bazár, predaj, inzercia, predám

Predám komodu

Kategória: Ostatný nábytok

Predám komodu využívanú ako botník v chodbe. Po bokoch nalepené háčiky na kľúče a drobnosti.
Celkové rozmery: výška 152 cm šírka 90cm hĺbka 48cm (vnútorná hĺbka skrinky 34,5cm a šírka 61 cm) cena:10€
Bratislava-Vrakuňa.
Predám komodu
Podobné inzeráty
Predám komodu (čiastočne masív)
Predám komodu (čiastočne masív) Predám komodu (časti z masívu – časti zásuviek, bokov...). Rozmery: Výška: 79cm; šírka: 56cm; hĺbka: 32cm.
Predam knihovnicu / komodu
Predam knihovnicu / komodu Predám komodu s otvorenými okienkami a dvoma šuflíkmi. celkova sirka 133 cm hlbka 33 cm vyska 103 cm komoda je vo farbe dub sonoma je úplne nova bez poskodenin a skrabancov. je vhodna aj ako knihovnica pripadne kancelarska skrinka na šanóny. univerzalne vyuzitie aj z toho dovodu bola takto vyrobena. cena 160e DOHODA NA CENE MOZNA
Teak Peak komoda na vinyly a gramofón, obývačková skrinka
Dobrý deň, predávame túto drevenú komodu na gramofón a vinyly v štýle midcentury od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Vystavená bola v našej obývačke necelé 2 roky. Prostredie bolo nefajčiarske, bez domácich zvierat. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 55 x 37 cm, výška 73 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má jeden otvorený úložný priestor. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Podobnú komodu nájdete aj na stránkach Teak Peak: (Fotografie požičané od .)
Predam komodu
Predam komodu stil biedermeier v nálezovom stave ,drevo orech,treba zrekonstruovat. Na spodnom sufliku chyba kovanie a nozicky na skrinke. Velmi pekna.
Predám veľkú komodu
Predám komodu s rozmermi 215x45cm, výška 80cm.
Predám komodu
Predám starú drevennu komodu v zachovalom stave. Komoda ma šuflik a skrinku.Viac info telefonicky. Pri rýchlom jednaní dohoda možná Pozri ostatné moje inzeráty.