bazár, predaj, inzercia, predám

Predám FW drevo Cobra King F9 Speedback Tour 13.5

Kategória: Golf

Golfové FairwayWood #3 Cobra King F9 Speedback Tour
Uhol 13.5 (menitelny 12 az 15)
Shaft Stiff ProjectX Hzrdus Smoke 70
Standard dĺžka
Headcover
Predám FW drevo Cobra King F9 Speedback Tour 13.5
Podobné inzeráty
Predam NOVE golfove palice Cobra KING
Predam NOVE golfove palice Cobra KING - 6 Predam nove-este zabalene golf.palice King Cobra na zeleznych shaftoch XP 90 True Temper USA R-flex. Sada obsahuje 5-PW+SW a na gripoch sa nachdza indikator švyhu-cip na appku! Palice maju naozaj vyborne recenzie a budete s nimi naozaj spokojny. Uprednostňujem osobné stretnutie kde sa môžete presvedčiť o kvalite predávaného tovaru.V prípadne záujmu ma kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo emailom a prosim pozrite si aj dalsie moje inzeraty- ďakujem.
DRIVER COBRA KING F8
Predam Driver Cobra King F8 10,5 s nastavitelnou hlavou shaft Fujikura Pro pre pravaka. Malo pouzivane ako nove. Tel. Fer0
Golfovy set King Cobra zeleza 5-LW
Predám set želiez King Cobra, hrané ale ešte určite niekomu urobia radosť z hry. Majú čisto nové gripy (servisované minulý týždeň). V sete je 5, 6, 7, 8, 9, SW., LW Odber Bratislava, cenu dohodneme.
Golfový bag Hippo s palicami  King Cobra 3400I/XH
Golfový bag Hippo s palicami King Cobra 3400I/XH. Top stav. Volať prosím na .
Zanovna kompletna golfova sada, az 13 palic, s tour bagom
Predam peknu kompletnu grafitovu golfovu sadu Wilson D350, okrem zeliez aj hybridy, drevo a driver vo vynikajucom stave, vratane tour bagu - flex regular. Obsahuje az 13 palic: - skvely nastavitelny grafitovy driver Cortex 10.5 - drevo 3 (13.5) - hybridy 4,5 - zeleza 4,5,6,7,8,9 - wedge P,S a putter - tour bag wilson
hybrid Cobra
Predám hybrid Cobra, loft 19, regular shaft, cobra connect grip. V prípade záujmu viem priniesť NR,PN,TT,SC,BA. pre viac info prosim sms, email.