bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detské cyklosedačky Polisport

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám detské cyklosedačky Polisport.
Šedá sedačka málo požívaná,cena 30 eur,ako nová.
Modrá sedačka zachovalá,cena 15 eur.
Cykosedačky sú plne funkčné.
Predám detské cyklosedačky Polisport
Podobné inzeráty
Detske sedačky na bycikel
Predám 2 detske sedačky na bycikel v top stave, použité max 5x. Boli kupované v kubicasport Žilina. Jedna je POLISPORT BILBY a druha je POLISPORT WALLABY ktorá má polohovateľnú opierku chrbta. Cena za sedačku BILBY je 40€ a cena za WALLABY je 55€, v prípade kúpy obidvoch naraz je cena za obe 85€.
Predam sedacku na bicykel Polisport Bilby
Predam v top stave detsku sedacku Polisport Bilby v ciernej farbe.
Detský nosič na bicykel Polisport Detská sedačka na bicykel
Predám detský nosič na bicykel, Polisport Detská sedačka na bicykel Bilby Maxi FF, 9 – 22 kg, Detská sedačka na bicykel pre deti od 9 do 22 kg Nastaviteľný 5-bodový bezpečnostný pás s čalúnením a detskou poistkou Špeciálne vyformovaná časť na hlavu vhodná aj na používanie s prilbou Zvýšené bočné steny na ochranu pred nárazmi Ergonomické sedadlo s odnímateľným čalúnením Extra široká ochrana nôh S opierkami rúk Vhodná aj na bicykle bez nosiča Rastie s dieťaťom: nastaviteľné umiestnenie pásu Beznástrojové nastavenie polohy sedadla (vpred alebo vzad) Montáž na priemer rúry od 28 do 40 mm (iba na oválne a okrúhle rúry) Na montáž je potrebných aspoň 80 mm dĺžky rúry Na bicykle s priemerom kolies 26" alebo 28" Reflexné nálepky: 1x vzadu, 2x na bokoch Ťažisko sedačky (vyznačené) môže byť max. 10 cm za zadnou nápravou Vankúš možno prať Vhodná pre deti od 9 mesiacov do 6 rokov
Polisport bilby
Predam používanú prednú detsku sedacku na bicykel. Znacka polisport bilby Cena 30€+ poštovné
Cyklo sedačka Polisport Wallaby, 2x drziak, polohovatelna
Predám polohovateľnú detskú cyklosedačku Polisport Vallaby s dvoma držiakmi pre jednoduchšie premiestňovanie medzi dvoma bicyklami.
Detská sedačka Polisport Bilby
Predám detskú sedačku Polisport Bilby.