bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dom v Stupave

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj samostatný dvojpodlažný rodinný dom v Stupave, okres Malacky, nachádzajúci sa v tichej časti obce na Vinohradskej ulici. Rodinný dom prešiel postupnou rekonštrukciou od roku 2017.
Dom sa nachádza na pozemku o výmere 335 m2, pričom zastavaná plocha domu je 85 m2, úžitková plocha domu 170 m2. Dom je z polovice podpivničený – cca 40 m2.
Na pozemku sa nachádza studňa hlboká 30m.
Výhodou je aj ďalší susediaci pozemok o výmere 406 m2, s možnosťou výstavby ďalšieho rodinného domu. Dá sa teda perspektívne využiť na viacgeneračné bývanie, rodinné bývanie, prípadne kombináciu – firemnej (obchodnej) nehnuteľnosti a bývania.
DOM:
V dome boli menené rozvody vody, elektroinštalácie, nové plastové okná, podlahy, dvere, zárubne, nová schodisko. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom.
Dispozícia:
• Prízemie:
vstupná predsieň, šatník, botník, technická miestnosť, špajza, krb, 1x izba, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, vstup do zimnej záhrady, kúpeľňa s vaňou a WC, schodisko

• 1.NP:
3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a WC, sušiareň

Rodinný dom disponuje novovybudovaným bazénom 3,3m x 5,8m , terasou s grilom a posedením, ktorá je orientovaná na západ a parkovaním pre 3 autá.
Výhody:
- rodinný dom sa nachádza v tichej, pokojnej časti obce a zároveň 10 min. pešo od centra Stupavy s kompletnou občianskou vybavenosťou a infraštruktúrou. Rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat a do Bratislavy.
- v blízkosti škola, škôlka, nákupné centra, športové a kultúrne vyžitie, reštaurácie, park.

Bližšie informácie vám radi poskytneme telefonicky resp. na obhliadke.

CENA: 450 000,- EUR/ rodinný dom s pozemkom o výmere 335 m2.
CENA: 600 000,-EUR/ v prípade kúpy aj s vedľajším pozemkom o výmere 406 m2

RK NEVOLAŤ !!!
Predám dom v Stupave
Podobné inzeráty
PREDAJ - 4-izbový rodinný dom v Stupave na Marianskej ulici
Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci 4-izbový rodinný dom na Marianskej ulici v Stupave.  Dom je z 3/4 podpivničený. Rod. dom bol komplet zrekonštruovaný pred 6. rokmi. Tento krásny slnečný dom má 2 podlažia + pivnicu. Na 1. a 2. poschodí sú radiátory. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, špajza, obývačka, spálňa, detská izba, samostatné WC a kúpeľňa. Na poschodí je jedna väčšia izba + povala. Zastavaná plocha je 120 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane plynu a kanalizácie. Disponuje novou škridlovou strechou, kúenie je zabezpečené plynovým kotlom + radiátormi. Dom má vlastnú studňu. Elektrika je 230/400 V. Optika k dipozícii. Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sú cca 150 €. Parkovanie je možné v samostatnej garáži alebo na ulici pred domom. V blízkosti rod. domu je škola a celá občianska vybavenosť. Dom sa ponúka čiastočne zariadený. Výborné prostredie pre život s možnosťou aktívneho oddychu a relaxu v blízkosti lesov Malých Karpát. Stupava ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a priame napojenie na obchvat. Financovanie možné aj prostredníctvom úveru v akejkoľvek banke. Prečo kúpiť tento dom:   - vynikajúca lokalita -  dom je vhodný pre väčšiu rodinku - stačí sa len nasťahovať a bývať Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real? - Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. - Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. - K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. - Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne Cena nehnuteľnosti je 380.000,- eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny. V nej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.  Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@, tel.: 0911 896 465    
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
Elegantný skolaudovaný rodinný dom v súkromnej ulici v Stupa
Typ: Rodinný dom Ulica: Lesná Obec: Stupava ProHome Real Estate ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v Stupave, umiestnený v súkromnej ulici s pešou dostupnosťou do lesa. Nehnuteľnosť je čerstvo skolaudovaná a čiastočne zariadená. Pôvodným plnánom majiteľa bolo v dome bývať, čomu zodpovedá kvalita prevedenia a použité materiály. Dom je postavený z tehly a všetky vodorovné dosky sú z liateho betónu, vrátane strešnej. Vďaka zvýšenému stropu v miestnostiach na prízemí, pôsobí priestor ešte príjemnejšie a vzdušnejšie. Izby na poschodí majú svoju plnohodnotnú výšku. V obytných miestnostiach sú podlahy zhotovené z masívneho dreva. Terasa, ktorá nadväzuje na obývaciu časť je pokrytá extra odolným drevom Jatoba. Elegantné pôsobiace drevené schodisko so skleneným zábradlím je počas dňa príjemne osvetlené cez strešný svetlík a v noci je efektne podsvietené LED svetlom. Či už chcete byť v spojení s exteriérom, alebo sa od neho naopak oddeliť, kvalitné okná a terasové dvere na južnej strane to umožňujú, sú vybavené elektricky ovládanými exteriérovými žalúziami. Tie zaroveň zabezepčujú aj skevelé tienenie počas horúcich letných dní. Dom má precízne prevedenú elektroinštaláciu s množstvom vývodov pre osvetlenie a eletrospostrebiče v každej obytnej miestnosti. Veľkým benefitom je, že dom sa predáva so zariadením. Kuchynská linka bola realizovaná na mieru a disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi. V spláni je dizajnová vstavaná skriňa s detajlne prepacovaným rozložením úložných priestorov.  Určite poteší aj fakt, že nehnuteľnosť má 2 kúpelne, jedna je umiesnená na prízemí a disponuje sprchovacím kútom a toaletou a druhá je pripravená na realizáciu podľa vlastných predstáv na poschodí. O dotatočný úložný priestor vecí sa postará aj skladová miestnosť a tiež práčovňa/technická miestnosť, ktorá je oddelená od kúpeľne. Rozloha: Interiér: 110m2 Terasa: 17m2 Pozemok: 524m2 Lokalita: Dom je posavený na Lesnej ulici v Stupave v súkromnej odbočke 4 rodinných domov. Nachádsa sa asi 500m od lesov Malých Karpát. Má nerušený výhľad na údolie pozdĺž rieky Moravy, lesy a veterné myny za hranicami susedného Rakúska. Cena:  480 000 EUR zahŕňa služby realitnej kancelárie, právny servis, štandardné notárske a katastrálne poplatky Zaujala Vás táto ponuka?  Ak si chcete nehnuteľnosť pozrieť bližšie a získať tak potrebnú emóciu, veľmi radi Vás prevedieme týmto priestorom v podobe osobnej prezentácie a odpovieme na všetky Vaše otázky. © Texty, fotografie a grafiky sú vlastníctvom ProHome Real Estate Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 127 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Plocha pozemku: 524 m2 Zastavaná plocha: 72 m2 Podlahová plocha: 110 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
3D prehliadka, predaj 5i RD v radovej zástavbe v Stupave, Ho
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom so záhradou a garážou v Stupave, na Hollého ulici. Dom je umiestnený v tichej lokalite radovej zástavby v rovinatom teréne s prístupom po verejných komunikáciách. Je prakticky riešený, podpivničený, päť izbový dvojpodlažný dom s terasou, s balkónom, s parkovacím miestom v garáži pre 1 auto a jedným parkovacím státím pred garážou. Úžitková plocha domu je 147,48 m2. Obytná plocha rodinného domu je 117 m2. Garáž ma výmeru 15 m2 a pivnica 12 m2 , balkón je orientovaný do záhrady RD. Celková rozloha pozemku je 349 m2, z toho zastavaná plocha rodinného domu je 97 m2, záhrada za domom má plochu 215 m2, ostatné je plocha a nádvorie pred domom s výmerou 37 m2. Popis dispozície domu: Rodinný dom je dvojpodlažný. 1. podlažie: Garáž s elektrickou bránou ovládanou diaľkovým ovládaním a zasuvkopu na 400 V. Vstupná chodba s obytnou izbou na prízemí orientovanou na cestu, toaleta, komora, kuchyňa a obývačka s krbom, z ktorej je vstup do zimnej záhrady odkiaľ vedú schody do pivnice a vstup do záhrady. 2. podlažie: Tu sa nachádzajú 3 samostatné izby. Dve z nich sú orientované do záhrady a z hlavnej spálne je balkón. Nachádza sa tu aj aj jedna menšia miestnosť s oknom, v ktorej bola dávnejšie inštalovaná infra sauna. Na poschodí sa nachádza aj hlavná kúpeľňa so sprchovým kutom aj vaňou. Na poschodí su dve v dvoch izbach inštalované klimatizačne jednoitky. Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 1995. Vykurovanie je teplovodné s podlahovými rozvodmi. O kúrenie a teplú vodu sa stará Kotol Buderus. Interiérové dvere, drevená podlaha, keramické obklady, dlažby a zariadenie kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi sú vyhotovené v štandardnom prevedení. Okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným dvoj sklom. Vybavené sú interiérovými aj exterierovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Priemerné mesačné náklady na energie (voda, plyn, elektrická energia) sú cca 200,- EUR. Lokalita: Stupava je obľúbenou, vyhľadávanou, pokojnou lokalitou na bývanie. V blízkosti sa nachádza prekrásna príroda s možnosťou relaxu aj športovania. Spomeniem, rieka Morava s množstvom cyklotrás, cyklomost Slobody alias Most Chucka Norrisa novo otvorený cyklomost v Marcheggu. Na opačnej strane je možnosť turistiky a horskej cyklistiky v Karpatoch. K dispozícii je aj kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, lekári, obecný úrad a pod. V neposlednom rade ja zaujímavá blízkosť nákupného centra Bory Mall (banky, kino a veľa ďalšieho). Kúpou tejto nehnuteľnosti získavate slnečnú záhradu, rodinný dom s garážou. Vynikajúca geografická poloha, dopravná dostupnosť, bezprostredná blízkosť jedinečnej prírody Malých Karpát, sútok riek Dunaja a Moravy, vynikajúca dispozícia domu, Vám predurčujú veľa pohodových chvíľ strávených v kruhu rodiny alebo s priateľmi. Cena