bazár, predaj, inzercia, predám

Predám lipko/ predný podspojler

Kategória: Tuning

Predám univerzálne lipko (lizatko)/ podspojler predného nárazníka čisto nové nepoškodené,
kvalitný a ohybný plast,
prispôsobí na akýkoľvek typ nárazníku,
pekný tuning dzajn, mám jedno na aute a som veľmi spokojný...
Osobný odber alebo viem doručíť po celom SK
Viac info alebo fotiek viem poskytnúť
Cena 35€ možná dohoda
Predám lipko/ predný podspojler
Podobné inzeráty
LIPKO - UNIVERZALNY SPOJLER POD PREDNÝ NÁRAZNÍK
LIPKO - UNIVERZALNY SPOJLER PREDNY. NOVÝ, NEPOUZITY
predám lipko
zdravím, predám univerzál lipko (lizatko) na predný nárazník pre seat leon vw golf škoda octavia a mnohé iné, čisto nové nepoškodené.. veľmi kvalitný a ohybný ABS plast, výroba Poľsko čize žiadna Čína ako tu predávajú ostatný na bazosi..sám mám jedno na aute a som veľmi spokojný, osobný odber BB alebo pošlem poštou poprípade dohoda na určitej trase po SK pekny dizajnový a tuningový vzhľad..k lizatku aj samorezky na uchytenie..mám viac kusov treba volať,písať sms, cena za kus 35e cupra r Ibiza octavia golf passat 1M 1P Audi a3 b5 a6 b6 b5,5 kia Ford bmw Bora tuning bumper lip spojler podnaraznik
Lipko lippe lízatko e36
predám nové predné lízatko / lipko na BMW e36. Vhodné na M-paket nárazník. posielam na dobierku
BMW G20/G80 Lipko na kufor
Predam toto lipko na kufor, nikdy nenamontovane, cierna leskla farba, ABS plast (ziadny laminat) sedi bez problemov na kufri.. Predavam z dovodu ze som kupil dve rozne, a toto mi prislo prilis agresivne k tomu setupu ktory mam, niekomu sa ale snad bude pacit. Pasuje na 3ku G20 urcite a podla vsetkeho M3 G80 ma rovnaky kufor, takze by malo pasovat aj tam. predavam za cenu za aku som ho kupil, najlepsie osobny odber, popripade viem doniest NR, SA, BA a okolie..
Znak 90mm a 80mm čierna lesklá
Predám čisto nové znaky na prednú kapotu a kufor, ktoré sa nenamontovali na autá. Predný znak 89mm a zadný 78mm. Cena za kus 12€ Vhodné pre typy aút: Felícia = predný 78mm / zadný 78mm Octávia 1 = predný 78mm / zadný 78mm Octávia 2 = predný 89mm / zadný 78mm Superb 1 = predný 89mm / zadný 89mm Fábia 1 = predný 78mm / zadný 78mm Fábia 2 = predný 89mm / zadný 78mm Roomster = predný 89mm / zadný 78mm Yeti = predný 89mm / zadný 110mm(nemám) Možnosť zaslať na dobierku.