bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAM DETSKU KOLOBEZKU MICRO DE LUXE

Kategória: Kolobežky

Preadam detsku kolobezku MICRO DE LUXE - ZELENU. Jasdena dve sezony. Platba v hotovosti a iba osobny odber
PREDAM DETSKU KOLOBEZKU MICRO DE LUXE
Podobné inzeráty
Kolobežka MICRO Kickboard Original 2.0 . PC: 220 EUR
Predám kolobežku MICRO Kickboard Original 2.0. PC: 220 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(12042019). Micro Kickboard Original 2.0 je dokonalá jazda na troch kolesách. Je vybavené riadením nápravy, takže jazdci sa môžu jednoducho nakláňať, aby sa riadili ako na skateboarde, ale s lepšou ovládateľnosťou a ovládateľnosťou. Jeho ľahko použiteľný skladací mechanizmus umožňuje sklopenie a prenášanie, pretože riadidlá sa zaistia v polohe a vytvoria tak nosnú rukoväť. Paluba sa ohýba, aby absorbovala hrbole, čím poskytuje veľmi hladkú jazdu, dokonca aj pri vysokých rýchlostiach. Váš Micro Kickboard Original zostane vo vzpriamenej polohe, keď naskočíte, čím sa uľahčí parkovanie, prepnutie z jazdy na chôdzu a späť. Odolná klasika pre dospievajúcich a dospelých, Micro Kickboard Original je vynikajúci prostriedok pre mestské dochádzanie, pre rodičov, ktorí sa chcú venovať svojim deťom alebo si len tak jednoducho pobaviť. Originál Micro Kickboard Original sa dodáva kompletne zmontovaný s patentovaným mechanizmom skladania. Ak chcete rozvinúť originál, jednoducho potiahnutím uvoľnite blokovací mechanizmus na spodnej časti joysticku a potom zdvihnite. Pred jazdou sa uistite, že je pákový ovládač zaistený vo zvislej polohe.
Vodotesná taška/vak na kolobežku Scooter Bag (nová)
Predám úplne novú, ešte nerozbalenú vodotesnú tašku / vak na prepravu kolobežky alebo skútru zn. Wozinsky Scooter Bag. S faktúrou a dokladom o kúpe. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Model: WSB5BK Materiál: 420D polyesterová tkanina + polyuretánový povlak Rozmery: 124 x 30 x 40 cm Farba: čierna Najdôležitejšie výhody obalu na kolobežku: - Kolobežku môžete pohodlne prepravovať. Taška má dlhé popruhy, ktoré umožňujú zavesenie na rameno - Ochráni vašu kolobežku pred dažďom, vlhkosťou a nečistotami. Obal je plne vodotesný, vyrobený z odolného materiálu - Pevne ochráni kolobežku pred prachom v jesennom a zimnom období. Ideálne riešenie, keď kolobežku dlhšiu dobu nepoužívate. - Vhodný pre mnoho modelov kolobežiek. Taška sa hodí na menšie aj väčšie kolobežky najobľúbenejších značiek - V zloženom stave zaberá málo miesta. Obal na kolobežku sa ľahko prepravuje. Dokonalá pomôcka pre majiteľov dvojkolesových vozidiel? Vodotesný kryt pre kolobežku Wozinsky WSB5BK z odolného materiálu. Má pohodlné úchyty na prenášanie kolobežky, je odolný proti nečistotám, dažďu a prachu a univerzálny tvar. Tento obal na kolobežku má dva dlhé popruhy, ktoré si môžete zavesiť cez rameno alebo uchopiť do ruky. Vďaka svojim veľkým rozmerom je vhodná pre mnoho modelov kolobežiek - aj pre tie väčšie.
Mini Micro Green kolobežka
Kolobežka Mini Micro green (zelená) je určená pre deti od 2 rokov. Bola navrhnutá za pomoci švajčiarskych lekárskych expertov a je ideálna pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybu predškolákov. Výnimočnosť kolobežky Mini Micro je v jednoduchom špeciálnom mechanizme, kde ľahkým naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy, kolobežka Mini Micro zatáča. Pre deti sa jedná o naozaj bezpečné a intuitívne ovládanie, ktoré si veľmi rýchlo obľúbia. Mini Micro - kolobežka pre malých pretekárov pre deti od 2 rokov Kolobežka Mini Micro bola navrhnutá za pomoci švajčiarskych lekárskych expertov a je ideálna pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybu predškolákov. Výnimočnosť kolobežky Mini Micro je v jednoduchom špeciálnom mechanizme, kde ľahkým naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy, kolobežka zatáča. Pre deti sa jedná o naozaj bezpečné a intuitívne ovládanie, ktoré si veľmi rýchlo obľúbia. Všetky plastové doplnky sú vyrobené z kvalitných a zdravotne nezávadných materiálov. Kolobežka Mini Micro spĺňa najprísnejšie bezpečnostné štandardy a vlastní certifikáty nemeckej skúšobne TÜV-GS. Výška riadidiel kolobežky je 67 cm. Vlastnosti kolobežky - ľahká konštrukcia - veľmi kvalitné PU kolesá (tvrdá guma) - odmontovateľná riadiaca tyč - kolesá vybavené ložiskami - riadiaca tyč rozložiteľná od tela kolobežky - nenastaviteľná výška riadiacej tyče - všetky plastové doplnky vyrobené z kvalitných materiálov - certifikát nemeckej skúšobne TUV-GS Technické parametre Dĺžka: 55 cm; šírka: 22 cm; výška: 67 cm; dĺžka nášľapu: 30 cm; šírka nášľapu: 11cm; výška nášľapu: 5,5 cm; nosnosť: 20 kg; hmotnosť: 1,9 kg Inzerát platný do zmazania.
Kolobežka Maxi Micro Deluxe skladacia - berry red NEVHODNÝ D
Kolobežka Maxi Micro Deluxe skladacia - berry red Táto skladacia Maxi Micro Deluxe je bezpečná, stabilná a veľmi zábavná kolobežka pre staršie deti, juniorov a teenagerov s nosnosťou až 70 kg Maxi Micro bolo pôvodne určené ako následný produkt pre deti, ktoré vyrástli z Mini Micro Tento kickboard sa postupom času stal trendovým produktom pre juniorov a teenagerov Rad Maxi Deluxe má nové revízie nášľapnú dosku, čím sa zvýšila nosnosť celej kolobežky na 70 kg a vďaka zvýšenému silikónovému nápisu nešmýka noha na nášľapnej doske Vylepšený bol tiež dizajn a to vďaka eloxované riadiacej tyči vo farbe kolobežky Pribudli tiež reflexné prvky Úžasný zážitok z jazdy a perfektné jazdné vlastnosti série Maxi zostali zachované O zatáčanie sa stará jedinečný mechanizmus, ktorý zatáča naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy Jazdec má pri jazde na asfalte podobné pocity ako pri surfovaní či jazde na snowboarde Stabilitu a zvýšenú bezpečnosť pri jazde zaisťuje teleskopická riadiaca tyč, ktorá je u tohto modelu skladacie O stabilitu sa tiež starajú dve predné a jedno zadné dvojité koliesko Maxi Micro Deluxe je veľmi zábavná kolobežka. Nova zabalena, nepoužívaná. P1
Kolobežka Mini Micro Deluxe red (červená)
Kolobežka Mini Micro Deluxe red (červená) je určená pre deti od 2 do 5 rokov. Mini Micro Deluxe je nová a vylepšená generácia klasickej kolobežky Mini Micro. Hlavnými vylepšeniami kolobežky Mini Micro Deluxe sú výškovo nastaviteľné riadidlá, zvýšená pevnosť materiálu nášľapnej dosky, zvýšená nosnosť kolobežky na 35 kg, nášľapná doska so zlepšenými protišmykovými vlastnosťami a reflexný polep na zadnej strane kolobežky. Nová zabalená v krabici.P1
Skladacia kolobežka Micro rocket blue
Predám skladaciu kolobežku Micro Rocket blue vo veľmi dobrom stave. Kolobežka sa dá krásne zložiť, takže ju môžete perfektne skladovať, dať do auta, autobusu...pôvodná cena 178 eur. Prikladám link na detaily Predám za 80 eur. Dohoda možná. Viem doniesť do Zm a Nr.