bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Kavomat XM 180

Kategória: Potravinárske stroje

Ponukam na predaj Kavomat na instantnú kavu ,caj,čokoládu,irish crem podľa vašej voľby.
Automat ma 5 nádoby viete nastaviť kavu,kavu s mliekom ,capuccino ,caj,čokoládu alebo irish crem.Viete navolit 10 druhov nápojov.
Automat vyčistený a ma mincovnik mei 7000
Jednoduchá obsluha ktorú vám ukazem
Predam Kavomat XM 180
Podobné inzeráty
Snack automaty a kávomaty
Ponúkam na predaj 1ks kávomat Canto necta (zrnková káva + instantné nápoje). Kávomat je na priame pripojenie na prívod vody. Súčasťou kávomatu je mincovník s možnosťou vydávania preplatku. 2ks kávomatu v ponuke je Rheavendors Luce x2 (zrnková káva + instantné nápoje) Kávomat je upravený na zásobovanie vodou čerpadlom z barelu. Kávomat môže vydávať nápoje súčasne z dvoch veľkostí pohárov. Súčasťou kávomatu je mincovník s možnosťou vydávania preplatku. V ponuke sú aj dva snack automaty Rheavendors Eta Beta, oba s mincovníkom s možnosťou vydávania preplatku. Jeden snack automat je v antivandal úprave. ceny: Canto Necta 2000,- eur, Luce X2 2100,- eur, Eta Beta 2000,- eur, Eta Beta antivandal 2100,- eur. Pri rýchlom a korektnom jednaní, alebo pri dohode o odkúpení všetkých spolu možná dohoda na cene. Kávomaty a snack automaty si čoraz častejšie kupujú aj firmy, ktoré ktoré chcú riešiť zlepšenie pracovnej pohody svojich zamestnancov, ale nechcú aby na nich profitovali iní.
kavomat
predam kavomat aj s mincovnikom dlhsie stal tj cca 1,5r predtym fungoval na prevadzke stavebnin ulozeny v suchom sklade zafoliovany
Kávomat Rheavendors Lazio H6
Predám kávomat na instatné nápoje s mincovníkom a s vydajom pohárov . Má k dispozícii 18 volieb roznych horúcich nápojov . Plne funkčný . Mierne poškodené plasty pri preprave.
Kávomat Rheavendors Lean H6
Predám kávomat na instatnú kávu s mincovníkom . Je odvápnení a plne funkčný . Má 12volieb teplých nápojov je v dobre kondícii .
Kávomat Rheavendors XM180H5
Predám instatný kávomat na teplé nápoje s možnostou 10tich volieb a s akceptorom mincí bez vydávania. Podávač pohárov samozrejmosťou . Je po kompletnej GO ! Plne funčkný
Kávomat Rheavendors Barista H3
Predám instatný kávomat Model Barista H3 je na priamy prívody vody a má 8 volieb horúcich nápojov . Je po kompletnej GO!