bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kuchárske knižky so zdravou výživou

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám kuchárske knižky, kuchárky vo výbornom stave:


Luštěniny + hrášek a fazolky (Andrea Peková, CZ jazyk, 80 strán, edícia Pavla vaří a peče zdravě) 2,50 €

Tofu zdravě bez cholesterolu (Pavla Momčilová, CZ jazyk, 80 strán, edícia Pavla vaří a peče zdravě) 2,50 €

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena (Stanislava Jarolímková, CZ jazyk, 112 strán) 2 €

Šaláty - Recepty šikovnej gazdinky (Jana Horecká, SK jazyk, 80 strán) 1,50 €

Nová kniha nátierok - Originálne, chutné, zdravé (Jana Horecká, SK jazyk, 88 strán) 1,50 €

Jedlá, ktoré liečia - recepty (vyšlo ako príloha knihy Domáci lekár - PWP, SK jazyk, 56 strán) 1,50 €


Cena knižiek je uvedená v texte + poštovné podľa prepravcu. Po dohode je možnosť dovozu po trase Púchov-Pov.Bystrica-Bytča-Žilina. Inzerát platí do zmazania.


Slová: kuchárka, vegan, vegetariánska zdravá strava, obilniny, strukoviny, nátierky, orechy a semienka, recept
Predám kuchárske knižky so zdravou výživou
Podobné inzeráty
Zdravou výživou proti rakovině
Zdravou výživou proti rakovině Autor: Oliver Gillie Rok Vydání: 2001 Počet stran: 204 Formát: téměř A4 (o kousek menší), česky. Vydalo vyd.: Pragma, Praha. Měkká vazba. Velice zachovalá kniha, minimální známky používání. Pouze vrchní okraj, cca 1 cm je již trochu nažloutlý, viz fotky. Zajímavá kniha o nejvhodnější stravě v případě prevence nebo již diagnostikované rakoviny. Cena: 4 €. V případě osobního odběru jen: 3 € ! Osobní odběr - Nová Dubnica, SR (okr. Ilava). Nebo pošlu přes Packetu/Zásilkovnu. Kontaktujte mne POUZE přes formulář na stránce ! Děkuji. ! ❤ ! Prohlédněte si i moje další nabídky: V případě odběru více věcí z mých dalších nabídek, domluvíme se na ceně !
Jídla, která léčí
Jídla, která léčí. Nutraceutický průvodce zdravou výživou - Turner Lisa Knižka je v peknom stave bez poškodení. Osobné vyzdvihnutie je možné v Bratislave-Petržalke. Pri nákupe v minimálnej hodnote 5€ zasielam aj poštou či packetou po zaslaní peniažkov na účet (na dobierku žiaľ nezasielam). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom.
DZUSOVÝ POST: AKO SA STAŤ ZDRAVOU, ŠTÍHLOU A MLADOU
Predám knihu Džusový pôst: Ako sa stať zdravou, štíhlou a mladou v češtine za 7 eur + poštovné.
Predám nasledujúce knihy venované zdraviu:
Zdravoveda 6€ Sečanský – Horváthová: Varíme diabetikom 5€ Červený – Červená: Liečba výživou (Encyklopédia liečivých potravín) 3€ Praktický domácií lekár 2€
zdravý životný štýl 3
Kyslíková revolúcia - hyperbarická oxygenoterapia Liečba výživou - Červená, Červený Nemoc jako cesta - výklad klinických obrazu nemoci Němoc jako řeč duše - R.Dahlke Život bez pšenice - W.Davis Léčení vínem Miniencyklopédia prírodnej liečby - Igor Bukovský 1994 Miniencyklopédia prírodnej liečby - Igor Bukovský 2005 Léčivé cvičení hyperborejcu - Kudrjašov Bachova květová terapie - teoria a praxe Potraviny ako liek - ako liečil Edgar Cayce Ako užívať lieky Nejlepší léčba - Dr.Rosenfeld Kult liekov - recept na nežiadúce účinky a smrť 100 + 1 receptu pro zdraví a krásu Spoločenské tance - rýchlo a v pohode Taneční v kapse Tanečná horúčka - štandartné a latinskoamerické tance krok za krokom Imidž muža - poradca úspešného muža Imidž štýlového muža Moderné spoločenské správanie Človek a čas Moderně a účinně - V.Svoboda Životní strategie - McGraw Homeopatia a pragmatizmus - Dr.J. Moreau A dosť! - odhaľte tajomstvo výchovy z Paríža Šlabikár šťastia - Pavel Hirax Baričák Sila pozitívneho myslenia - N.V.Peale Jak správně žít - Edgar Cayce Čaro prírody - cesta k sebaovládaniu a zosúladeniu Mars a Venuša v spálni Mars a Venuša na pracovisku Kľúč ku všetkým vzťahom Prejavy na verejnosti - cesta k úspechu d.Carnegie Vítejte v koleginci Umění jednat s lidmi - V.Levi Pravidlá spoločenského správania - čo sa patrí a čo nie IQ test pre každého - Klausnitzer Techniky úspešného telefonovania Jsou mobily bezpečné? Elektrosmog - strašák a realira Jak řešit konflikty na pracovišti Peniaze - abeceda rodinných financií Jak přijít ke štěstí, jak získat peníze Laban pro každého
Knihy so zdravou stravou
Lucia Wagnerova - Stihle recepty do 15 minut, 8 eur Milujeme sladke - 10 eur Milujeme slane - 10 eur Knihy v 100 % stave, vhodne ako darcek.