bazár, predaj, inzercia, predám

Predám chodbovú zostavu

Kategória: Ostatný nábytok

Predám chodbovú zostavu
Maličké chyby krásy nebránia používaniu
Predám chodbovú zostavu
Podobné inzeráty
predam chodbovu zostavu (vesanie+botnik+policky)
Predám zachovalu,kvalitnú drevenú chodbovú zostavu (vešiakovú stenu + botník) robenu na zakazku, do ktorej sa ulozi naozaj vela veci a topanok. jednotlive kusy sa daju prehadzovat a tym ich upravit podla vasej predstavy. Taktiez sa daju posuvat a prehadzovat haciky na vesanie v pocte 12ks (su v cene).Rozmery: V : 205cm, Š : 55+130+55cm, H : 55cm.
predam
predam chodbovu zostavu,zrkadlo,vesiak velka komoda.Minimalne pouzita,ako nova,cena v sprave dakujem
Predsieň, chodbová zostava
Predam chodbovú, predsieňo ú zostavu. V dobrom stave,nie je zničená. V prípade záujmu prosím volať. Na sms nereagujem.
Predsieňová zostava
Predám chodbovu zostavu šírka 116cm výška 201cm
Chodbová zostava
Predám komplet kovpvú chodbovú zostavu, vešiak, skrinka na obuv 170x50x20 cm, 5 uzatváracích boxov, zrkadlo, klúčenka, stojan na dáždniky, všetko len minimálne používane a vo vynikajúcom stave
Chodbová zostava + nástenné zrkadlo
Predám chodbovú zostavu s veľkým nástenným zrkadlom. Zostava pozostáva s veľkého nástenného zrkadla, vešiakovej poličky, lavičky na sedenie a dvoch šuflíkov na papuče. Materiál: drevo - bielený dub Štýl: moderný, škandinávsky Rozmery: 1, zrkadlo - výška 200cm, šírka 100cm, hrúbka rámu zrkadla 20cm 2, vešiaková polička - dĺžka 120cm, šírka 34cm, výška 13cm 3, lavička na sedenie- dĺžka 120cm, šírka 40cm, výška 40cm 4, šuflíky na papuče - výška 33cm, šírka 36,5cm, dĺžka 30,5cm Tel.: