bazár, predaj, inzercia, predám

Predam chladenie vody deltatherm LTK 2.3

Kategória: Výrobná linka

Predam chladenie vody deltatherm LTK 2.3
stav funkcne
cena 600e
tel.
Predam chladenie vody deltatherm LTK 2.3
Podobné inzeráty
Chladiaca veža SAV
Na predaj chladiaca veža SAV 24, v závislosti od procesu vhodná na chladenie vody cca 20-30m3 / hod
Filtracia priemyselnej vody
Predám vibračný filter na vodu pre výrobnú linku, praciu linku. K zariadeniu je úplne nové sitko 0,01mm. Idealne pre: výrobná linka, pranie, pračka, čistenie odpadovej vody, COV.
Kompletná výrobná linka na peletovanie organických zmesí.
Výrobná spoločnosť odpredá technologické zariadenie - peletizačnú linku vhodnú na výrobu peliet z rôznych zmesí biomasy (energetické pelety, organické hnojivá, kŕmne zmesi, podstieľky pre zvieratá ...). Linka je kompletná od surovinových vstupov, cez ich úpravu, miešanie, peletovanie na chladenie, balenie: - peletizér ANDRITZ typ Paladin P600B (2x55 kW elektromotory, výkon 1,5 - 4 tony/hod), - Zásobníky surovín ...... 6 ks - Elevátory .............. 4 ks - Výkonný miešač, objem 2 m3 ........ 1 ks - Protiprúdny chladič, objem 3 m3 .. 1 ks - Drvič kladivový, dopravníky ... - Fóliovačka paletovaného tovaru zn Comarme. Linka je plne funkčná a produkuje do 10.7.2023. Po tomto termíne je určená na predaj ako celok, prípadne po častiach. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať e-mailom (peter.kotrady@), či telefonicky.
Linka na výrobu medzistienok
Na predaj celá prevádzka na spracovanie vosku na medzistienky od nemeckej firmy Rietsche. Šírka valcov 60cm t.j. možno robiť až CS rozmer dvoma radami súčasne. Produkcia 40 kg medzsitienok za hod a viac. Sterilizátory, prečerpávanie tekutého vosku, chladenie všetko skoro nové, prevádzkované asi rok. Profesionálny stroj. Viac informácií na alebo - volať, písať len seriózny záujem medzistienky, včelí vosk,
separátor granulátu, recyklácia káblov
Dobrý deň. Predám nový gravitačný separátor / mokrý splav. Pracovná plocha 450x2000 ,výkon 250-450kg/ ,podľa materiálu. Najviac sa používa na recykláciu káblov ale oddelí akýkolvek iný materiál s rozdielnou hmotnosťou. Je vhodný aj na pranie odpadu zo suchého separátoru na recykláciu káblov. Nastavenie sklonu ,nastavenie prietoku vody. Možnosť zmeny rozmerov/výkonu ,farby atd. výroba trvá 3-4 týždne. Separátor na foto je k odberu okamžite.
chladiace zariadenie JARES J-10
predám používané ale plne funkčné chladiace zariadenie značky JARES. rok výroby 2005, chladiaci výkon 10kW, elektrický príkon 5 kW, chladivo R407C, objem vody 150L, prietok vzduchu 4000m3/min.