bazár, predaj, inzercia, predám

Predám basovú gitaru Ibanez s príslušenstvom

Kategória: Strunové nástroje

Predám elektrickú basgitaru Ibanez GSR180 s príslušenstvom je vhodná pre začiatočníkov aj stredne pokročilých. Farba je veľmi pekná a pomerne vzácna modrá metalíza.

Príslušenstvo:
- kombo Ibanez Promethean P20
- kábel na pripojenie gitary
- obal na gitaru čiernej farby zn. Ibanez
- popruh čiernej farby zn. Ibanez

Gitara aj ostatné veci sú v 100% stave, veľmi málo som hral. Všetko je kupované v predajni RD Music v Nitre, v záruke do 11/2023.

Dôvod predaja: pokračujem v hre na klasickú gitaru.

Cena 350 Euro všetko dokopy, prípadne dohodou.
Predám basovú gitaru Ibanez s príslušenstvom
Podobné inzeráty
Behringer,Soltom,Ibanez...
Behringer,Soltom,Ibanez.. Predám dve Comba a gitaru Ibanez s obalom. Behringer 250€,Soltom 150€,Ibanez 200€. Typy: Behringer V-tone gmx212,2x60watt.,Soltom -Chorus 50,50watt.vsetko v dobrom stave,Behringer a Ibanez,použité minimálne,ako nové,najlepšie spolu,cena spolu 550€,alebo dohodou,sú k tomu ešte nejaké efekty čo nie sú na . Najlepsie dohodou,isto. Meno: Jaro Telefon: E-mail: jarokrnac@ Cena: Ponúknite
Predám elektroakustickú gitaru Ibanez AE205JR-OPN Open Pore
Predám dvojročnú gitaru Ibanez AE205JR-OPN, na ktorej bolo minimálne hrané a väčšinu času strávila v puzdre a na stojane. Stav je teda skvelý. Keďže má mierne zmenšené telo a menzúru, je ideálna pre dospievajúcich alebo dospelých, ktorí majú menšie telo a kratšie prsty. Bližší popis vlastností gitary: Vlastnosti Farba výrobcu: Open Pore Natural Farba: Natural Povrchová úprava : Open Pore Typ: AE Výrez: Áno Korpus: Polomasívny Predná doska: Smrek-masív Zadná doska: Okumé Luby: Okumé Krk : Nyatoh Menzúra: 607 mm Počet pražcov : 20 Šírka nultého pražca : 43 mm Hmatník: Katalox Kobylka: Katalox Nultý pražec : Kosť Snímač: Áno Typ snímača: Piezo Model elektroniky : Ibanez Custom Ovládanie : N/A Integrovaná ladička: Nie Ladiace mechaniky : Ibanez Hardvér: Chróm Kufor: Nie Puzdro: Áno
FRAMUS RUBY RIOT II / 2 x chanel / 30W / reverb / tremolo
Predám alebo vymením Framus Ruby Riot II výborný stav, prelampované v 5 mesiaci 2023 profíkom pánom Kováčom. Nové lampy v záruke 2 roky aj s blokom. Pôvodná cena aparátu bola 2400€. Vymením za: IBANEZ JEM77P-BFP, IBANEZ RG 550-FR, IBANEZ RG 550 EMERALD GREEN, IBANEZ RG 2550, 1993 Ibanez RG450 Laser Blue Framus ruby je celolampový „boutique“ aparát, ktorý je postavený tak, že nie je potrebné riešiť žiadne kompromisy. Ponúka dva kanály, z ktorých prvá zvláda presný a teplý čistý tón, zatiaľ čo druhý vie skvelý neuveriteľne farebný vintage overdrive. V rámci koncového zosilňovača nájdete štyri výberové elektrónky typu EL84 dávajúce v A-Class zapojenie výkon 30 Wattov, v preampe nájdete tri výberové ECC83, ďalšie dve ECC83 sú potrebné kvôli reverbz a fázovému invertoru, jednu ECC81 potrebuje zabudovaný reverb a nechýba ani GZ34 ako rectifier. Pri pohľade na prvý panel najprv nájdete ovládače čistého kanála, teda Volume, Bass, Middle a Treble. Rovnakou sadou disponuje aj skreslený kanál, len k nej pribudol Gain. Nakoniec je tu ovládač reverbu a úrovne efektovej slučky. Ruby Riot II má oproti prvej verzii navyše zabudované tremolo, ktoré je možné ovládať potenciometrami Tremolo Depth a Tremolo Speed.
Predám elektrickú gitaru + príslušenstvo
Predám elektrickú gitaru + príslušenstvo: gitara Ibanez GRG121 DX - BKF, multiefekt ZOOM G1 Four + adaptér, kombo Marshall MG15G, gitarový popruh Ibanez, slúchadlá Superlux HD681 Evo, obal na gitaru Madarozzo, stojan na gitaru + káble Všetko minimálne používané. Na gitare len malé poškodenie farby( na foto).
Basová gitara ABX + zosilovač IBANEZ
Predám basovu gitaru ABX a zosilovač IBANEZ (spolu). Použité minimálne. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať mailom, SMS alebo na tel. č.
Predam gitaru Ibanez RGRT421-WK
Gitaru predávam z dôvodu nevyužitia a v podstate nevhodného daru. Jedná sa o úplne novú gitaru, kupovanú 4 mesiace dozadu. Ku gitare prikladám aj hrubšie struny, náradie, čo bolo k nej a kábel. Ku gitare je samozrejme doklad o kúpe a faktúra. Zvuk má nádherný hlavne kvôli výborným humbuckerom, mahagónovému telu a neck-through designu. Vlastnosti Farba výrobcu: Weathered Black Farba: Čierna Povrchová úprava : Lesk Typ: Super ST model Telo: Nyatoh Top : Neobsahuje Krk : Javor/Orech Profil krku : Wizard III Menzúra: 648 mm Rádius : 15,75 " Počet pražcov : 24 Šírka nultého pražca : 43 mm Hmatník: Jatoba Konfigurácia snímačov: H-H Model snímačov : 2x Quantum Humbucker Ovládanie : 1x Volume, 1x Tone Prepínač snímačov : 5polohový Kobylka: Pevná Ladiace mechaniky : Ibanez Hardvér: Čierny MIDI: Nie USB: Nie Kufor: Nie Puzdro: Nie Struny: D'Addario EXL110 Krajina výroby: Indonézia