bazár, predaj, inzercia, predám

Predám knihy Dobrodružstvá rušňa Tomáša

Kategória: Detská literatúra

V prípade záujmu ma ideálne kontaktujte mailom alebo sms, kde mi napíšte, o ktorú/é knihu/y máte záujem. Poštové platí záujemca. V prípade bližších informácií o poškodení som ochotný zaslať fotografie.

Stav kníh:
Dobrodružstvá rušňa Tomáša 1: kniha má lepených pár stránok vnútri a je lepená aj zvonku - 2€

Dobrodružstvá rušňa Tomáša 2: kniha zvonku lepená, pár stránok je pokrčených - 3

Dobrodružstvá rušňa Tomáša 3: kniha je lepená zvonku aj vnútra - 1€

Dobrodružstvá rušňa Tomáša 5:rohy knihy sú jemne poškodené - 3€

Dobrodružstvá rušňa Tomáša 7: zachovalý stav - 4€

Dobrodružstvá rušňa Tomáša 12: zachovalý stav - 4€

tomastrajlinek@

Predám knihy Dobrodružstvá rušňa Tomáša
Podobné inzeráty
Rôzne knihy - rozprávky
Predávam knihy , pri odbere celku alebo väčšieho množstvo kníh naraz - dohoda na cene istá. žánre - beletria , detektívka , detská literatúra , dráma , ezoterika , historické romány , hobby odborné knihy , pre mládež , scify , fantasy Macko Timko a jeho kamaráti – 3e Vianočné rozprávky – 4e Modrá a žltá lokomotíva – 4e Rozprávky do postielky – 4e Zajko ktory chce zaspat – 5e Dobrodružstvá z dvora veselého gazdu Fera – 5e Rozprávky z lesa – 4e Dobrodruzstva rusna tomasa – 4e Pretože ťa ľúbim – 4e Veselé príhody zvieratiek – 3e Obrázky z mesta – 4e Dobrú noc, Murko! – 2e Zvedavé teliatko – 3e Farby – 3e Cassie takes care – 4e Kde je – 2e V prípade seriózneho záujmu prosím volať alebo kľudne aj mailom (cez ) pozrite aj moje dalsie knizne inzeraty
Predam rozne detske knihy
Predam detske knihy: Peter Pan a Wendy [1991] Zuzanka a jej pes, Zuzanka a stahovanie, Zuzanka u stryka Frantiska [1992] Zuzanka a jej priatelia [1994], Slabikar vcielky Maji[2009] Ezopove bajky, cena:5 Euro/kus, Dobrodruzstva rusna Tomasa 2, Slovenske rozpravky[Fulla], Rozpravky [Andersen] a dalsie knihy cena dohodou, BA2, , nie SMS.
macko usko, princezna a zaba, zahada ohniveho oka
detske knizky na redaj.kontakt cez mail.ceny su cisla na knihach. dinosaurus luxus, princezna a zabak, luskacik a styri kralovstva, zootropolis, rozpravky z chalupky, hleda se nemo, tri male prasiatka, kde bydli cas, skutina, divocina, vianocne rozpravky, moja vianocna knizka, carovne vianocne dobrodruzstvo, vanocni pribehy, tajomna noc, strigonove vianoce, boh nam daroval vianoce, o snehuliakovi s horucim srdcom, modra a zlta lokomotiva, skriatok zvedavko, carodejnik z krajiny oz, barbie velka kuzelna kniha, jasmina a trojdnovy bal, zlata zbierka rozpravok masa a medved, ako jezkovci vyrabali jablkovy sirup, najkrajsie rozpravky andersena, pribehy medvedika brumka, 12 oblubenych rozpravok, vecery v rozpravkove, riekanky, pesnicky a rozpravky, na dedine, kniha svetovych rozpravok, tulave steniatko, zatulane zvieratka, mame radi zvieratka, rozpravky o zvieratkach pred spanim, kralicek kornel pise pribeh, G-Force, jazdkyna, odvazna princezna, mariposa kvetinova princezna, zivot v lese, bublinkove trampoty, doktorka plysakova, jezibaba eulalia, snehurka luxus, velka kniha rozpravok, rozpravky na dobru noc, kniha plna, dobrodruzstva skriatka valentina, velka kniha o trpaslikoch, smolkovia 120 vtipov, zvieratka moji priatelia, najkrajsie rozpravky o princeznach, rodina medvedikov, ceska mse vanocni, jak jezisek nadeloval radost, william shakespeare to najkrajsie z tvorby, cililing piratska vila, cervena ciapocka, kto urobil huu? macko puf, preco nespis? donaldove narodeniny, peter pan, lady a tramp, alica v krajine zazrakov, rozpravky na dobru noc, ukradnuty diamant, sen o velkom bale, sladke sny kengurka, rozpravky z dvora veseleho gazdu fera, dobrodruzstva, rozpravky do postielky, drak drango, tajomstvo kridiel, gulliverove cesty, o jankovi polienkovi, zajko ktory chce zaspat, hladam lepsiu mamu, pistalkar, groch, mesacny galop, velikonocny pribeh grun, zabi zamek gaarder, v risi vil a elfov, anicka a flauticka, petiska, popoluska, veseli kamarati, o palcekovi, mickey mouse, komiks, na statku, mary poppins, kde bolo tam bolo, neskrotna, s dievciskom sa nehrame, kolumbovia zo zakladne ganymedes, zlata brana, durickova, pribehy a potulky macka uska, zabiakove dobrodruzstva, grahame, carovne koliesko,strofikove dobrodruzstva, cibulkove dobrodruzstva rodari, dubkacik a budkacik, hronsky, dobre rano pramienok, byt dracikom je uzasne, sliacky slovenske obrazkove povesti, kraska a zviera cmiral, skolska encyklopedia biologie, tintin, crowfieldska kliatba, slovenske rozpravky dobsinsky, popoluska, velka kniha bojovnici, kaceri pribehy kniha vtipu, dinosaury vedomosti v kocke, drakologia, ked sa cervenam, tri prasiatka zlata zbierka rozpravok, dinotopia cesta do chandary, vesmir okna do sveta, milan rufus detom, traja patraci 1O, 8, nove sibalstva emila z lonnebergy, bola raz jedna trieda, obrazky do skolky, ladulienka, donaldove narodeniny, adventny kalendar ferrero, recepty macka pufa, toy story, slovenske vianoce, vianocna kniha, kaslajuceho draka,
Knihy pre deti "Dobrodružstvá rušňa Tomáša "
Veľmi zachovalé ako nové ,vhodné aj ako darček deťom. Pošlem aj na dobierku cena stanovená za 3 ks.
Rušeň TOMÁŠ
Predám tieto knižky: Tomáš a jeho kamaráti 70,knižka je nová,nepoškodená, r.2015. Tomáš a jeho kamaráti, r.2014,nepoškodená, ako nová. Dobrodružstvá rušňa Tomáša 14 a 15, r.2010, nepoškodené.. každý ks 6.-eur.
Dobrodružstvá rušňa Tomáša 1 a 11
Č 1 minimálne opotrebenie Č 11 je ako čisto nová 100% stav 1 kus / 10€ 2 kusy / €15