bazár, predaj, inzercia, predám

Predám marhuľový kvas

Kategória: Potraviny

Predám marhuľový kvas v množstve cca 120 kg, marhule nestriekane z mojej záhrady, cena za 1 kg - 1,20 euro. Kvas sa môže už bud týždeň páliť.
Predám marhuľový kvas
Podobné inzeráty
Marhuľový, jahodový a broskyňový džem
Ponúkam na predaj domáci marhuľový, jahodový a broskyňový džem s kúskami daného ovocia. Balený v 370 ml pohároch. Cena: marhuľový 5€/pohár, jahodový 6€/pohár, broskyňový 6€/pohár. V ponuke aj jahodový z roku 2022 za 5€/pohár a višňový z roku 2022 za 4€/pohár. V prípade zaslania napr. cez poštu, hradí poštovné prijímateľ zásielky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez sms.
Domáci marhuľový a broskyňový džem
Predám domáci marhuľový a broskyňový džem z tohtoročnej úrody 500 g (netto) za 7 €. Pomer cukru a ovocia 1 : 3. Na výber - len čisté marhule alebo broskyne, lahodný marhuľovo-broskyňový džem, marhule so škoricou, marhule s levanduľou, marhule s goji. Aj menšie balenia - od 250 g (3 €).
Domáce džemy (jahodový, malinový, marhuľový)
Domáce džemy s minimom cukru, varené pomaly tradične až do zhustnutia. Len ovocie, cukor a kúsok citrónovej šťavy aby vydržali. Jahodový, marhuľový - 4 eur/210ml a 8 eur/540ml Malinový džem - 5 eur/210ml a 10 eur/540ml V ponuke máme tiež našu zeleninu (cukety, paradajky, papriky, uhorky, červenú repu) Výrobky z kozieho mlieka (kozí syr, jogurt, tvaroh, kefír) A vajíčka od našich sliepok z voľného výbehu - 4 eur/10ks Odber BA-Staré mesto alebo v BA-Prievoze, prípadne vieme po dohode doviezť
Predám marhule na kvas
Predám marhule na kvas. Pôvod Grécko. Cena 0,90€/kg. Odber Nemšová. Kontakt
Predam slivky na kvas mrazene
Slivky na kvas bystricka, stenly, prezident cena za kilo je 50 centov su priamo v Kosiciach moznost dopravy po trase Kosice-Rožnava cukornatost, alebo Stara Lubovna, Lipany, Sabinov, Presov 18-24brix
Marhule na kvas
Kúpim marhule na kvas. Cena dohodou. Nitra