bazár, predaj, inzercia, predám

Predam kontajner so 4 zasuvkami

Kategória: Skrine

Este rok v zaruke. Rozmery š x h x v (mm) 400 x 800 x 710. Farba: dub prírodný

Blizsie info u predajcu
a okolie doveziem.
Predam kontajner so 4 zasuvkami
Podobné inzeráty
Písací stôl s nadstavbou, policová skriňa, šatníková skriňa
Predám nábytkovú zostavu zloženú s 3 častí: - šatníková skriňa - písací stôl s nadstavbovou skrinkou so zásuvkami a poličkami - skriňa so zásuvkami a poličkami Zachovalý písací stôl (60 hĺbka,120 šírka, 75 výška) má nadstavbovú skrinku so zásuvkami a poličkami. Rozmer: 110 výška, 38 hĺbka, 120 šírka Predám za 49,9€. Zachovalá skriňa so zásuvkami a poličkami je vitrínového charakteru. Rozmer: výška 180cm, šírka 85cm, hĺbka 30cm. Predám za 59,9€. Šatníková skriňa je v dobrej kondícii bez výraznejších známok opotrebovania. Rozmer: 196cm výška, 50cm hĺbka, 80 cm šírka. Cena je 69,9€. Predám aj jednotlivo. Cena za všetko spolu 149€. V prípade záujmu zrealizujem po dohode aj dovoz a pomôžem s vynesením. Dovoz je možný na trase Bratislava - Liptov/Tatry (cez ZA alebo BB) a okolie.
Kontajner zasuvkovy
Predam kontajner so zasuvkami, uzamykatelny, bez poskodeni. V48cm,š 43cm,h 55cm. Pri rychlom jednani mozna zlava. Osobny odber Bratislava Petrzalka.
Predám detskú izbu 2 krát
Predám kompletné zariadenie deckej izby (6ks)vo veľmi dobrom stave: rohovú šatníkovú skriňu,rovnú šatníkovú skriňu s policami a zásuvkami,skriňu s policami otvorenú,komodu so zásuvkami,koberec a luster.Farba bežovohnedá.
PREDÁM KOMODU V BUKOVOM PREVEDENÍ SO 4 ZÁSUVKAMI
PREDÁM VEĽMI PRAKTICKÚ KOMODU SO 4 ZÁSUVKAMI, V BUKOVOM LAKOVANOM PREVEDENÍ OD DÁNSKEHO VÝROBCU.ROZMERY: ŠÍRKA:90cm VÝŠKA:80cm HĹBKA 43cm.ZMESTÍ SA DO OSOBNÉHO AUTA, POMOŹEME PRI NALOŹENÍ.
Nábytok Kent
Predám zopár kusov nábytku. Je k nemu aj opravná sada. Konferenčný stolík Kent - 50€ Nízka TV skrinka Kent - 50€ Pompézna vitrína so zásuvkami Kent - 50€ Rohová jednodverová skrinka KENT + Závesná vitrína (nadstavec na príborník) Kent - 50€ Komoda s dvomi zásuvkami Kent - 50€ Skrine nedovážam. Treba si prisť po ne. Na cene je možne sa dohodnúť.
Mala skrinka s dvomi zasuvkami
Predam malu svetlohnedu skrinku s 2 zasuvkami, vhodna k posteli alebo ku pocitacu. Rozmery 44,5cm x 48cm x 40cm (vyska,sirka, hlbka) Iba osobny odber v Bratislave.