bazár, predaj, inzercia, predám

Predam knihu Zrnka hriechu

Kategória: Zábavná literatúra

Zachovala
Predam knihu Zrnka hriechu
Podobné inzeráty
Predám knihu Muži v rokoch - Igor Adamec.
Predám knihu od Igora Adamca - Muži v rokoch. Kniha je v stave ako nová, nečítaná, nepoškodená. Pevná väzba, slovenský jazyk. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Predám knihu Július Satinský: Moji milí Slováci
Predám knihu Július Satinský: Moji milí Slováci.
Predám knihu Materská na zbláznenie AKCIA
Predám knihu Materská na zbláznenie Tridsaťšesťročná Annie priviedla na svet vytúženého potomka a všetko je inak, ako očakávala. Kde sú tie materinské inštinkty, ktoré jej vždy našepkajú, čo má robiť? Keby sa aspoň dalo spoľahnúť na rady z príručiek! Navyše k novorodencovi jej akosi zabudli dodať podrobný návod – o záručnom liste ani nehovoriac... Najhoršie je, že na svete sú aj dokonalé matky. Celebrity, ktoré tesne po pôrode zázračne schudnú, dojčia ako šampiónky a popri bábätku ešte zvládajú nakrúcať filmy či zachraňovať planétu. Tým potvorám by Annie najradšej vyhlásila vojnu. No kedže to nie je možné, bojuje, ako vie: napcháva sa dezertmi, pri dojčení škrípe zubami, šomre pred manželom a kamarátkami a tajne dúfa, že jedného dňa sa zmení na super mamu. Pri kúpe 3 kníh štvrtá najlacnejšia iba za 1 € alebo poštovné zadarmo. Pozrite aj iné moje inzeráty kníh a učebníc. Osobný odber Bratislava Dúbravka, Nitra, Hlohovec, Kľačany. Poštou pri platbe vopred na účet.
Predam knihu  "Listy z Onoho sveta".
Predam knihu "Listy z Onoho sveta". - Autor: Julius Satinsky - Jazyk: slovensky. - Vydavatelstvo: Ikar 2007 Cena: 4 eur.
Som Mama
Predam novu knihu Som Mama. V pripade zaujmu predam spolu s trickom vo velkosti M.
Sny, karty, horoskopy   predám
Predám knihu Sny, karty, horoskopy Cena 10 Euro