bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dievčenský ruksak.

Kategória: Školské potreby

Predám dievčenský ruksak v zachovalom stave.
Predám dievčenský ruksak.
Podobné inzeráty
Dievčenský ruksak
Predám zachovalý ružovo - sivý dievčenský ruksak
Školský ruksak bagmaster
Predám používaný priestranný ruksak - bagmaster. Sú na ňom známky používania. Na zadnej časti je trochu vyšúchaná - pozaťahovaná šedá časť, na malom prednom vrecku sú obšúchané vzory, na bočných vreckách na fľašu je pozaťahovaná sieťka, farba na ťaháčikoch zipsu je tiež obdratá. Ruksak má dve veľké priehradky, v jednej je ešte priehradka na notebook, jenu malú priehradku, dve bočné podšité vrecká, dve bočné vrecká na fľašu. Cena 6,50€ + poštovné
Skolkarsky ruksak
Malý ruksak pre menšie deti, takmer nenoseny, nakoľko sme dostali veľa ruksak ov. Cc 27x27x8 cm. Motív Červená čiapočka.
Školská taška a ruksak do školy
Na predaj školská taška a ruksak do školy vhodné pre prvý stupeň ZŠ. Taška má reflexné pásiky vpredu, vzadu aj na bočných vreckách. Ruksak má reflexný pásik vpredu. Obe vo veľmi dobrom stave. Cena za 1kus 5€. Uprednostním mailovú komunikáciu a osobný odber.
Školský ruksak
Predám dievčenský školský ruksak.Cena dohodou.
Ruksak Oxybag
Dobrý deň. Predám dievčenský ruksak značky Oxybag. Na obrázku vidieť vzor aj predný nápis. Chrbát je vystužený, ramienka nastaviteľné. Má veľmi veľa ukladacieho priestoru a v prednom vačku má aj samostatné priehradky (viď foto).