bazár, predaj, inzercia, predám

Predám elektrobicykel easy bike mi5

Kategória: Horské bicykle

Ponukam na predaj elektricky bicykel s motorom 250watt umiestneny v zadnom kolese, ma dojazd 30-60km. Závisi vsak na profilu zvolenej cesty a na urovni asistencie. Baterka je odnimatelna a da sa dobijat aj mimo bicykla. Kolesa velkost 27,5. Ram L od 165cm do 185cm výška jazca. Prehadzovacky shimano 3 x 7.
Elektrobicykel , elektro-bike ,elektro bicykel
Predám elektrobicykel easy bike mi5
Podobné inzeráty
elektrobike MAXBIKE Astrid 28"
Predám nový elektrický bicykel zn. Maxbike model Urbea. Záruka, 100% bezpečná kúpa. Specifikace: Komponenty Bafang M300 / Shimano Altus / S-Ride M300 1x9 Dojezd Dojezd e-kola je až 150 km v závislosti na stupni přípomoci, profilu tratě a hmotnosti jezdce. rám 18" Vidlice E-bike vidlice Suntour NEX HLO 28" Disc černá Motor Středový motor BAFANG M300 Baterie Integrovaná baterie AUCOPO 13,4 Ah/482 Wh Display Display Bafang DP C11 UART MODEST Hlavové složení řízení NECO semi. 1 1/8" H148 OEM 44mm Zapletená kola E-bike kola Vidar/Astrid Pláště E-bike plášť Continental Ride Tour 42-622 reflex Doplňky E-bike sada doplňků Maxbike ATB 31,8 černá Gripy E-bike gripy Velo V-1389AD2 černé ergonomické Sedlo E-bike sedlo DDK MTB dámské černo-tyrkysové Řazení E-bike řadicí páčky Shimano Altus-9 SL-M2000 objímka Brzdy E-bike hydraulické brzdy Shimano MT200 pár černé Kliky E-bike Kliky středového motoru Bafang M300 Pedály E-bike pedály Feimin FP-872 černé Přehazovačka E-bike měnič Shimano Altus RD-M2000 9ti rychlostní shadow Kazeta E-bike kazeta Shimano HG200 11-36 9-kolo Řetěz E-bike řetěz KMC E9 9ti rychlostní pro E-kola včetně spojky Váha: 21,8kg posledný kus, cena 1790€ Bicykel sa predáva komplet nastavený z kamennej predajne Viac info cez mail. Ak telefón nedvíham, ospravedlňujem sa vám, potom píšte SMS aj s poznámkou maxbike astrid, ozvem sa vám späť, hneď ako budem môcť ďakujem. telefón len ut-so.
Elektrobicykel Easy Bike Mi5
Dobre deň, predám elektricky bicykel značky Easy Bike Mi5.
e-bike
Hľadáte parádny výbavou nabúchaný e-bike? Elektrobicykel Crussis ONE-PAN-Largo 9.8-M je ideálny pre vaše výlety prírodou, po rovinách, cez kopce i na túlanie po horách, po miestach, kam ste sa napríklad so svojim bicyklom ešte neodvážili.liapnite do pedálov! Elektrobicykel Crussis ONE-PAN-Largo 9.8-M s motorom PANASONIC GX Ultimate je pripravený vyraziť s vami! Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 170 km. Vždy však samozrejme závisí od profilu trate a spôsobu využitia asistencie. Technológia Eagle prináša hladké a presnejšie radenie s výnimočnou spoľahlivosťou. Vzduchom tlmená vidlica ROCKSHOX FS so zdvihom 100 mm je skvele prispôsobivá váhe cyklistu. Stačí jednoducho upraviť tlak vzduchu vo vidlici a e-bike plne prispôsobiť vašej váhe a štýlu jazdy. Robustný a výkonný motor GX Ultimate je najlepší vo svojej triede. Pripravený pre váš dokonalý zážitok z jazdy na horskom bicykli. S podporou, ktorá je rovnako stála ako výkonná a skvele zvládne aj tie najstrmšie stúpania. bike má najazdené 500km. bike je prakticky nový nepoškodený , nevyhovuje veľkosť
Predám Radon ZR Team 7.0 20" vel.L 27,5"
Ahoj,predám tento viac leštený bike ako jazdený,kúpený na (s faktúrou)skladovaný v byte a v perfektnom stave(prídte sa presvedčiť),jazdený cestu a sem tam klíďo les.Na ráme sú iba štyri malé škrabančeky,a velmi som na neho daval pozor.Na traily som mal druhý bike,ktorý si zatial nechavam a ktorý už tiež dlho nejazdím.Od kúpy som dal bike celý urobiť profesionálnym mechanikom,a to :Vyčistiť a premazať hlavové a stredové zloženie,a zadný náboj,výmena laniek,vycentrovanie kolies,nalepenie ochrannej super folie AMS zo spodu rámu,dal som kus duše medzi rám a sedlovku kvôli nevnikaniu nečistôt,(a nepraskaniu)a vymenil veci za nové :predstavec,plášte,kazetu,prevodníky na klukách XT,nová reťaz,ochrana kľúk,nové brzdy+ nové kotúče+adapter na vačši kotúč do zadu a +nové duše.Od mojej kúpy urobený kompletný servis- repas vidlice profesionálnym mechanikom(certifikovanym Rock shox).a ešte nahodil predný blatník vidlice :Riesel design predný blatník RIESEL SchlammPE, Girl. O bike som sa staral až prehnane v bielych rukavičkách.Som druhý majitel a ja som od kúpy najazdil do 250km po ceste a sem tam les klíďo píďo tempom.Bohužial bike predávam z finančných dôvodov.Mám ešte jeden bike,no ten zatial nepredávam.Veci uvedené ako nové majú od mojej kúpy najazdené do 250km.Nech sa páči špecifikácia: Rám: Radon ZR team 7.0 20" aluminium,vel.L 27,5" model 2016....(moja výška je 179cm).....Vidlica:Rock shox Recon silver TK Solo Air 100mm.,nastavenie tlaku vzduchu,odskoku,+pačka na blok vidlice..(bez poškodenia vnútorných nôh)....Brzdy(obe nové)predná shimano deore XT M 8100a zadná Shimano SLX M7100.(brzdia úžasne)...Brzd.kotúče(nové) shimano SM-RT66 180mm...Brzd.platničky(nové spolu s brzdami) G04S....Kolesa-rafiky-náboje: Mavic crossride FTS-X 27,5...náboje straightpull.......Kluky kúpené od kamaráta Shimano FC-M780 175mm hollowtech ll+nové 3prevodníky 42-32-24...Prehadzovač: Shimano deore XT SGS RD-M781 10 speed...Kazeta(nová):Shimano deore CS-HG 50-10 ,11-36zubov...Prešmýkovač: Shimano deore FD-610 topswing 34,9mm...Radenie:Shimano deore SL-M610....Hlavové zloženie: FSA No.10 tapered stlpik vidlice....Sedlo:Selle Italia X1...Sedlovka: Levelnine race 30,9x350mm...Reťaz(nová):Shimano XT CN-HG95...Gripy:Chromag-(v super stave a pohodlné)...Predstavec:(nový)Race face ride 60mm,31,8mm priemer, uhol +-6stupňov...Riaditka(v super stave,bez škrabanca): Specialized Alloy lowrise 780mm.31,8 priemer,zdvih 27mm,zahnutie späť 8 stupňov...Plášte(nové)Predné a zadné Maxxis Ardent 27,5x2.25"Exo,TR,kevlar+nové duše Continental..Váha 12,70kg.predávam bez pedálov.K biku pridávam náhradnú pätku rámu-prehadzovačky,jednu náhradnú dušu,novú flašu na vodu,a samozrejme faktúru od biku.K biku pridám nové zabalené všetky 3 prevodniky.Bike nevymieňam.Rád Vám poskytnem viac info,fotiek a čokolvek k vašej spokojnosti.
Specialized Stumpjumper 2021 comp carbon
Ponúkam super trailový bike bike vo výbornom stave.Veľkosť S4 (L) pre postavu výšky 173-188cm. Materiál karbón, bike je veľmi ľahký pri výstupoch a cestou dole parádne spracuje aj ťažší terén. Ideálne pre niekoho, kto chce prejsť z XC na ťažšie traily, alebo pre niekoho kto chce mať v zjazde istotu, nakoľko bike odpustí chyby menej skúseným jazdcom. Bike bol servisovaný pravidelne, keďže som robil v bike shope. Veľký servis vidlice naposledy v júny a zadného odpruženia v júly. Rovnako repasovaná aj teleskopka. Brzdy (platničky, kotúče, olej) menené v júny. Ložiská, hlavové a čapy vyčistené s novou vazelinou. Orech absolútne bez vôle. Počas celého užívania bol bike pofóliovaný, preto nie sú na ráme skoro žiadne škrabance. Na ráfikoch mierne od kameňov. Na rám je doživotná záruku (aj pre budúceho kupcu, dodám všetky papiere). K biku môžem dať Crankbrothers stamp 7 flat pedále (cena dohodou), alebo SPD. Bike má odkladací priestor v ráme kde sa dá schovať náradie, desiata, čo príde. Rok: 2021 Výbava: Shimano SLX, 12 speed, kazeta 10-51t, kľuky SLX 170mm Riadidlá: 780 mm, vidlica nezrezaná. Kolesá sú bezdušové. Vidlica: FOX FLOAT DPS Performance,rebound a 3-polohy, 190x45mm Zadné odpruženie: FOX FLOAT 34 Rhythm, 15x110mm axle, 44mm offset, 140mm of travel
Elektrobicykel EASY BIKE EGO 1,0+Nová bateria+nová reťaz
Na predaj 29" horský elektrobicykel EASY BIKE EGO 1,0, veľkosť M od českého skvelého výrobcu, s bateriou 500 Wh so stredovým pohonom Bafang 250W. Praktickým doplnkom je uzamykatelné odpruženie vidlice z riadidiel. Radenie a brzdy sú zn. Shimano Alivio. Bateria je integrovaná s priemerným dojazdom 120 km. V CENE NOVÁ BATÉRIA a NOVÁ RETAZ.