bazár, predaj, inzercia, predám

Predám domácu pekaren Tefal

Kategória: Ostatné - biela

Predám domácu pekaren Tefal Pain Plaisir na max 1 kg. Je malo pouzivana a vo velmi dobrom stave. Je k nej aj mensia kucharska kniha na rozne druhy chlebov. Predajna cena je 130€.
Predám domácu pekaren Tefal
Podobné inzeráty
Predám domácu pekáreň
Predám domácu pekáreň ETA - DELICCA.Pekáreň bola použitá 6x.K dispozícii je návod.V návode je podrobne opísané aké má pekáreň možnosti použitia. K dispozícii je kompletné príslušenstvo.
Domáca pekáreň Tefal
Predám málo používanú domácu pekáreň zn. Tefal aj so všetkým prístušenstvom.
Domaca pekarnicka Moulinex
Domaca pekarnicka Moulinex je nova, 1x pouzita....povodna cena 180. Domáca pekáreň MOULINEX ponúka naozaj veľký výber programov na pečenie najrôznejších druhov pečiva. môžete si vybrať až z 19 programov, ktoré zahŕňajú 8 programov na výrobu chleba, 7 programov na bagety a žemle, 1 na cesto, 1 na koláč, 1 na cestoviny, dokonca program na džem. Máte skutočne bohatú voľbu na chutné raňajky. Pri jednotlivých druhoch pečiva si takisto môžete jednoducho nastaviť zafarbenie kôrky, podľa toho, či obľubujete kôrku svetlú, strednú alebo tmavú. Je to len na vás a na vašej chuti. Pri pečení chleba si nastavíte hmotnosť, akú by váš chlieb mal mať. A to buď 750 g, 1000g alebo až 1500g. Odložený štart. Nie ste práve ranné vtáča, no túžite po čerstvej bagete na raňajky? Žiadny problém. S domácou pekárňou MOULINEX OW611831 a jej jedinečnou funkciou odložený štart si jednoducho večer navolíte kedy má pekáreň začať piecť a vy si môžete dopriať nerušené ráno bez starostí. Možnosť odloženia štartu je až do 15 hodín. Bohaté príslušenstvo Domáca pekáreň MOULINEX OW611831 je zárukou kvalitného a čerstvého pečiva. Na prípravu chutných bagiet či koláčov sme pribalili k pekárni knihu receptov, podľa ktorej si pripravíte želané pečivo. Okrem toho sú súčasťou balenia 2 ploché plechy a 2 plechy na bagety. Samozrejmosťou je odmerka, ktorá vám pomôže s presným a pohodlným dávkovaním. Domáca nerezová pekáreň chleba MOULINEX OW611831 je určená pre každého, kto obľubuje domáce a lahodné pečivo. Nová nerezová bagetová pekáreň Moulinex OW611831 vás zaujme nielen svojím vzhľadom V knihe receptov si stačí nájsť svoj obľúbený chlieb, zvoliť program a pečenie sa môže začať! Automatické udržiavanie teploty: 1 hodina Pekárenské pomôcky: štetec Príslušenstvo: lyžička, hák Bezlepkové pečenie 19 programov: 7 na bagety a žemle 8 na chlieb 1 cesto 1 koláč 1 džem 1 cestoviny
Predám domácu pekáreň - ako nová
Predám asi 3x použitú domácu pekáreň TESCO BM07 za 35 € alebo dohodou. Je čistá, nepoškodená, ako nová + návod.
Predam domacu pekaren SilverCrest
Predam domacu pekaren SilverCrest, pouzivana, uz dlhsi cas nevyuzivana, vykon 600W, v original krabici, cena 30e, mozna dohoda
Predám domácu pekáreň Gorenje BM910WII
Predám domácu pekáreň Gorenje BM910WII kupovanu zaciatkom roka. Pouzil som ju asi 5 krat, minimalne znamky opotrebenia, zavadzia mi doma iba... Parametre: