bazár, predaj, inzercia, predám

Predám cirkular, Fabrická vyroba

Kategória: Píly

Predám plne funkčný cirkulár, vhodný aj na stavbu.
Cirkular je fabrickej výroby.
Ma doraz na pílenie lát, foršní,hranolov.

Napájanie 380 V
Možnosť pilit v koši alebo na stole.
Nový napájací kábel, kotuč.
Predám cirkular, Fabrická vyroba
Podobné inzeráty
Predám cirkulár s kolískou na rezanie guľatiny
Predám fabrický cirkulár s kolískou na rezanie metrovice. Rozmer stola 80 x 120 cm. Cirkulár je ošetrený ochranným náterom. Motor 4 kW. Prívodný kábel je cca 25 m, osadený 4-kolíkovou okrúhlou koncovkou. Pridávam + 1 naostrenú 600 mm pílu. Stroj je plne funkčný bez ďaľších investícií. Cirkulár mám na chalupe na Novej Bani.
Predám cirkular
Predám výkony cirkular na 380V s košom. Priemer kotúča 60cm. Cirkular sa predáva bez kotúča
predam tovarensky cirkular NAREX HOP-77
Predám továrenský cirkular NAREX HOP-77 s odklapacim pracovnim stolom a podavacie sane na metrovicu motor 4kw zapínanie hviezda trojuholník cirkular sa predáva aj s pilovim kotúčov a cca 20-25-metrou káblu odskusanie na mieste cena 450€
predám cirkulár
Predám masívny cirkulár s celokovovou konštrukciou, plne funkčný, 5kW motor. Vrchná doska je sklápacia aj odmńímateľná a je z 8mm hrubej oceľovej platne. Cirkulár je ťažký cca 150-200kg. Po dohode môžem doviezť do vzdialenosti max 40km. Miesto je Lubina-kopanice. Len seriózny záujem! Keď nedvíham alebo som nedostupný píšte SMS, ozvem sa.
Cirkular
Predám cirkular fabrickej výroby.Motor 5kw .Prevod remenmi.Cirkular je plne funkčný ľahko sa s ním manipuluje vďaka kolieckam.K cirkularu je 600mm kotúč a horná doska.Cena 350eur s možnosťou malej dohody Viac informácií po telefóne.
Cirkulár/ Píla na drevo
Predám cirkulár, plne funkčný, je k nemu aj stôl. Cena 300 € drevo, píla, cirkulár, cinkulár, 3,5 kw elektromotor, lacno