bazár, predaj, inzercia, predám

Predám balančnú kľakaciu stoličku MAYER

Kategória: Stoličky

Predám balančnú kľakaciu stoličku, takmer nepoužívanú.

Predám balančnú kľakaciu stoličku MAYER
Podobné inzeráty
MAYER - Actikid  - detská rastúca stolička
MAYER - Actikid - detská rastúca stolička Predám s 35 % zľavou novú stoličku značky MAYER - nepoužívaná len vystavovaná v showroome. pôvodná cena 224 € nová cena 145 € Detská rastúca stolička od firmy MAYER je ideálny ergonomický spoločník pre deti všetkých vekových kategórií. Bola vyvinutá s dôrazom na zdravé sedenie pre široké spektrum detských postáv. Cíti sa na nej dobre 4-ročný predškolák aj urastený teenager. Je predurčená na to byť lojálnym spoločníkom po celú dobu vzdelávania Vášho dieťaťa. Stoličku viem poslať kuriérom za 8 €
Predám luxusnú kancelársku stoličku Viasit Impulse
POZOR - ZNÍŽENÁ CENA Predám veľmi málo používanú, luxusnú kancelársku stoličku od špičkového výrobcu Viasit, konkrétne sa jedná o model Impulse. Stolička je v čiernom látkovom prevedení, s čiernou základňou. Posuvný sedák, výškovo nastaviteľné podrúčky, ""hojdací"" mechanizmus prispôsobujúci sa vášmu telu a použitie len tých najkvalitnejších materiálov je pri tejto stoličke samozrejmosťou. Dizajn, moderné riešenia a široká škála nastavenia sedadiel splnia aj tie najvyššie požiadavky užívateľov. Nejedná sa o stoličku, ktorú za rok používania vymeníte, tieto stoličky pri slušnom zaobchádzaní prežijú dekády. Stolička bola používaná skutočne minimálne, nenesie žiadne známky opotrebenia alebo poškodenia. Stoličku som kúpil pre manželku, avšak viac jej vyhovuje kancelárske (herné) kreslo, takže stoličku posúvam ďalej. Počiatočná cena je takmer 500€! Moja cena je len 250€, polovičná cena za stoličku v perfektnom stave! Silne preferujem osobný odber s možnosťou vyskúšania a prehliadky, v rámci rozumnej vzdialenosti som ochotný ju aj doviesť (všetko je na dohode). V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o ďalšie fotografie ma neváhajte kontaktovať.
Detska rastuca stolicka Mayer
Predam detsku rastucu stolicku Mayer. Vyskovo nastavitelna, vratane polohovania operadiel. Plne funkcna. Ako nova. Cena novej 370eur.
Nova - nevybalena detska rastuca stolicka Mayer ACTIKID A354
Mam na predaj uplne novu, nerozbalenu detsku rastucu stolicku Mayer ACTIKID A354 v sedej farbe. Stolicka je v pripatkovej variante s klzakmi. Vizual presne ako na fotke. Detská rastúca stolička ACTIKID je stálicou v kategórií detských rastúcich stoličiek. Spĺňa všetky požiadavky zdravého sedenia v priebehu rastu dieťaťa a je určená pre deti od 4 do 18 rokov pre výšku dieťaťa od 110 do 180 cm pri maximálnom zaťažení 100 kg. Výška dieťaťa : 110 - 180 cm Vek dieťaťa : 4 - 18 let Výška zádovej opierky: 45 - 55 cm samostatné viacstupňové nastavenie oproti sedáku Nosný kríž: Oceľový s umelohmotnými krytmi koncov ramien oproti oteru a poškodzeniu nábytku Princíp rastúcej stoličky: Posunutím operadla od sedadla smerom dozadu a posuvom operadla smerom hore. Možno nastaviť aj výšku sedáka Povodna cena: 293,64€ Predam za 200€ Len osobny odber BA/PK Kontakt idealne SMS/whatsapp :
Detská rastúca stolička Mayer
Predám stoličku Mayer Actikid, funkčná, používaná. Nastaviteľná výška sedacej časti 38-50cm, dĺžka sedacej časti 28-38cm, nastaviteľná posuvom operadla dozadu. Nastaviteľná výška operadla. Šírka sedenia 44cm, šírka operadla 43cm. Ergonomický tvar sedáka aj operadla. Poťah celistvý, stav primeraný používaniu. Stolička je určená pre deti cca od 4 rokov. Nosnosť 100kg. Farba oranžová - sivá.
Kľakacia stolička - zdravé sedenie
Predám takmer nepoužívanú kľakaciu stoličku, pôvodná cena 100€. Osobný odber v Senici. klakačka, klakadlo, klačadlo, klakátko, klakosed