bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Delta Armory Alpha

Kategória: Paintball

Predám airsoftovú zbraň Delta Armory Alpha je ešte rok v záruke. Je k nej veľa príslušenstva Peq 15 s laserom na nočné videnie a baterkou tlmič 4 zásobníky nabíjačka na baterky, prepravná taška, bbčka. Ku všetkému mám faktúry aj original krabice . Predávam len ako komplet. Dôvod predaja je nedostatok času.
Predám Delta Armory Alpha
Podobné inzeráty
Airsoft s vybavením
Predám Airsoft s vybavením 2krat použitú. Ešte rok v záruke. Bola kupovaná minulý rok cez leto na stránke Delta armory M4 AR15 RIS Alpha ful metal :140€ 2krat Guličky delta armory 0,23 :5€ cena za jeden kus 3krat zásobník DMAG pre M4 130BB tlačák delta armory čierny :6€ cena za jeden kus Vesta čierna guerilla tactical :dohodou Maska stalker gen.2 guerilla tactical :8€ Taktické rukavice Delta armory black OPS čierne :13€ Okuliare GX1000 set čierne :12€ Rýchloplnička 100BB delta armory :1,20 Okuliare sólo číre piramex :1,20 Celý komplet 225€ plus poštovne Keď sa treba dačo spitat tak volať.
Delta Armory Alpha
Predám elektrickú airsoft M-4/ar15. Jedná sa o Delta Armory Alpha. Celokovové telo. K zbraní pridám bb, ktoré mi ostali masku okuliare vestu, jeden plastový a 2 kovové tlačné zásobníky. K zbrani je veľká polnička, baterka a nabíjačka. Zbraň hraná na jednej akcii nemám na airsoft čas. Cena je 200 eur za všetko. popis Najnovšia generácia AR15 - M4iek od výrobcu Delta Armory je tu! ALPHA séria sa vyznačuje hlavne, celokovovou konštrukciou ( FULL METAL), kde celá zbraň (predpažbie, telo, spúšť, očko popruhu a iné menšie vonkajšie diely) je vyrobená z kovu. Spúšť je CNC Typ A, ktorá zrýchluje reakčný čas zbrane. Zbraň má taktiež unikátne sériové číslo.Pažba je oveľa lepšie riešená ako je to riešenie u iných značiek v podobnej cenovej kategórií a vkladanie batérie je oveľa pohodlnejšie. Na zbrani sa nachádzajú 22 mm RIS lišty je možnosť na ne upevniť rôzne príslušenstvo. Na zbrani sa nachádza nastaviteľné zadné mieridlo, namontované na RIS lište. Hlaveň je ukončená 14 mm ľavotočivým závitom. Zbraň obsahuje kvalitné vnútorné diely ako je SHS piest s plne kovovým ozubením, SHS násadka na piestové koleso, tŕň z ložiskom, rotary Hop-up komora, zosilnený mechabox, ktorý dlhodobo udrží 120-130 pružinu, spresnú 6,03mm hlaveň, kvalitné 8mm guličkové ložiská. Výhodou tejto zbrane je rýchla výmena pružiny QRS gen. 2 - výmena pružiny bez rozobratia zbrane a rýchla výmena motora QRS. Samozrejmosťou vnútorných dielov sú odolné kovové kolesá a SHS páčka podávača. Balenie obsahuje: zbraň, 3x zásobník, 2x Krytka na RIS lištu, RIS Taktickú rúčku a ako darček je k baleniu dodávaná batéria a nabíjačka. ttu Hop-Up: Áno, nastaviteľný Typ strelby: Semi a Full-auto Typ zbrane: Elektrická (AEG) Dĺžka zbrane [mm]: 820 - 890 mm Úsťová rýchlosť [FPS]: cca 380 FPS s 0,20g BB Dĺžka vnútornej hlavne [mm]: 400mm Piest: SHS zosilnený so 14 kovovými zubami Verzia mechaboxu: V.2 Typ zásobníka: Tlačák Mid-Cap/Low-Cap Farba: Čierna
Predám airsoft sniperku delta armory
Dobrý deň predám novú nepoužitú airsoftú sniperku Delta Armory spolu s dvojnožcov a optikou ktorá sa dá podsvietiť na modro, červeno a zeleno od značky Leapers. Sniperku som nikdy na žiadnej akcii nepoužil maximálne som strieľal z balkóna do stromov. Možnosť vyskúšania na mieste Sniperka: Optika: Dvojnožka: nenašiel som link (pri rýchlom jednaní sa dá dohodnúť na zľave)
Delta Armory AR15 Keymod bravo + vybavenie
Predám airsoftovu zbraň značky Delta Armory spolu s kolimatorom, rúčkou, zásobníkmi (všetky tlačáky) okuliarmi, rukavicami a dvomi baterkami 9,6v značky taktiež Delta Armory. Zbraň má niečo okolo 380fps. K zbraní taktiež dám plničku, tlmič a popruh, tašku na zbraň. Len osobný odber.
Predám Delta Armory AR15 13inch MLOK ALPHA - full metal
Zbraň je mesiac stará, počet vystrielaných zásobníkov možno spočítať na jednej ruke. Spravil som chybu pri kúpe, omylom som kúpil iný model. Zbraň by som si nechal, ale mám doma ďalšie tri zbrane, preto posúvam. Je úplne nová s krabicou a záručným listom! Pri rýchlom jednaní pridám dva druhy terčov v hodnote 22€. Balenie obsahuje: Zbraň, sklopné mieridlá, točák, plnička, balík 0,20g BB, baterka, nabíjačka + Krabica, záručný list. Celokovové spracovanie, drží sa perfektne, m-lok predpažbie a rúčka. Možnosť poslať aj poštou.
Delta Armory ar-15 M4 Alpha etu Fully upgraded
Predám celokovovú repliku Delta Armory ar-15 M4 Alpha fully upgraded ETU s príslušenstvom Replika, kolimator, foregrip, 9,6V ni-mh batéria, nabíjačka, 0,25g BB, ochrana kolimatora, 4 zásobníky, popruh, taška, plnička, ideálne všetko spolu a prihodím aj uni vestu so sumkami na 3 zásobníky. Na replika mena pažba pre väčšie batérie, pridám aj pôvodnú. Replika bola v podstate len vyskúšaná, v záruke, rozumnej dohode sa nebránim, preferujem osobný odber.