bazár, predaj, inzercia, predám

Predám držiak akčnej kamery na riadidlá bicykla

Kategória: Statívy

Predám držiak akčnej kamery na riadidlá bicykla. Kontakt emailom.
Predám držiak akčnej kamery na riadidlá bicykla
Podobné inzeráty
3 Way držiak pre akčné kamery GoPro NOVÝ
Rozkladací monopod je možné použiť na tri spôsoby: Ako uchopenie akčnej kamery, predlžovacie rameno monopod, alebo statív. Skladacie rameno je ideálne pre zachytávanie záberov z rôznych uhlov. Uľahčuje zachytenie samého seba bez toho aby sa držiak objavil v zábere. Pri oddelení od ramena držadlo slúži ako rukoväť kamery. Malý tripod uschovaný v rukoväti. Dĺžka rozloženého ramena 62 cm, dĺžka zloženého ramena 20 cm.
GOPRO Kvalitná PRISAVKA, drziak, stativ
Predám nový, kvalitný, nepoužitý držiak / statív / prísavka na sklo pre mobilné telefóny a akčné kamery GoPro Hero, Osmo Action/Pocket, SJCAM, Legend, Xiaomi, Lamax, Sony Action Cam, Sencor, Eken H9, Vision 4K a iné kamery. Kvalitné prevedenie ktoré som sám otestoval, kompaktný a ľahký, silná prísavka, ľahko sa prenáša a používa. OBJEDNÁVAŤ môžete MAILOM alebo SMS. Balíčky odosielam v deň objednania Slovenskou POŠTOU, odoslanie na DOBIERKU (poštovné 3,50€) alebo pri platbe na ÚČET (poštovné 2,00€). Prezrite si aj zvyšnú ponuku príslušenstva pre akčné kamery, všetko sú to kvalitné veci za dobré ceny.
Malý flexibilný statív pre kamery Gopro (gorilla pod)
Predám nový, flexibilný statív pre akčné kamery Gopro a iné. Statív bez problémov unesie aj kompakt. Statív je vrátane tripod adaptéra, ktorý slúži na upevnenie Gopro kamery. Vrchná hlava je otočná a fixovateľná. Statív vďaka svojim rozmerom a kompaktnosti je na cestovanie, natáčanie timelapse videií, alebo je ho možné použiť aj ako rukoväť na kameru Obsah balenia: 1x flexibilný statív 1x tripod adaptér 1x skrutka pre Gopro V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom mailu/sms alebo tel.č. Pre viac príslušenstva pre akčné kamery, pozri aj moje ostatné inzeráty rozkliknutím mena. V prípade záujmu viem poslať aj poštou.
Držiak kamery
Predám držiak kamery fotoaparatu. fotoaparat, fotaku, camera, nosič, vybava, vybavenie kamera, gimbal !!!inzerát platí do zmazania!!! V prípade záujmu ma kontaktujte dole cez mail, ja sa Vám v krátkom čase ozvem späť.
Motorizovany slider 1m 2-oj osi
Predám môj vlastný motorizovaný slider vhodný na kameru, GoPro alebo zrkadlovku. Dĺžka hliníkovej koľajnice je 1m a váži okolo 2,5 kila. Je ľahučký. nejaké info: -Unesie v pohode váhu 3 kila aj do šikminy -2 pohyblivé osi - posuv do boku má cca 80cm a otáčanie kamery -nastaviť sa dá počiatočná poloha pri štarte + počiatočné otočenie kamery a potom koncova poloha posunu + koncové natočenie kamery. Následne sa zvoli čas, za ktorý to ma kamera prebehnúť. Kamera po štarte prejde dráhu a vráti sa na domácu pozíciu. -v programe nie sú potrebné žiadne úpravy v prípade, že sa rozhodnete zmeniť dĺžku koľajnice. -krásne sa s tým dajú natáčať videá ako timelapse, robí to super efekt sledovania objektu. -Napájanie je 12V, dá sa to poháňať baterkou z Lidla (na fotkach) alebo sa dá objímka na batériu odstrániť a nakáblovať hocijakú Li-PO batériu 11,1V Batériu k tomu nedávam.
Predám DJI Ronin SC
V pefektnom stave bez poškodenia. Použitý 1x pri testovaní funkčnosti a pripojenia na fotoparát. Po zistení, že stativ neunesie tažkú zrkadlovku som Ronin odložil a nepoužil. Jednotlivé súćasti na sebe maju fóliu. Predám v plnej sústave + kufrík samotný Parametre: Typ statívy Typ statívu stabilizátor Maximálna nosnos 2 kg Materiál zliatina horčíka Hmotnosť 1,1 kg Obsah balenia: Stabilizátor kamery Rukoväť so zabudovaným akumulátorom Trojnohý stojan plastový Montážna doska kamery Camera Riser Prepravný box Držiak telefónu Podpora objektívu 8 pinový port (2×) Imbus kľúč Statívová skrutka 1/4 "-20 (3×) Skrutka M4 (4×) Kábel Multi-Camera Control Typ-B Kábel Multi-Camera Control USB-C Kábel USB Typ-C USB Power adaptér 24W