bazár, predaj, inzercia, predám

Predám elektro krb

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám elektro krb na 110v nutný menič napätia. Krb je plne funkčný s dreveným obložením viď foto.Cena 100eur
Predám elektro krb
Podobné inzeráty
Peletková pec
Peletkova pec Predam 24 kw peletkovu pec Carlotta talianskej znacky Laminox Plne automaticka, sama sa zapina, hodi iskru, nasype pelety a zacne horieť Príležitostne vyuzivana na chalupe, vykuruje 340 m2, aktualne napojenych 10 radiatotov, 5 vykonovych stupňov, zapinanie vypinanie cez mobilny telefon, z 6 stupnov na 23 stupňov izbovej teploty vykuruje za 20 hodin Plne funkcna dovod predaja prechod na tepelne čerpadlo Aktualne nahradza krb v obyvacke, cez sklo vidite realny oheň a zaroven vykuruje cely dom cez radiatory, pôvodná cena 4400 euro Link a specifikacia Peletkov krb, peletkovy kotol, peletova pec, peletovy krb, peletovy kotol,krb na pelety, pec na pelety, pec na peletky, krb na peletky, peletky, pelety
Plynový krb
Predám plynový krb DRU Rotonde Holandskej výroby. Krb je určený na kúrenie - má masívny liatinový výmenník a sekundárny hliníkový. Výkon cca 11.9KW. Krb bol pred odstavením (cca 8rokov) plne funkčný. Na pár miestach opadaná farba. Dá sa prerobiť aj na propán - butan. Cena 150€, prípadne dohodou.
Predám krb
Predám celoliatinový krb Kovo Belá. Krb má vysokú výhrevnosť.
Predam novy rohovy krb ABX Lahti II
Predam novy rohovy krb ABX Lahti II. typ 348LHC, 8kW - regulovany 4-10kW, dymovod horny 150mm, rozmery: v1170 x s842 x h634mm, vaha 140kg. Krb je novy nepouzity, kupovany 8/2022, s FA na priamy predaj. Povodna cena:1250€/po nasej zlave 999€. Dovod predaja je nevyhovujuci komin.
Elektrický krb s LED plameňmi
Predam Elektrický krb s LED plameňmi 63 x 22 cm biela. Pouzivany asi tyzden. Zvysok casu zabaleny v krabiici v pivnici. Komplet balenie. Zaruka do 11/2024. Popis: – prevádzka na batérie alebo do zásuvky pri použití adaptéra – je možné ľahko prenášať a umiestniť kamkoľvek v interiéri – jedinečná atmosféra umelého horiaceho krbu napríklad vo vašej obývačke, spálni, či na terase – múdra funkcia 6-hodinovej prevádzky umožňuje rozsvietiť krb napríklad pri zotmení o 18 hodine večer, načo sa o polnoci sám vypne – žiadne zložité inštalácie ani zapájanie, stačí stlačiť tlačidlo zapnúť/vypnúť – napájanie 3× C batérie (nie sú súčasťou) – pri dokúpení klasického AC adaptéra 6V, 500mA je možné sprevádzkovať aj zapojením do zásuvky a nie je potrebné využívať batérie (nie je súčasťou balenia) – unikátny dizajn luxusného krbu v bielej farbe – rozmery: 63 × 12 × 22 cm Spôsob odberu: - osobne v BA (Petržalka - Ovsište) - osobne v Novom Meste nad Váhom prip. na trase BA - Nove Mesto nad Vahom Pozrite aj moje ďalšie inzeráty - kliknite na moje meno.
Predam pouzivany krb
Ponukam na predaj krb, bol pouzivany v rodinnom dome cca 8 rokov. Moze mat nejake kozmeticke vady (odlupnuta farba, prasknute sklo), ale vie este posluzit. Rozmery su na fotkach, stav a presne parametre je mozne zistit pri osobnej obhliadke. Cena je orientacna, dohoda mozna. krb pec kachle teplo kurenie