bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detskú štvorkolku Kayo 70

Kategória: Štvorkolky

Predám detskú novú úplne funkčnú štvorkolku Kayo 70 je ergonomická a ľahko ovládateľná vhodná pre dieťa od 6 do 11 rokov, málo jazdená - cca 20 km,
Predám detskú štvorkolku Kayo 70
Podobné inzeráty
Predam štvorkolku Kayo 180 sport
Predam štvorkolku Kayo 180 sport ako nova pravidelne servisovana
Kayo 110
Predám - stojí na dvore, syn nemá k tomu vzťah, pribalím k štvorkolke komplet výstroj, chrániče, prilbu, korytnačku... Do konca roka je v záruke. Štvorkolka KAYO AT110 so športovým charakterom a agresívnym vzhľadom, ktoré je určené pre deti vo veku od 6 do 14 rokov. Štvorkolku poháňa 110ccm jednovalcový štvortaktný benzínový motor s výkonom 9,5 koňa. AT110 bola navrhnutá tak, aby bola úplne bezpečná. Špeciálne odpruženie AT110 robí štvorkolku vyváženejšou pri zaťažení. Odolný rám vyrobený z rúrkových a oceľových prvkov. Odolný zadný tlmič, ktorý znižuje vibrácie motora. AT110 je veľmi užívateľsky príjemná a pohodlná. Dôležitým prvkom je tlačidlo rýchleho zastavenia v prípade nehody. Najazdených cca 40 mth. Menený olej každých 6 mth.
KAYO AT110 detská štvorkolka
Štvorkolka KAYO AT110 so športovým charakterom a agresívnym vzhľadom, ktoré je určené pre deti vo veku od 6 do 14 rokov. Štvorkolku poháňa 110ccm jednovalcový štvortaktný benzínový motor s výkonom 9,5 koňa. AT110 bola navrhnutá tak, aby bola úplne bezpečná. Špeciálne odpruženie AT110 robí štvorkolku vyváženejšou pri zaťažení. Odolný rám vyrobený z rúrkových a oceľových prvkov. Odolný zadný tlmič, ktorý znižuje vibrácie motora. AT110 je veľmi užívateľsky príjemná a pohodlná. Dôležitým prvkom je tlačidlo rýchleho zastavenia v prípade nehody. NOVE zabalene v krabici so zárukou. Doprava v cene.
Kayo 70
Predám málo jazdenú detskú benzinovu štvorkolku Kayo 70. Vhodná pre zaciatocnikov, ako aj pre skúsených malých jazdcov. V bezchybnom stave. Dôvod predaja je prechod na väčší stroj. Som prvý majiteľ, štvorkolka má 3roky.
Kayo 200
Predám štvorkolku Kayo 200 s špz s ťažným zariadením.naj.769km.Kúpená 2021.Cena novej teraz 3500. Treba vidieť,previesť sa,stav novej.
Predám pluh na štvorkolku
Pluh na štvorkolku NOVY MODEL 2023!!!! 150cm šírka masívna profesionálna radlica na sneh,kompletnou montážou, určené pre všetky pracovné štvorkolky. Rýchla montáž a demontáž CLICK&GO. Šírka 150cm je ideálna pre všetky štvorkolky . kawasaki , can am ,cf moto ,yamaha,linhai,a veľa ďalších ... pluh na stvorkolku radlica na štvorkolku možnosť dovozu martin Žilina Ružomberok poprad Banská Bystrica Nitra....