bazár, predaj, inzercia, predám

Predam detske odrazadlo - stvorkolku

Kategória: Bicykle

Predam detske drevene odrazadlo - stvorkolku, z lidla, pouzivane, pekny stav. Osobny odber Vrbové.
Predam detske odrazadlo - stvorkolku
Podobné inzeráty
Odrážadlo
Predám odrazadlo. Použité 2x nakoľko dcérka už jedno odrazadlo mala ale kvôli jej vyške sme kupovali TRYBIKE ale hned sa nám naucila bicyklovať, takže sme ho nevyužili. Odrazadlo je vhodne aj pre vyššie deticky čo je veľká výhoda. Je v záruke!!! Predávame ho aj s košickom, tak ako je na foto. Osobný odber Veľké Ulany alebo Bratislava. Prvé odrážadlo, ktoré je vyrobené z ocele. Výška sedadla: nastaviteľná od 30 cm do 45 cm. Hmotnosť trojkolky: 6.3 kg. Hmotnosť odrážadla: 5,2 kg. Kolesá: 12tich palcové oceľové kolieska s nylonovými puzdrami, guličkové ložiská s hladkou guličkou a extrémne široké gumové nafukovacie pneumatiky. Unikátny malý polomer otáčania. Rychloupínacie upevnenie sedadla. Jednoduché zostavenie. Unikátny riadiaci disk pre zadné koleso zaisťujúce perfektné polohovanie kolies. 2 možnosti výšky predného kolesa. Jedinečná opierka nôh, pre nácvik vyvažovania
Detský bicykel Hello kitty,kolobežka Spider Man, Odrážadlo
Ponúkam krásne veci po 1dietati-bicykel- velkosť 16,kovovy rám, predná a zadná čeľustná brzda,nafukovacie kolesá, pomocné kolieska....kolobežku- Kolesá sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkká a príjemná na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť riadítka do 3 úrovní a to 59 cm, 74 cm a 79 cm a odrážadlo Nemeckej výroby Detské odrážadlo PUKY Learner Bike Standard LR 1L je vhodný pre deti od 3 rokov a výšky 90 cm a umožňuje počas jazdy umiestniť nohy na plošinu medzi riadidlami a sedadlom, takže dieťa môže plne napodobňovať jazdu na bicykli. V cene bicykel 70e,kolobežka 20e,odražadlo 50e.
Ybike Odrážadlo Pewi ružové
Odrážadlo pre deti od 9 do 36 mesiacov a maximálne 20 kg. Ideálne pre vnútorné použitie, kolieska nezanechávajú stopy na podlahe a nijako ju nepoškodzujú. Bežné známky používania, super odrážadlo na naučenie na doma :) Len osobný odber v Dunajskej Luznej Zobraziť menej
Detské odrážadlo PUKY LINO
Predám úplne nové odrážadlo Puky Lino v mätovo zelenej farbe. Pôvodná cena 60€ Link pre viac detailov:
Odrazadlo
Predam uplne nove rozbalene, zložené, nepouzite odrazadlo Kinderkraft Uniq. Vid detail produktu na: Cena 20 €. Osobny odber v Banskej Bysteici, pripadne poslem postou + poštovné.
detský bicykel a odrážadlo
Predám kvalitný detský bicykel ŠKODA 16 a detské odrážadlo KELLYS 12. Kvalitné komponentny, bezpečnostné prvky. Odrážadlo- už predané .