bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kamerový žeriav Kessler Crane KC-Lite 8.0

Kategória: Statívy

Málo používaný žeriav vhodný pre fotoaparáty a kamery do hmotnosti 4,5kg.
Kompaktné rozmery (v zloženom stave len 120cm)
Rýchla a jednoduchá montáž a demontáž
Max. hmotnosť kamery: 4,5 kg
Dĺžka ramena: 2,4m
Vzdialenosť od statívu ku kamere: 1,7m
Dĺžka v zloženom stave: 122cm
Hmotnosť závaží potrebných pre vyváženie: cca 3,4kg
Balenie neobsahuje statív a závažia
Hmotnosť balenia. cca 8kg
Predám kamerový žeriav Kessler Crane KC-Lite 8.0
Podobné inzeráty
Predam kamerovy zeriav ORION + predlzovacie rameno + monitor
Kamerový žeriav určený pre DSLR fotoaparáty a videokamery do hmotnosti 5,4 kg. Silná a ľahká konštrukcia zo špeciálneho materiálu "Aircraft Aluminium", umožňuje vysokú pevnosť a znižuje chvenie kamery. Vďaka novej konštrukcii kamerovej platformy je pohyb kamery / fotoaparátu ešte stabilnejší a odolnejší voči otrasom pri zmene smeu pohybu. Kamerový žeriav má integrované ovládanie vertikálneho náklonu.
Kamerový žeriav - Slide Kamera ROAD JIB
Predám 1x použitý kamerový žeriav s nosnosťou fotoaparátu alebo kamery do 3,5kg v bezchybnom stave. Viac info o produkte:
predám gimbal stabilizátor ZHIYUN CRANE PLUS
predám stabilizátor ZHIYUN CRANE PLUS vhodný pre fotoaparáty a kamery do 2,5kg. 100% batérie vydržia až 15hodín. Váha cca 950g. Vhodný aj na väčšie fotoaparáty.
ZHIYUN Crane 3S PRO KIT gimbal
Predám Zhiyun Crane 3S PRO KIT gimbal s nosnosťou až 6,5 kg. plne funkčný s bohatou výbavou. Najvýkonnejší stabilizátor fotoaparátu a kamier na trhu. Nepoužívam ho, komplet balenie v kufri použitý na jednej akcii. Viac o gimbale na tejto stránke:
Kamerový žeriav
Posuniem za symbolickú cenu robený kamerový žeriav. Je povrchovo upravený, čierny, len ho už nepoužívam a leží v pivnici... LEN OSOBNÝ ODBER, v rámci Žiliny a Varína môžem doviezť!
Predám polo profesionálny gimbal Zhiyun Crane M2
Predám polo profesionálny gimbal Zhiyun Crane M2 Použitý asi 3x Komplet balenie Plne funkčný Možnosť osadiť mobil, akčnú kameru a kompaktný fotoaparát do 720g Dôvod predaja: prechod na silnejšiu verziu Navod na použitie: Cena 150€ + DOHODA