bazár, predaj, inzercia, predám

Predám linku na výrobu mozaiky.

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám linku na výrobu mozaiky.
Cena dohodou.
Predám linku na výrobu mozaiky.
Podobné inzeráty
linka cink
Prodáme cinkovací linku na výrobu spárovky, vhodná i na výrobu KWH hranolu. Cinkovací stroj MVF 5. Hlavní motor 18 kW, včetně nanášečky lepidla.Součástí dvoukomorový srážecí lis - délka 6m.
Briketovací Stroj na výrobu brikiet na piliny a dreve
Stroj na výrobu brikiet 230v na piliny, drevený odpad atď. Kupované nové v roku 2019 a používané približne jednu hodinu mesačne. Kúpili sme tento nový a bolo oň veľmi dobre postarané a bol veľmi málo používaný, takže vyzerá ako nový, ako môžete vidieť na obrázkoch. Používa hydraulický baran, ktorý vytvára teplo a tlak na výrobu brikiet z pilín/drevného odpadu.
Stroj na výrobu OKIEN
Ponúkam na predaj stroj na výrobu okien alebo na výrobu okenných a dverových rámov. Stroj je funkčný s možnou potrebou malého repasu. Stroj je výroby spoločnosti Michael Weinig GmbH&Co. z roku 1985, vyrobený v Nemecku.
Predám peletovacju linku MGL 200
Predám peletovacju linku MGL 200 virobca Kovonovak Česka Republika. Hlavný motor 7,5kw. Linka obsahuje: zásobník na pilinu, miešač, zvlhčovač,lis, triedička. Dohoda možná.
Štiepacia linka
Predám linku na štiepanie dreva rok výroby 2019. Značka PEZZOLATO VS60 do 60 cm priemer. Nakladacia rampa cca na 20 m3 dreva 4/5 metrov. Dĺžka podávacieho pásu 5 metrov, štiepacia sila 60 ton, odoberací pás 5 metrov, odsávanie pilín, automatická brúska reťazí. Linku je možné aj odskúšať. + komplet dokumentácia. Cena je za komplet, dohoda možná na cene.
stroj na hranol
Prodáváme linku na KWH a BSH hranol. Celou linku, nebo i samostatně strojní zařízení. Optimalizační pila, fréza na cink, srážecí lis, nanášečky lepidla, čtyřstranná fréza, lis až 13 m.Dále propojení dopravníky. cena linky od 380 000,- EUR