bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detskú poistku na okno Ikea Patrull

Kategória: Nábytok pre deti

Mám 3ks, nové, nepoužité.
Detskú poistku na okno môžete použiť na okná, ktoré sa otvárajú dovnútra alebo von, ako aj na posuvné okná.Západka okna sa uzamkne, aby držala okno otvorené v rôznych polohách.
Na otvorenie západky sú potrebné dve ruky, čo malým deťom komplikuje ich samotné otváranie.
Bližšie info o produkte aj cenu si môžete pozrieť v nižšom linku:
2€/ks + kuriér alebo pošta, v ZA-osobný odber.

Predám detskú poistku na okno Ikea Patrull
Podobné inzeráty
Ikea PATRULL západkové okno biele
Otvara sa dvoma rukami, čo znamená, že malé deti nebudú môcť otvoriť okno sami. Držiak je možné použiť pre okná ktoré sa otvárajú dovnútra a aj von . Západka okna umožňuje upevniť otvorené okno v rôznych polohách. Množstvo v baleni: 2 pc Rozmery a hmotnosť balenia balenie:1balenie:1Číslo výrobku: 502.831.05 Nerozbalene, nové , nepoužité.
Predám detskú postieľku aj s matracom
Dobrý deň, predám detskú postieľku aj s matracom kúpenú v Ikea. Máme ju po jednom dieťati a je veľmi málo používaná ako nová. Osobný odber - Nitra - Bratislava. Máme k nej aj bočňú dosku keď je už dieťa väčšie a môže sa dať bočná stena dole. Je to tato postieľka: bočnica (nikdy nepoužita, este zabalená): matrac: Viac info na maili/telefonicky. Vďaka. Timotej
Detská postielka IKEA SUNDVIK
Predam detsku postielku IKEA SUNDVIK v super stave. Na jednom boku ma nainstalovane haciky na kosiky (vid foto) Kosiky su v cene. Na jednej strane je farba trochu zosuchana (vid foto), ale len minimalne. Dalej je k postielke matrac, tiez kupovany v IKEA + 2x ochranny nepremokavy navlek na matrac + 6x plachta. Cena 100,-€
Detska postielka IKEA SUNDVIK a matrac SKONAST
Predam detsku postielku IKEA SUNDVIK 120x60 s penovym matracom SKONAST. Pouzivane cca pol roka. Drobne znamky pouzivania na postielke, vid foto. Povodna cena: Postielka SUNDVIK - 169€ Matrac SKONAST - 99€ V pripade zaujmu na kontaktujte mailom / cez formular.
IKEA Valfred / Sibben detska otocna stolicka, biela
Predam par mesiacov pouzivanu bielu detsku otocnu vyskovo nastavitelnu stolicku zn. IKEA Valfred/Sibben. K dispozicii 4ks v zlozenom stave. Rozmery vid foto. Povodna cena cca 50€. Osobny odber v Stupave. V pripade zaujmu k dispozicii aj siva sedacka IKEA Gralviken a 2ks detska biela jedalenska stolicka IKEA Urban.
Skriňová zostava a skriňa Ikea Stuva Trofast
Predám robenú skriňovú zostavu. Rozmery cca. výška 109,5 šírka 162,5 hĺbka 32cm. Korpus je drevotrieska vzoru Wenge hĺbky 30cm. Dá sa postaviť aj opačne s dvierkami hore. Dvierka sú Ikea Stuva šírky 60cm. Úložné boxy Ikea Trofast 42x30x23 a 42x30x10. Plus skriňa Ikea Stuva 60x50x130 biela so zelenými dvierkami s vešiakovou tyčou a poličkou. Osobný odber Senec.