bazár, predaj, inzercia, predám

Predám KOZÍ SYR

Kategória: Ovce a kozy

Dobrý deň,som študent ,ktorý vyrába a tiež ponúka na predaj domáci kozí syr. Cena 10 € za kg. Možnosť dovoz do Turč. Teplic každý pracovný deň ( škola), príležitostne aj do Martina.Vopred ďakujem za zdielanie!
(Foto ilustračné )
Predám KOZÍ SYR
Podobné inzeráty
Predám kozie mlieko a kozí syr - 100% BIO
Predám kozie mlieko a kozí syr. Syr je lepšie deň vopred na objednať. Mlieko a syr je od podielových anglonubijských kôz - predávame vždy čerstvé a pasterizované. Mlieko a syr sú chutné, S VYSOKÝM PODIELOM SMOTANY, bez pachute a bez zápachu. Kozičky sú v krásnom prostredí CHKO Bielych Karpát pri Trenčíne. Oplatí sa kedykoľvek /aj cez víkend/zastaviť cestou alebo si urobiť výlet s deťmi, pokochať sa krásnou prírodou a zvieratkami - vopred zavolajte, ak by sme boli pre seno a pod. Pred kúpou môžete ochutnať. Mlieko a syr tiež prichystáme na dohodnutý termín. Možný pravidelný odber. Môžete si priniesť svoje nádoby. Mliečko Vám tiež môžeme naliať do našich sklenených fliaš - vtedy fľaše zálohujeme len prvý-krát. Fotografie sú skutočné, nie ilustračné. Cena mlieko: 2 eurá/L Cena syr hrudka: 12 eur/kg Syr predávame aj menšom množstve ako 1kg. Môžete volať kedykoľvek.
Kozie mlieko  kozí syr
Predávam čerstvé kozie mlieko 1 liter - 2 €. Mlieko je bez zápachu a hneď po nadojení spasterizované a schladené Kozí syr 18 €/kg. Na výber je čerstvý syr alebo s pridaním smotanovej kultúry - syr je mierne kyslý a chutnejší.
Kozí syr na predaj
Predám čerstvý kozí syr cena je 15€/kg - syr má hmotnosť asi 350-550 g /5,30-8,30€/. Predám aj čerstvé kozie mlieko bez zápachu - cena 1,80€/l. Volať .
Predam kozi syr
Predam kozi syr.Cena 12e/kg a kozie mlieko-CENA 2e/l.Kto ma problem s kyselinou v zaludku.Mlieko a syr ho vylieci.Do ziliny donesiem,
Kozí syr
Predám kozi syr,mlieko,tvaroh. Cena za syr za kg 10€. Tvaroh 8€ za kg. Mlieko za liter 2€.
Kozie mlieko/syr
-Predám kvalitné kozie mlieko a 100% kozí syr. -Kozy sú chované iba na bio strave. -Mlieko 1L/2€ -Kozí syr 1kg/17€ -Osobný odber v Bardejove.