 12Pro Max alebo iphone 13 Pro Max + môj doplatok.Som priamo z Kysuckého Nového Mesta. Ďalšie info podám veľmi rád či už telefonicky alebo v správe.
Predám samsung a33 5g black takmer novy
Predám tento samsung a33 5g čierny nový okolo 300eu,používaný mesiac ako náhradný vybraný z orange 6/128 GB, pridávam dve priehľadné púzdra, komplet nabíjačku,a 5d sklo čo 60eu ušetríte dá sa hovoriť o novom mobile top stave,,,cena 230eu mala dohoda zaujemci typu dám 200eu nevolat je zo všetkým top stav a bez investícií, neposielam žiadna výmena a dobierka , KOMÁRNO A OKOLIE OSOBNY ODBER PRIPADE ZAUJMU
Predám
Dobrý deň predám mobilný telefón značky Samsung s22 v dobrom stave,na ľavom rohu je kus obyty ale to nijak neprekáža má mobile sú mierne skrabanceky ale nič vážne, k mobilu mám iba nabíjačku. Iba osobný odber na dobierku neposielam!!!