bazár, predaj, inzercia, predám

Predám firmu na výrobu sviečok

Kategória: Výrobná linka

Predám firmu na výrobu ručne robených sviečok z palmového alebo parafinového vosku. Balík obsahuje aj baličku na balenie hotových výrobkov. V cene je zahrnuté veľké množstvo hlinikových a PVC foriem.
Bližšie informácie po telefóne.
Predám firmu na výrobu sviečok
Podobné inzeráty
Stroj na výrobu šalovacích tvárníc
Stroj na výrobu šalovacích tvárníc Ponúkame na predaj stroj na výrobu šalovacích tvárníc(vibrolis). Súčasťou sú aj formy na výrobu šalovacích tvárníc v rozmere: 15*50*23, 20*50*23, 25*50*23, 30*50*23, 40*50,23. Tiež sú formy na obrubníky a na murovacie tvárnice. Regály (34ks) tiež sú v cene. So strojom vyrábame cca.2500ks/8hodín/3zamestnanci
Linka na výrobu PP pásiku
Predám linku na výrobu polypropylénového hladkého pásiku a linku na výrobu regranulátu, aj jednotlivo. Extrúdre, válce, pec...
Linka na výrobu papierových slamiek
Linka na výrobu papierových slamiek, r.v. 2019 pozostáva zo zariadení: Rezačka papiera LT SM 650, tlačiareň pre FLEXO tlač 4-farebná, vzduchový kompresor AirScrew 11kW, 2x stroj na výrobu slamiek 6-nožový LT GDZGJ-20, balička papiera Bulk 200, balička slamiek - kusová LT SP 01. Cena je uvedená bez DPH.
Predam automaticku linku na vyrobu betonovych plotov
Predam automaticku linku na vyrobu betonovych plotov. Anglicka vyroba stroja. Sušicky 340kusov. Plachtova hala v cene. Odborne rozobraty stroj. Oni to vam aj poskladaju.
Predám stroj na výrobu sačkov
Predám stroj na výrobu sáčkov z materialov BOPP,CPP,LDPE,HDPE. Pracovná šírka stroja 700mm.Stroj vie spraviť odpalovaný zvar,spodnú založku,eurovýsek,ultrazvukový zvar,vkladanie stuhy,lepenie samolepiaceho pásika. Stroj má 6 rokov.Pracovná rýchlosť cca 80 až 150 taktov za minutu.
Kompletná paletovacia linka na výrobu europaliet
Predám kompletnú paletovaciu linku na výrobu europaliet. Používaná 6 rokov. Cena za kompletnú technológiu je 82900 eur bez DPH.