bazár, predaj, inzercia, predám

Predám knihy

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

Predám tieto málo používané knihy, všetky vo výbornom zachovalom stave, vhodné najmä pre deti ZŠ

V ponuke ešte tieto:
Zem- 6eur
Dinosaury- 6eur
Školský lexikón- 6eur

Predám knihy
Podobné inzeráty
Predám knihy - právo
Predám Predám knihy - právo (aj jednotlivo). Osobný odber Košice alebo na dobierku) • NOVÉ TRENDY V PRACOVNOM PRÁVE (4 €) • Alexander Bröstl: FRONTISTERION (5 €) • Juraj Jankuv: MEDZINÁRODNÉ PRÁVO VEREJNÉ, druhá časť (12 €) • PRÁVO EVROPSKÉ UNIE 3. akt. vydanie (15 €) • Repetitórium práva Európskej únie, 2 vyd. (10 €) • Medzinárodné právo verejné, 3 vyd. (11 €)
Predám knihy
Predám knihy cena dohodou
predám pracovný zošit z matematiky
Predám pracovný zošit z matematiky, určený pre žiakov 4. triedy ZŠ. Ku cene knihy sa prirátava cena poštovného. V prípade záujmu ma konktujte na tel.č. Knihy posielam po prijatí peňazí na účet.
Testovnice pre deviatakov
Predám 3 knihy na testovanie deviatakov, úplne nové, nepoužité. Dve z nich (MAT, SJL) sú z vydavateľstva Taktik, tretia (MAT) od Ľ. Bálinta. Cena za všetky 3 knihy je 15 EUR + poštovné. Predám aj osobitne. Na DOBIERKU NEPOSIELAM! T.č.
Detské knihy učebnice náučné
Predám detské učebnice, knihy, náučné
Učebnice / knihy pre ZŠ
Zdravím. Predam ucebnice a knihy do zakladnej skoly: 1. Hrava matematika 8 - pracovny zosit pre 8. rocnik ZS a 3. rocnik OG (ako nova, nepopisana) 2. Pomocnik matematiky pre 8. rocnik ZS - 1 a 2 zosit 3. Slohove cvicenia pre 4. rocnik ZS - 1 a 2 zosit 4. Pohrajme sa s diktatikmi - pre 3. rocnik ZS Vsetko za 1€/ks. Iba osobny odber Bratislava - Karlova Ves (prip. posta). Kontaktovat ma je mozne: - na email: ado.prvy@ - na facebook: - na telefon nizsie - LEN SMS! Dakujem.