bazár, predaj, inzercia, predám

Predám matrace Materasso

Kategória: Matrace

Ponúkam na predaj 2ks matracov značky Materasso

- cena za 1ks samostatne je 50€,
- pri kúpe 2ks so zľavou spolu za 80€,
- rozmery : 195x80x15cm
- antialergická termo výplň
- letná a zimná strana
- kvalita skoro ako nová

Pri záujme ma kedykoľvek kontaktujte na tel. čísle uvedené nižšie. Len osobný odber.
Predám matrace Materasso
Podobné inzeráty
Nové zdravotní matrace Ivonne, 24 cm, sleva 50%,Odvezu
Prodám levně úplně nové zdravotní ortopedické antidekubitní matrace Ivonne ve výšce 24 cm z líné vysokoobjemové paměťové pěny (85 kg / m 3)od českého výrobce - firmy se slevou 50%. Jsou úplně nové a zabalené. 2 ks 80x200 2 ks 90x200 matrace Ivonne: (český výrobek - fa. ) Vysoce luxusní antidekubitní ortopedická matrace, se zvýšenou nosností jádra, která splňuje ty nejvyšší nároky na zdravý, pohodlný a komfortní spánek. Jádro matrace je vyrobeno kombinací studené HR pěny a odlévané VISCO MipoFoam (líné) pěny - technologie vylévání do formy. Technologie výroby a vlastnosti těchto materiálů Vám zaručí dokonalé rozložení hmotnosti a tvaru těla díky 3D deformaci VISCO MipoFoam (líné) pěny. Zrychlený nástup přizpůsobení se Vašemu tělu zajistí vynikající a nepřerušený krevní oběh. Zabezpečí tak regeneraci organizmu a nedochází ke vzniku proleženin. Ložná plocha matrace vytváří akupresurní body, které uvolňují svalstvo, snižují teplotu těla a tím zamezují pocení těla. Velkou výhodou těchto materiálů je vysoká prodyšnost, která zvedá užitné a hygienické vlastnosti. Tato matrace je velice vhodná pro alergiky, astmatiky, sportovce, uživatele, kteří se příliš potí a uživatele, kterým není lhostejná regenerace organizmu během spánku. Potah matrace je třívrstvý GreenFirst, který je snímatelný na dvě samostatné poloviny a pratelný s antialergickými a antibakteriálními účinky. nosnost do 180 kg výška matrace cca 24 cm tuhost matrace: střední (uživatel má pocit stavu beztíže, necítí tuhost) záruka: 5.let Doprava po celé ČR a SR Zdarma nepožaduji zálohu ani platbu předem faktura a záruční list je samozřejmostí Cena: 305 € / ks (ceníková cena je 650 € / ks)
Matrace Materasso
Predám dva zánovné matrace Materasso rozmerov 200x90x20,nepoužívané, len vyskúšané. Cena za 1ks 160€. Bližšie info v popise:
Detský matrac Materasso BABY NATUR 120 x 60
Ponúkam na predaj detský matrac Baby Natur od slovenského výrobcu Materasso. Rozmer je 120 x 60, výška je 11 cm. Je to zdravotný detský matrac z prírodnej peny Biogreen so špeciálnym profilom. Hornú vrstvu jadra tvorí veľmi vzdušná pena POLARGEL. Poťah LYOCELL s výborným odvodom tepla a vlhkosti. Pranie na 60 ˚C. Matrac bol zakúpený v roku 2016. Viac info o výrobku môžete nájsť na
Matrace 2 ks zn. Materasso 80x200 cm
Predám 2 ks používaných matracov Materasso, rozmer 80x200 cm, výška 13 cm. Matrace sú v dobrom stave. Cena za obidve matrace je 60 €, len osobný odber Levoča.
nový matrac Materasso 1ks – Oxygen Motion 80x195 cm
Predám 1ks kvalitného nového matracu zn. Materasso, typ Oxygen Motion Rozmery 80x195 cm Matrac má dve tuhosti – dá sa otočiť – mäkkšia / tvrdšia strana. Matrace je rozbalený, ale nepoužitý.
Benab Benson LTX 90 200 2ks
Predám 2 ks týchto matracov o rozmere 90x200cm zakúpených 9.7.2020 a používaných denne v hlavnej spálni. Subjektívne matrace stratili 20% komfortu, čiastočne zmäkkli. Matrace majú každú stranu s odlišným stupňom tvrdosti. Bez očividného vizuálneho preležania. Kúpili sme novú posteľ s matracmi, tieto su nám zbytočné, stále sú to však použiteľné matrace, minimálne ako príležitostné matrace na chatu, či do hosťovskej izby. Podrobné info k matracom: Viem priložiť aj 2 ks nízkeho pevného roštu od výrobcu Javorina v bezchybnom stave (+100 eur za 2 ks). Cena za obidva matrace 200e. Matrace majú vypratý textílny obal a sú pripravené zabalené vo fólií.