bazár, predaj, inzercia, predám

Predám domácu pekarnicku ETA Delicca 7149

Kategória: Ostatné - biela

Predám domácu pekarnicku ETA Delicca vo vynikajúcom stave, použitá 4-5krat inak odložená v skrini. Pekarnicka komplet 2xmiesac, plech, odmerka, ihla +recepty a návod na obsluhu.

Špecifikácia:
prípade záujmu volajte
Len osobn odber.
Predám domácu pekarnicku ETA Delicca 7149
Podobné inzeráty
Domáca pekáreň ETA Delicca II 7149 90030
Predám pekárničku ETA Delicca II 7149 90030 Žiadne kozmetické a iné vady. Stav nového kusu, použitá asi 5krát. Dôvod predaja: nepoužívame ju a zaberá miesto. Inak je to kvalitná pekáreň na ktorú nájdete pozitívne recenzie. Kupované Február 2022 Nová sa predáva za 140eur a viac Ponúkame za 90 eur, len osobný odber Michalovce. Krabica, kábel a návod samozrejmosťou.
Domaca pekáreň ETA Dellica II v zaruke
Dôvod predaja je že nemáme nato čas :) Pár krát použitá v zaruke Domáca pekáreň ETA Delicca II 7149 90030 s dokonalým dizajnom a príkonom 850 W sa postará o upečenie dokonale delikátneho chleba. Hravo si poradí aj s jeho celozrnnými a bezlepkovými variantmi a s množstvom ďalších pokrmov, pretože disponuje dvanástimi prednastavenými programami na ich výrobu. Príprava chleba je pritom v pekárni plnoautomatická.Zahŕňa predohrev, miesenie, odpočinok, kysnutie, pečenie i následné udržiavanie teploty. To všetko bez toho, aby ste do prípravy museli akokoľvek zasahovať. Vďaka funkcii odloženýštartmôžetedokonca naplánovať, kedy má pekáreň začať chlieb pripravovať. Ráno po prebudení tak na vás bude čakať čerstvo upečený, chrumkavý chlieb, alebo koláč.
Domáca pekáreň Eta Dellica Mini
Domáca pekáreň Eta Dellica Mini 814990001 čiernej farby. 100%stav, nevhodný darček, ešte v záruke. Bližšie info na:
Predám domácu pekárničku.
Predám domácu pekárničku. Použitá ale zachovala a plne funkčná. Píšte prosím správu. Cena 5 Eur.
Domáca pekáreň ETA Delicca II 7149 90030 čierna/nerez
Nová, otvorená len na foto, bez dokladu, nevhodný darček.
Predám domácu pekáreň
Predám domácu pekáreň ETA - DELICCA.Pekáreň bola použitá 6x.K dispozícii je návod.V návode je podrobne opísané aké má pekáreň možnosti použitia. K dispozícii je kompletné príslušenstvo.