bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ladvinku

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám ladvinku
Predám ladvinku
Podobné inzeráty
Nová ľadvinka zn. Alpine Pro Hoheme / Asics
Ponúkam na predaj úplne novú ľadvinku zn. Alpine Pro Hoheme a menšiu ľadvinku zn. Asics. Možný osobný odber Vranov nad Topľou a Humenné, zvyšok SR po dohode Slovenskou poštou alebo Packetou. V tohtoročnej jesennej kolekcii nesmie chýbať vonkajšia oblička. Ľadvinka HOHEME je vyrobená v elegantnej čiernej farbe s logom umiestneným v prednej časti. Má jednu väčšiu komoru a vonkajšie a vnútorné vrecká na zips, dlhšie ozdobné ťahy na zipsoch pre ľahšiu manipuláciu a nastaviteľný popruh s kvalitnou prackou. Túto príručnú tašku si zamilujete do mesta aj do prírody, na šport aj bežné nosenie. 100% polyester.
Predám novú kapsičku cez plece.
Predám novú kapsičku -ľadvinku cez plece.
Turistický batoh Macpac Castor 70
Predám set turistických batohov Macpac Castor 70. Set pozostáva z veľkého batoha, ktorý ma objem 55 litrov, a malého batoha s objemom 15 litrov. Malý batoh sa dá nosiť ako ruksak, alebo sa dá zložiť na ľadvinku, pričom sa dá pripnúť aj k veľkému batohu. Veľký batoh má vnútri praktické odkladacie priestory. Batohy vám pošlem cez Packetu (Zásielkovňu). Pôvodná cena 250 €. Dôvod predaja: kúpa nového batohu. Pre viac info a oficiálne fotky kliknite sem:
Sivá ľadvinka
Ponúkam na predaj novú, nenosenú, sivú ľadvinku. Sivá kapsička, nastaviteľná veľkosť, dve priehriadky. Cena: 5,-€ Po SERIÓZNEJ dohode doveziem: Prešov, Sabinov, Bardejov, Svidník, Stropkov, Medzilaborce, Vranov, Michalovce, Humenné, Košice, Trebišov, Rožňava, Tornaľa, Revúca, Liptovský Mikuláš, Poprad, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Kežmarok.
XD Design Bezpečnostný batoh, Husky taška, batoh
Predám 2x Batoh a 1x tašku cez rameno 1x XD Design Bezpečnostný batoh (ako nový, použitý len na cestovanie lietadlom) 1x Husky original taška cez rameno ( uplne nová nenosená) 1x klasický látkový batoh (úplne nový nenosený) Batoh, ktorý nemožno vykradnúť zo série od XD Design. S týmto batohom budete mať svoje veci v bezpečí. Batoh je vyrobený z vodoodpudivého a recyklovateľného materiálu Rpety. Vďaka tomu je batoh odolný proti prerezaniu. Okrem toho má batoh skryté zipsy a vrecká, ktoré sú vďaka tomu menej nápadné a zlodej si ich len tak nevšimne. XD Design Bezpečnostný batoh cena sa pohybuje od 80 do 120 eur predám ho samostatne za 35 eur 1.XD Design Bezpečnostný batoh Cena 35 eur 2.Husky original taška cez rameno Cena 20 eur 3.Batoh klasický látkový Cena 10 eur Cena za všetko spolu miesto 65 eur za 50 eur
Predam nový ruksak
Predám dámsky koženkový ruksak, nepoužitý. Boli len odstránené visačky a vyskúšaný. Dôvod predaja nevyhovujúca veľkosť. Pôvodná cena 39,90€. Kupovaný v Shopping Palace BA. Pokladničný blok už nemám. Osobny odber BA Rača, prip. Ružinov. V prípade záujmu viem poslať dobierkou. Kontaktujte ma prosím SMS správou. Ďakujem.