bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kuchynský drevený stôl

Kategória: Stoly

Predám drevený stôl.
Pôvodne bol používaný ako kuchynský stôl ale využiť sa dá aj ako pracovný stôl.



dreveny stol, pracovny stol, kuchynsky stol
Predám kuchynský drevený stôl
Podobné inzeráty
Konferencny stol - vyroba stola
Dobry den , ponukame vyrobu stola na mieru. Specialne stoly v kombinacii drevo - kov - led osvetlenie poprípade epoxidova zivica. - vyroba na mieru - drevo a zelezo podla poziadavky klienta - led osvetlenie - NOVINKA !!! LED OSVETLENIE ZASVIETI KED NIECO POLOZITE NA STOL :) MOZNOST OSVETLIT CELY STOL. - Kvalitne prevedenie - Vsetky druhy stolov ( kuchynsky , konferencny , dizajnovy, kancelarsky stol ) - moznost zabudovania bezdrotoveho nabijania ( nie je vidno na stole zvrchu ) - 3D NAVRH V CENE S MOZNOSTOU DODATOCNEHO UPRAVENIA . - LED zapojenie bud na kabel , alebo na bateriu zabudovanu v nohach stola , staci nabit a lubovolne sa moze stol premiestnovat bez kabla :) STOL NA FOTKE JE 3D ILUSTRACIA S LED OSVETLENIM NA KAZDOM ROHU KTORI SA AKTIVUJE AK POLOZITE NAPR MOBIL NA NIEKTORI ROH STOLA , LED ZASVIETI A NASLEDNE ZHASNE. DO KONCA AUGUSTA 3D PROJEKT ZADARMO !!! Pre viac info mail , sms , telefon ( ak nedvihame poprosime sms a predmet hovoru , zavolame ) FB: WEB: Pre vyhladavnie: stol , vyroba , drevo , dreveny stol , kuchynsky stol , nabytok na mieru , epoxid , led , kancelarsky stol
Predám kuchynský drevený stôl
Predám kuchynský drevený stôl s dĺžkou-2800mm a šírkou-60mm. Pôvodne bol používaný ako kuchynský stôl, ale využiť sa dá aj ako pracovný stôl.
Predáme staré stole
Predáme starý rozkladací jedálenský stôl z roku 1920, cenu má 120,- eur - rozmery má: 110x70x83 cm, rozkladací masívny rustikálny stôl s bielymi nohami z roku 1920, cenu má 120,- eur - rozmery má: 102x70x76 cm, starý rustikálny stôl z roku 1920, cenu má 100,- eur, 2x retro kuchynský stôl s dvomi zásuvkami s bielymi nohami, cenu majú osobitne 100,- eur - rozmery majú: 110x70x76 cm, stôl pre televízora, cenu má 40 eur, veľký rozkladací jedálenský stôl lakovaný retro, cenu má 120,- eur - rozmery v zloženom stave:120x80x75 cm a po vytiahnutí 170,5x80x75, okrúhly stôl retro, cenu má 60,- eur, malý biely stôl, cenu má 10,- eur. Osobný odber. Prepravu zabezpečuje kupujúci. Stoly možno kúpiť všetko spolu, alebo aj osobitne.
Dubový kuchynský stol so zeleným epoxidom
Zdravím Ponúkam Vám túto stolovú dosku z dubového drieva. Doska ma vyplnené praskliny zeleným epoxidom v štrukturovanej podobe. Povrchová úprava bola osmo olej prvá vrstva v odtieni jantár a druhá v priesvitnom polomate. Nohy sú len na fotku ale sú tiež na predaj. Rozmer stola je cca 200x100cm Stôl by bolo najlepšie vidieť naživo tak pre obhliadku poprosím volať Kuchynský stôl stol do kuchyne stol do kancelárie stol do vinárne
Predám drevený kuchynský stôl
Predám drevený kuchynský stôl. Stôl je vyrobený z masívu smrekového dreva. Cena dohodou.
Stol záhradný drevený 205 x 65 cm, Záhradný nábytok
Stol záhradný drevený 205 x 65 cm, Záhradný nábytok Stol záhradný drevený pevný, Ponúkam na predaj stol viď foto, trošku nepodarená, stol je nepoškodený ,z čistého dreva, nepoškriabaný, o rozmere 205 x 65 cm-dá sa poslať kurierom. Cena +poštovné.