bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L

Kategória: Baby monitory

Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L – prepojenie na mobil –vidíte a počujete dieťatko, sledujú pohyb, zvuk, teplotu, aj s nočným videním, nový stojí 183 euro, teraz 30 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Celý popis na: pozor na vaše dieťatko s EyeOne ™ Baby Monitor. Táto prenosná kamera premení vaše mobilné zariadenie do univerzálneho, napriek tomu ľahko použiteľného odpočúvania. Pripojte sa ku kamere bezdrôtovo doma alebo cez internet, keď ste v práci, takže si môžete skontrolovať vaše dieťa bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Je vybavené funkciami, ktoré vám pomôžu starať o dieťa, vrátane pohybu, zvuku a monitorovania teploty, rovnako ako nočné videnie, automatické snímky a nahrávanie. Kamera môže hrať aj jemné uspávanky, aby pomohli uspať vaše dieťa. Cena 183€.
Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L
Podobné inzeráty
Predám elektronickú pestúnku
Predám elektronickú pestúnku Predám elektronickú pestúnku Philips AVENT, prakticky nepoužitú, aj s baterkami, už nám ju netreba, cena 25 euro. Na SMS, prezváňanie, alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Držiaky na detskú pestúnku
Ponúkam na predaj takúto vychytávku na detskú pestúnku, možnosť výberu je v bielej a čiernej. Veľkosť na postieľku je univerzálna. - AVENT SCD835, SCD630, SCD845 -22,95 eur + poštovné - AVENT SCD923 - 24,95 eur + poštovné - Truelife NannyCam H32, V24, R3 / TakTark - 15,95 eur + poštovné - Xiaomi - mijia 360 home camera 1080p - 15,95 eur + poštovné - Xiaomi - IMILAB A1 2K, 2K Pro - 15,95 eur + poštovné - Tp Link Tapo C200 - 15,95 eur + poštovné - Wyze Cam 1080p - 12 eur + poštovné - eufy 720P HD - 15 eur + poštovné - eufy SpaceView - 17 eur + poštovné Možný osobný odber v BA.
Predám detskú video pestunku
Predám detskú video pestúnku Ma pokazený zvuk na strane prijímača inak všetko funguje.
Predam detsku pestunku
Predam detsku audio pestunku od vyrobcu hisense, model SC-210.
Kúpim detskú video pestúnku
Kúpim detskú pestúnku s monitorom a vstavanou batériou. Ponúknite. Zuzana, Poprad
Predám detskú pestúnku
Ahojte za 20€ posunieme tuto pestúnku niekomu, kto ju ešte využije. Ma chybu tú, že nevydrží už bez napájania a musí byt stále pripojená k sieti.