bazár, predaj, inzercia, predám

Predám klarinet

Kategória: Dychové nástroje

Predám klarinet je ako nový nepoužívaný,stále v puzdre
Cenu ponúknite
Predám klarinet
Podobné inzeráty
Predám klarinet Amati-Kraslice, Luxus
Predám plnoklapkový Bb klarinet, Böhm systém. Klarinet je vo výbornom stave, takmer vôbec nepoužívaný, aj keď má svoj vek, ale bol uskladnený a nepoužívaný! Hubice klarinetu bez známok poškodenia, ako nové! V balení je 2x hubica, 2x súdok. Hudobný nástroj je celý z dreva (okrem hubice). Klarinet je bez investícií, treba vidieť. Jedná sa o najlepší model v strednej triede! Možný osobný odber v Čadci, Žiline alebo pošlem poštou. Cena pevná.
B klarinet Karl Hammerschmidt Burgau
Predám profesionálny b klarinet Karl HAMMERSCHMIDT Burgau.hubička originál k.hammerschmidt.klarinet ma francúzky systém (böhm mechanik). Nástroj nemá žiadné prasklinky. Pôvodná cena cca 3000 euro. Nástroj perfektne ladí top...
Predám Bb Klarinet
Klarinet je nový, nepoškodený. Je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých. Klarinet s ladením Bb, Boehm systém, 440 Hz a 442 Hz súdok, Pisoni podlepky Balenie obsahuje i kufrík. Kontakt:
B klarinet Amati Kraslice
Klarinet je v dobrom hratelnom stave,drevený klarinet,s náhradnou hubičkou a kufríkom za veĺmi prijateĺnú cenu.
Predám nový profi klarinet B ladenie Le Belin, celodrevený
Predám nový profi klarinet B ladenie Le Belin, celodrevený- ebenové drevo- pre náročných- profesionálny model. komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách. Krásny zvuk, rýchla odozva, čistá intonácia. V cene: 2 x nový súdok 5 x nové plátky 1 x loj na mazanie korku 4 kusy lepka na hubicu 1 pár nové rukavice 1 luxusný kufor Nastaviteľná palcová opierka!!! Nádherne vypracovanie, luxusný kufrík v cene, krásny zvuk, ideálny osobný odber, pošlem aj dobierkou. Poštovné a balné v cene- GRÁTIS! Cena: 620,-
Predám B-klarinet Amati- plnoklapkový Luxus Amati Kraslice
Predám B-klarinet Amati- plnoklapkový Luxus Amati Kraslice, Francúzky systém komplet vymenené podlepky, súdok 440 Hz a 444 Hz, vyčistený, vyleštený v 100% stave, nádherný zvuk, kvalitne prevedenie. Tak ako vidíte na fotografiách. Osobný odber. Pošlem aj dobierkou poštovne a balné v cene. Pri osobnom odbere, dohoda možná zľava!!!