bazár, predaj, inzercia, predám

Predám diskety Verbatim 3,5

Kategória: FDD, ZIPy

Predám diskety 3,5´ Verbatim, nové nepoužité.
Dohodou
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo cez formular.
Predám diskety Verbatim 3,5
Podobné inzeráty
Diskety 30ks + box na diskety
Predám 30ks (4 zadarmo) použitých diskiet z 90-tych rokov. Na disketách sú staré DOS-ové a Windowsové hry. Všetky diskety boli vyčistené, staré a zničené nálepky nahradené, ale hlavne každá jedna disketa bola naformátovaná a odskúšaná. Každá jedna hra bola spustená z diskety a vyskúšaná buď v DOSe alebo Windows. K disketám je aj box, tiež už ma niečo za sebou (nálezoví stav bez kľúčika), ale nie je polámaný. Predávam len všetko spolu. Cena je dobrá preto je pevná.... CENA 25€ + 4€ poštovné (packeta) platba vopred na účet dobierky už neposielam.... Kontakt mailom, alebo telefonicky na SMS NEREAGUJEM...!
Verbatim Datalife Plus 3.5" FDD diskety 1,44MB
Predam funkcne raz pouzite diskety Verbatim Datalife Plus 3.5" 1,44 MB. Boli pouzite na archiv a tento bol po desiatich rokoch zlikvidovany. Kazda disketa je sformatovana a skontrolovana. Cena je za 10 ks.
Diskety PSL prime standard 3,5" 1,44MB
Predám nové nikdy nepoužité a neformátované diskety (jedna disketa bola naformátovaná kvôli kontrole). Diskety sú z transparentného plastu v piatich farbách s kapacitou 1,44MB a sú k nim nové štítky... (vid. foto) CENA 5€ + 3€ poštovné (packeta) platba vopred na účet dobierky už neposielam.... Kontakt mailom, alebo telefonicky na SMS NEREAGUJEM...!
Predám diskety 3,5 ´
Predám diskety 3,5´ Verbatim, nové nepoužité. 2€/ks.
Predám diskety Verbatim 3,5".
Diskety sú nové, nikdy neboli použité. Obrázok č.1 - nové, ešte neotvorené - mám 1 balenie. Obrázok č.2 - otvorené, ale nikdy nepoužité, komplet balenie 10ks s nálepkami. Spolu teda 20 ks. Navrhnite cenu.
Predám diskety rôznych značiek
Predám používané diskety. Kus/1€. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.