bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kávovar

Kategória: Kávovary

Ponúkame na predaj plne automatický kávovar na jedno tlačidlo na zrnkovú kávu.
Veľmi málo využívaný. Dôvod predaja - na našej prevádzke sa neuchytil.
Predám kávovar
Podobné inzeráty
Kávovar Jura X10 s DPH
Predám dvojročný plne automatický kávovar Jura X10. Kávovar je v 100% stave, málo používaný. Kávovar sa predáva z dôvodu uzatvorenia prevádzky. Cena nového bola 3340€. Ku kávovaru dám zadarmo chladničku v hodnote 150€ na výrobu mliečnych nápojov, papierové poháre (cca 1000ks) a veci na čistenie prístroja za cca 150€. Kávovar je vrátane DPH (možnosť odpočtu DPH). JURA X10 profesionál na kávové špeciality – moderný, robustný, komfortný, všestranný JURA X10 Vás presvedčí svojou všestrannosťou, jednoduchým ovládaním a individualitou. Zvláda až 31 rôznych špecialít, čím pokrýva celé spektrum kávových nápojov s mliekom i mliečnou penou a rovnako celú šírku čiernych kávových špecialít. O vždy perfektný výsledok mletia a zvýšenie arómy o 12,2 %* sa postará špičkový mlynček Professional Aroma Grinder. Kávovar disponuje funkciou One-Touch-Lungo, a preto Vás dokáže prekvapiť dokonca i prípravou caffè barista a lungo barista. Poskytuje rôzne stupne teploty horúcej vody, čo ocenia predovšetkým milovníci čaju. Dôkladne urobená, výškovo nastaviteľná kombinovaná tryska naplní po stlačení tlačidla šálky alebo pohára podľa voľby jednou či dvoma kávovými špecialitami súčasne (platí i pre mliečne špeciality). Ovládanie prostredníctvom farebného dotykového displeja veľkosti 4,3" s vysokým rozlíšením je navrhnuté ako úplne intuitívne. Jasne zrozumiteľné obrázky vedú i neskúseného užívateľa priamou cestou k cieľu. Kávové špeciality možno ľubovolne naprogramovať a pomenovať úplne podľa špecifických potrieb. Vďaka štandardnému vybaveniu veľkým zásobníkom na zrnkovú kávu s objemom 1 kg, päťlitrovou nádržkou na vodu a nádobou na kávovú usadeninu s kapacitou 40 porcií sa doplňovacie úkony obmedzia na minimum. Na SMS nereagujem.
Kávovar Saeco
Predám zachovalý, málo používaný, kvalitný Talianský kávovar Saeco Aulika Evo. Dostali sme ho ako svadobný dar. Kávovar je vhodný aj do malých prevádzok/officov, je stavaný na viacero káv za deň, je to poloprofesionálny kávovar. Cena nového bola okolo 1100€. Slová na vyhľadanie: delonghi,kavovar,saeco,automaticky kavovar
Kávovar Jura X8
Predám kávovar X8 kupovaný v septembri roku 2022. Je to priam neuveriteľne univerzálny stroj – dokáže pripravovať celé spektrum kávových špecialít s mliekom a mliečnou penou, ale tiež klasickú čiernu kávu či kávu do väčších hrnčekov. Na svoje si prídu dokonca aj milovníci čajov, lebo kávovar vie pripraviť horúcu vodu s rôznou teplotou. Kávovar X8 disponuje výškovo nastaviteľným dvojitým výtokom, pomocou ktorého možno pripraviť i dva nápoje naraz. Prístroj vydá želaný nápoj do nízkej šálky i vysokého pohára už po stlačení jedného tlačidla. Šikovná pomôcka pre správne umiestnenie šálky či hrnčeka je užitočná najmä v samoobslužnej prevádzke. To isté sa týka aj veľkých a zrozumiteľne stvárnených tlačidiel. Jednotlivé kávové špeciality sa navyše dajú na displeji ľubovoľne rozmiestniť – presne podľa vašich potrieb. Kávovar X8 sa dodáva buď štandardne s veľkou nádržkou na vodu alebo s odolnou súpravou na prívod čerstvej vody. Prvá verzia je vhodná na prenosné použitie, druhá na fixné umiestnenie. Kávovar je v top stave, pravidelne servisovaný. Kupovaný v JuraStore v BA. Na čistenie boli používané iba Jura produkty a kvalitná káva. Dohoda možná !
Predám kávovar DeLonghi Magnifica ECAM 22.360.W
Jednoduchá výroba kávy Jedinečný plnoautomatický kávovar Delonghi ECAM22.360.W v bielej farbe pôsobí naozaj luxusným dojmom. Vyniká mimoriadne jednoduchým ovládaním, ktoré si rýchlo osvojí každý. S jeho pomocou si môžete priamo u vás doma ľahko pripraviť obľúbenú šálku vášho espressa alebo cappuccina. Môžete pri tom využiť celý rad vymožeností od mlynčeka na čerstvé kávové zrná, možnosť vsypania mletej kávy až po patentovaný systém na výrobu cappuccina jedným stlačením, s ktorej pomocou vytvoríte na káve záverečnú úpravu v podobe chutnej a hustej mliečnej peny. Prostredníctvom dvojriadkového jednoducho ovládateľného displeja dosiahnete prehľad o nastavení množstva kávy a vody. Kávovar ponúka špičkový výkon a veľkú kapacitu v zvlášť kompaktných rozmeroch. Mlynček na kávu Ak milujete vôňu čerstvo pomletej kávy potom iste využijete praktický zabudovaný kávový mlynček. Pri príprave kávy je ideálne používať čerstvo pomletú kávu a to pre vás s týmto mlynčekom nebude problém. Pri každom mletí vám bude kuchyňa nádherne rozvoniavať čerstvo pomletou kávou. Zásobník na kávu má kapacitu až 250 g s 13 možnosťami nastavenia jemnosti mletia. Dokonalá mliečna pena Vďaka patentovanej tryske si doma ľahko a rýchlo pripravíte dokonalú mliečnu penu, alebo mliečny nápoj. Vychutnajte si obľúbené cappuccino, caffe latte alebo latte macchiato. Bohatú, nadýchanú a hustú mliečnu penu si vytvoríte za pár sekúnd. Množstvo nevšedných káv stlačením tlačidla Uspokojenie vašich rôznych chutí na rôzne kávy vám zabezpečí jednoduché stlačenie tlačidla od espressa až po Lattemacchiato. Zásobník na vodu s možnosťou vyberania má objem 1,8 litra. Vodný filter ochráni dôkladne ochráni váš kávovar pred zanášaním vodnými usadeninami. Vlastnosti tichý mlynček s 13 nastaveniami jemnosti zŕn možnosť výroby 1 alebo 2 šálok kávy naraz možnosť použiť zrnkovú aj mletú kávu kapacita zásobníka na kávové zrnká 250 g kapacita zásobníka vody 1,8 l špeciálna tryska na cappuccino nádržka na mlieko funkcia automatického vypnutia / zapnutia Automatické programy pre čistenie a odvápnenie vám ušetria čas aj energiu pri zdĺhavom čistení kávovaru. Jednoduchým stlačením tlačidla spustíte automatické čistenie. Pre dokonalú čistotu je kávovar vybavený aj indikátorom čistenia systému cappuccino. Vodný filter ochráni kávovar pred zanášaním vodnými usadeninami. Nádržka na mlieko je odnímateľná a v prípade potreby ju jednoducho môžete uložiť do chladničky pre neskoršie použitie a zachovanie čerstvosti. Odnímateľný kontajner na usadeniny má kapacitu 14 kapsúl. Tlak v čerpadle dosahuje 15 barov. Farba: biela.
Kávovar Jura X8
Predám v septembri roku 2022 kupovaný kávovar X8. Je to priam neuveriteľne univerzálny stroj – dokáže pripravovať celé spektrum kávových špecialít s mliekom a mliečnou penou, ale tiež klasickú čiernu kávu či kávu do väčších hrnčekov. Na svoje si prídu dokonca aj milovníci čajov, lebo kávovar vie pripraviť horúcu vodu s rôznou teplotou. Kávovar X8 disponuje výškovo nastaviteľným dvojitým výtokom, pomocou ktorého možno pripraviť i dva nápoje naraz. Prístroj vydá želaný nápoj do nízkej šálky i vysokého pohára už po stlačení jedného tlačidla. Šikovná pomôcka pre správne umiestnenie šálky či hrnčeka je užitočná najmä v samoobslužnej prevádzke. To isté sa týka aj veľkých a zrozumiteľne stvárnených tlačidiel. Jednotlivé kávové špeciality sa navyše dajú na displeji ľubovoľne rozmiestniť – presne podľa vašich potrieb. Kávovar X8 sa dodáva buď štandardne s veľkou nádržkou na vodu alebo s odolnou súpravou na prívod čerstvej vody. Prvá verzia je vhodná na prenosné použitie, druhá na fixné umiestnenie. Kávovar je v top stave, pravidelne servisovaný. Kupovaný v JuraStore v BA. Na čistenie boli používané iba Jura produkty a kvalitná káva. V prípade záujmu mi pošlite sms. Ozvem sa vám. Pôvodná cena 2900€.
Pakovy kavovar Gaggia Classic + mlyncek Eureka mignon
Dobry den prajem, predavam nas kompletny kavovarovy set + prislusenstvo, pouzivany nieco vyse roka. Set obsahuje vsetko potrebne pre plnohodnotnu pripravu espressa ci cappuccina - nic nie je potrebne dokupovat, teda okrem oblubenej kavy. Set je vhodny pre kavovych nadsencov, ako aj baristov - zaciatocnikov ktory si radi vychunavaju vynimocnu plnu chut kavy ako z profesionalnej kaviarne. Set pozostava: - Gaggia New Classic Silver - Eureka Mignon (verzia fresh mlyncek MCI, alebo oznacenie mg50e) - Joe Frex Kanvica čierna 350 ml - Joe Frex Podložka pod páku - Motta tamper Bubinga 58 mm - kuchynska vaha ETA 8777 90000 ARTISTA COFFEE - Analógový teplomer 45mm - PULY CAFF cistic kavovych usadenin 900 G - Puly milk plus čistič 1000 ml Vsetko je samozrejme plne funkcne, bez akejkolvek vady, za to rucim. Kavovar sme pouzivali prevazne cez vikendy - ranna a poobedna kava, obcas ked prisla navsteva (vsetci si pochvalovali ze aku dobru kavu mame). V mlynceku sme mleli certvo prazenu kavu, prevazne z kavoholika kedze ho mame hned za rohom. Kavovar som po kazdej priprave kavy dokladne precistil/preplachol, naposledy vycisteny pripravkom na cistenie aj pakova hlavica, odvapneny, len zapojit do el. siete a pripraveny na pouzitie. Cistiace pripravky boli pouzite cca 3 krat, nakolko tych kav zase az tolko nebolo, su takmer plne. Sam sa povazujem za rozmaznaneho kavickara, preto som aj stravil znacny cas vyhladavanim kavovaru, mlynceku a ostatneho prislusenstva, manzelka by vedela rozpravat... Kavovar aj mlyncek su original vyrobene v Taliansku - mekke kavoveho sveta, o com svedci kvalita vysledne pripravenej kavy. Skoro-ocakavany prichod nasho babatka ma vsak donutil kupit automaticky kavovar (ja viem, je to velmi tazky kompromis), nakolko moja polovicka nezdiela nadsenie pri priprave kavy tak ako ja. Cena, za ktoru som vsetku tuto radost kupil sa splha ku 900€. Moja predstava ceny celeho setu je 630€. Predavam len cely set, nie separatne! V pripade rychleho jednania sa rozumnej dohode nebranim. Verim ze si tento kavovarovy set najde dalsiu spriaznenu kavovu dusu a dostane sa do dobrych ruk, a bude sirit potesenie z kavy dalej. K setu prikladam aj manual ku kavovaru + mlynceku v pdf. Prikladam linky na kavovar a mlyncek: Osobny odber Bratislava-Raca, pripadne blizke okolie po dohode.