bazár, predaj, inzercia, predám

Predám BT reproduktor JVC GO 3

Kategória: Headsety

Úplne nový.
Bez obalu.
Predám lacno.
Zľava pri rýchlom jednaní.
Možno nevhodný dar.
Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.

Predám BT reproduktor JVC GO 3
Podobné inzeráty
Bluetooth prenosný reproduktor
Predám Bluetooth prenosný vodotesný vonkajší reproduktor Stereo priestorový, podporuje TF, rádio, Handsfree. Podpora: FM rádio, TF vstup pre mikro sd kartu, U disk vstup, 3,5 mm audio vstup. Rozšírená pamäť: 32GB (nie je súčasťou dodávky). Kapacita batérie: 1200 mAh. Doba nabíjania: 2-3 hodiny. Doba počúvania/hovoru: 8-10 hodín. Vodotesnosť: IPX5. Parametre nabíjania: 5V. Podpora hudobných formátov: MP3, wav, wma, FLAC, APE. Frekvenčná odozva: 100Hz-20KHz. Odstup signálu od šumu: ≧95dB. Je to výborný darček k mobilu. cena 18 €.
Predám  kvalitný reproduktor JBL OnBeat Air
Nasuniete na neho iPhone alebo iPod a hrajte o sto šesť a pri tom aj dobíjate... Dá sa pripojiť aj na Wifi. Diaľkové ovládanie ku nemu nemám. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Bluetorh reproduktor
Novy. Osobne v Kosiciach alebo po dohode dobierkou.
Slúchadlá SONY EXTRA BASS MDR-XB550AP
Model: SONY EXTRA BASS MDR-XB550AP Slúchadlá sú ako nové, veľmi málo používané. Osobný odber Boleráz/Trnava. Kontaktovať ma môžte mail, sms, telefón. Ovládanie hudby a mikrofón súčasťou kábla. Pohodlné a mäkko polstrované náušníky. Kovový most slúchadiel pre väčšiu odolnosť. 30 mm guľatý reproduktor s PET membránou a frekvenčným rozsahom 5- 22 000 Hz. Citlivosť 102dB / mW, neodýmový magnet, impedancia 24 ohmov. Dĺžka Y kábla 1,2 m zakončený pozláteným štvorpólovým konektorom v tvare L. Hmotnosť 180 g.
Mini Bluetooth reproduktor nový
Vlastná vstavaná batéria, napbijanie cez microUSB kábel v balení
Niceboy Bluetooth slúchadlá- hive beans
Predám veľmi málo krát použité slúchadlá bol to darček ale nakoniec zbytočný takže aby nestali tak ich predám+ je tam aj blesková výmena . Kupované cca pred 2az3 týždňom vodotesné vydržia prehrávať zvuk až 20hod USB-c je k tomu aj kábel za koľko som kúpil za toľko aj predám možno by sa dala aj zľava pri rýchlom jednaní