bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kempingový varič a ohrievač 2v1 NOVÝ

Kategória: Kemping

Predám Alpen Camping 2v1 prenosný plynový ohrievač a varič na kartuše a bomby.

Kúpila som 2ks pre seba a kamaráta, avšak ho nepotrebuje.

Fotila som svoj, ktorý bol použitý, ten ktorý predávam ešte nebol ani vybraný z krabice.

Info:
Toto zariadenie kombinuje plynový ohrievač a plynový varič - stačí na mriežku umiestniť hrniec, panvicu alebo kanvicu a môžete variť.

Výhodou je, že ho môžete použiť na kazetu alebo pomocou redukcie aj na PB bombu!

Redukcia nie je v balení, treba dokúpiť.
Používa jednorazové kazety s ventilom - 227 g plynu.

Ide o osvedčený výrobok s certifikátom CE na predaj v EÚ.

Veľmi vhodný darček pre všetkých milovníkov prírody a outdoorových aktivít.

Je vhodný aj ako záložný zdroj tepla počas výpadkov vykurovania v domácnosti.


Technické informácie:

Rozmery: 275 x 275 x 180 mm

Zapaľovanie: piezoelektrické, otáčaním ovládacieho gombíka

Cena 50€, najlepšie osobný odber v Krupine, Zvolene, prípadne poštou + poštovné.

Predám kempingový varič a ohrievač 2v1 NOVÝ
Podobné inzeráty
Liehovy Varič Na Kemping,Turistiku Pošlem Aj Poštouu
Pošlem AJ Poštou. PPPredam liehovy varič. Perfektna vec pre turistov,motorkarov ale aj rybarov,lesnikov,velmi dobra vec na čundre a podobne. Velmi dobra vec ak nemate pri sebe ziadny zdroj energie alebo ziadnu siet a podobne... Je to veľmi vhodné ak človek potrebuje svetlo a teplo. Je to velmi vhodne pokial si chce clovek rychlo zohriat vodu spravit kavu,caj,polievku zohriat jedlo a podobne. PPredavam liehovy varic plus 3 litre liehu k tomu. Varic je mozne pouzit na tekuty ale aj tuhy lieh. Tento liehovy varic ma aj ulozny priestor ktory si viete naplnit pred cestou na 1,5 deci tekuteho liehu co vam vychadza na 120 minut volneho horenia. Varic sa Vam zmesti aj do vrecka a ma len par gramov. Udrzi aj viac litrovy hrniec. Varic zohreje politra vody na 2-3... kavy za cca 12 minut. V prípade záujmu píšte,volajte.
Plynový varič + kufrík
Tento l'ahký varič pracuje na šrubovaciu kartuš, ale aj plynovú bombu. Je vhodný pro camping, na chaty, rybolov alebo do karavanu..Horák má poloautomatické piezoelektrické zapaľovanie. Krycí plech na spodnej strane variča minimalizuje pôsobenie žiaru na povrch kuchyňskej dosky. Varič má konštrukciu s protiskluzovými gumovými koncovkami na podstavcoch. Sucástou je samozrejme bežna plotýnka pre varenie v hrnciach standartnej velikosti. Transportný plastový kufrík je súčasťou balenia. Kompletné špecifikácie: Rozmery variča sú 37 x 24 x 9 cm! Zápalky ani zapalovač nieje potreba,varič je vybavený piezoelektrickým zapalováním Varič je v originál prenosnom plastovom kufríku a jeho celková váha vratane kufru a jednej náplne je 2,5 Kg. Kufor sa vojde aj do klasickej cestovnej krosny Plynové kartuše niesu súčastou balenia. Náplň vydrží cca. 4 hodiny plného výkonu varenia. Varič je nový zabalený. Osobný odber alebo pošlem na dobierku. Inzerát platí do zmazania.
predam kempingovy varic
predam kempingovy varic s plynovou flasou cena 40e, uvitam osobny odber pripadne vazneho zaujmu poslem dobierkou + postovne
Turistický varič/drievkač
Predám nový nepoužitý varič - drievkač. Drievkač je varič na tuhé palivo - konáre. V rozloženom stave zaberá minimum miesta a jeho váha je 345gramov. Po zložení rozmery variča sú 10x10cm. Drievkac je vhodný na camping/turistiku - či už na opekanie alebo zohrievanie vody a jedla. Má vysokú účinnosť - pol litra vody zovrie za 7 minút. Varič je z nerezovej ocele vďaka čomu sa časom neznehodnotí (po použití zčernie/zmení farbu, čo ale varič vôbec nepoškodí). Cena za 1 kus => 15€ + poštovné/osobný odber.
Plynový varič prenosný
V ponuke mam na predaj úplne novy nepoužitý prenosný varič s možnosťou dokúpenia aj plynovej náplne za 4 eur. S prenosným varičom bude každá cesta a dovolenka o mnoho príjemnejšia. Budete si môcť pripraviť obľúbené jedlo, a to v podstate kdekoľvek. Nech ste už zrovna uprostred lesov, alebo v kempe pri mori. Tento skvelý plynový varič by však nemal chýbať nikomu, kto často jazdí mimo domov na kempy, ryby, trampovanie a za zábavou kamkoľvek. Tento kovový varič je vhodný nie len pod stan, pri kempovaní a rybárčení, ale iste ho využijete i ako rezervu v prípade výpadku elektrického prúdu. Varič je uložený v plastovom cestovnom kufríku. Má piezo-elektrickú iskru, takže nie je treba zapaľovača ani zápaliek. Stačí len otočiť regulačným kolieskom až do konca. Kazety sa zasúvajú po pravé strane pod plechový kryt, kde je zaistená proti vypadnutiu.
Turisticky plynovy varič na kartuše
Volať- Predám turisticky plynový varič v praktickom plastovom kufríku. Varič pracuje na plynove kartuši vložené dovnútra variča. Redukčný ventil je namontovaný vo vnútri variča. Varič ma Piezoelektrické zapaľovanie. Perfektna vec na turistiku, kemping, rybolov, pre vodičov. +Redukcia na propan. veľku bombu -Cena je 2eur za 1- Kartušu -Cena za horak je 6EUR -Cena za varič je 22EUR