bazár, predaj, inzercia, predám

Predám masívny stôl nový nepoužívaný

Kategória: Jedálenské kúty

Predam masivny jedalensky stol, prirodzena hrana stromu, je uplne novy, nepouzivany.
180x90/3,8. K tomu kovove nohy s/v/h 78/72/7,5.
Vid foto. Iba osobny odber
Predám masívny stôl nový nepoužívaný
Podobné inzeráty
KARPIS masivny jedalnsky stol
Predám dizajnersky rozkladaci masivny stol.z dielne KARPIS stol CREATIW. farba prírodný dub, rozmer 160 x 90 plus rozklad /50/ cize 210 x 90. P.c nového cca 2.000e Mam k nemu aj maly na mieru robený stol taktiež CREATIW v obyvacke . P.c cca 860e predám kazdy zvlast poprípade spolu .dohodou. odvoz treba zabezpecit. V prípade záujmu volat, alebo písať sms.
predam set stol lavice stolicky...
nepouzivany set cena za stol 80 za stol,2 lavice a 3 stilicky 150 za stol,stolicky,lavice,polica,vitrina 200
Masiv jedalensky stol
Predam masivny jedalensky kuchinsky stol Masivna Borovica Nohy 8x8 hrube a stol 4 cm . Miery stola 120 x 80 .
Jedálenský nábytok 2 kusy + stôl + 6 stoličiek
Jedálenský nábytok: 2 kusy príborníka, stôl, 6 stoličiek Nádherný nábytok z čerešňového dreva v zostave skrinka rohova, skrinka polkruhová, masívny rozťahovací stôl pre 6 osôb na jednej masívnej drevenej nohe a 6 stoličiek s čalunením. Nábytok je vo vynikajúcom stave bez poškodenia, minimálne používaný, nádherný.
Drevený stôl 200/90/ masiv , lavica a 4 stolicky
Predávame kvalitný drevený stôl, rozmer 200 x 90 x 78.Neda sa skladať, je masívny. Je ku nemu lavica s koženym sedením, rozmer 185 D x 35 Š x 44 V, plus 4 ks kožených stoliciek. V pripade zaujmu mozete pisat mail. Je to pôvodne cela zostáva spolu s komodou a vitrinou, ktorú viete nájsť v mojich inzeratoch. Pôvodná cena bola 2 500 eur za celú zostavu. Stôl so 4 stoličkami, lavicou ponúkame za 650 eur. Na jednej stoličke je kozmetická droobna chyba na opierke.
jedálenský stol a stoličky
Predám okrúhly rozkladací jedálenský stol so 4 stoličkami. Predaj možný aj zvlášť. Stol je velmi zachovaný, používaný zvacsa s obrusom a prestieraním, materiál pravdepodobne buk, výrobca ikea. V zloženom stave pre 4 osoby, možné rozloženie pre 6-8 osôb vsunutím stredového dielu, stol je v takom prípade oválny. Stoličky sú vypletané, na výplete sú známky používania- zájdené, nie poškodené. Konštrukcia bez chýb. Výrobca tiež Ikea. Vyplet odporúčam buď profesionálne vytepovat alebo pripadne vymeniť. cena za stol 150€, stolicky 15€/ks. Pri odbere všetkého spolu 200€. Osobný odber Smolenice, po dohode mozna aj Trnava.