bazár, predaj, inzercia, predám

Predám mikrofón nástrojový mikrofón Sennheiser e604

Kategória: Zvuková technika

Ponúkam na predaj dynamický nástrojový mikrofón značky Sennheiser.
e6O4 je dynamický nástrojový mikrofónov s kardioidnou charakteristikou, prispôsobených na snímanie bicích a perkusných nástrojov. Mikrofón má vstavaný príchytný systém, ktorým ho dokážete upevniť priamo na okraj bubnu alebo priskrutkovať na mikrofónny stojan. Vyváženosť, čistota a nízke skreslenie z neho robia signálovo podobným, štúdiovým mikrofónom. Disponuje vysokofrekvenčnou a ľahkou kmitacou cievkou s rýchlou odozvou. Mikrofón je uzavretý v pevnom tele navrhovanom tak, aby potláčolo nárazové zvuky. Frekvenčný rozsah 40Hz-18kHz, impedancia 350Ohm, XLR vstup. Hmotnosť 60g. Súčasťou balenia je mikrofón, štipec a ochranné púzdro.

Dohoda na cene možná.
Prosím, kontaktujte ma mailom alebo SMS.

Predávam aj iné mikrofóny a DI boxy, nájdete v ďaľších mojich inzerátoch.
Predám mikrofón nástrojový mikrofón Sennheiser e604
Podobné inzeráty
Predám dynamický mikrofón Sennheiser e906
Ponúkam na predaj dynamický nástrojový mikrofón značky Sennheiser. e906 je dynamický nástrojový mikrofón so super-kardioidnou charakteristikou, špeciálne určený na nahrávanie gitarových aparátov alebo skvelé ozvučenie perkusií, dychových nástrojov alebo speváckych zborov. Prepínateľný filter na prispôsobenie sa zvuku podľa Vašich požiadaviek. Tým, že má ploché obe strany ponúka možnosť dokonalého snímania zvuku z komba, v nespratných miestach medzi činelmi alebo ho jednoducho postavte pred biciu sadu alebo zbor. Vlastnosti: - Dynamický nástrojový mikrofón - Super-kardioidná charakteristika - Rýchla zvuková odozva - Prepínač troch zvukových charakteristík (Bright, Moderate, Dark) - Frekvenčný rozsah 40Hz - 18kHz - Citlivosť 2,2 mV/Pa - Minimálna zaťažovacia impedancia 1000 Ohm - Nominálna impedancia 350 Ohm - Konektor XLR-3 - Hmotnosť 140g . Dohoda na cene možná. Prosím, kontaktujte ma mailom alebo SMS. Predávam aj iné mikrofóny a DI boxy, nájdete v ďaľších mojich inzerátoch.
Receiver Sennheiser BFR1051 a mikrofon Sennheiser BF1051
Predám 2ks Receiverov Sennheiser BFR1051 a 1 ks mikrofon Sennheiser BF1051. Receivery aj mikrofon funkcne, len zvuk ma predimenzovane vysoke tony. Vhodne na opravu alebo na nahradne diely. Cena za vsetko spolu 50 eur alebo dohodou. Mozny osobny odber v BA, PK, SC, TT.
Zmiešaný vokálový/nástrojový set - AKG WMS40 MIX HEAD SET
Na predaj set: Zmiešaný nástrojový/vokálny bezdrôtový systém zo série WMS40, ktorý je skutočným "plug'n'play" bezdrôtovým riešením a poskytuje krištáľovo čistý zvuk. Systém zahŕňa stacionárny prijímač SR40 Mini DUAL, jeden vreckový vysielač PT40 Mini a jeden prenosný ručný vysielač HT40 Mini s kapsulou dynamického mikrofónu, plus nástrojový kábel MKG L s mini XLR a 6,3mm konektorom. Prijímač je vybavený tromi stavovými LEDkami. + AKG C 544 L je hlavový miniatúrny kondenzátorový mikrofón s pohodlnou čelenkou za krkom. Mikrofón disponuje kardioidnou polárnou charakteristikou a preto uprednostňuje zvuk prichádzajúci spredu (od používateľových úst). Telo mikrofóna obsahujúce kondenzátorový prevodník je pripevnené k ramenu mikrofóna za účelom potlačenia hluku kábla. Takmer nevyužívaný set, plne funkčný - kupovaný v muzikeri. Možnosť vyskúšat osobne v Košiciach. Viac info aj tu - Cena 230 Eur, možnosť poslať Poštou/Packetou, avšak prevod predom na účet alebo osobné prevzatie.
MIKROFÓN SENNHEISER E835s
Predám špičkový mikrofón svetoznámej značky Sennheiser E835s, minimálne používaný a vo výbornom stave. Mikrofón sa pripája cez XLR konektor. Kompletné balenie vrátane krabice a originálneho puzdra Sennheiser. Buď osobný odber v Nových Zámkoch alebo pošlem na dobierku po uhradení zálohy za poštovné vo výške 10€.
Predám úplne nové mikrofóny Sennheiser E945 - 8ks
Na predaj nový, nepoužitý, originál zabalený mikrofón Sennheiser e 945 - mám 8 kusov. Dynamický vokálny mikrofón s superkardioidnou charakteristikou špeciálne navrhnutý, aby zvládal aj tú najväčšiu pódiovú záťaž. Zaručuje excelentné zvukové vlastnosti. Vykresľuje prirodzené zvuky hlasu vo zvlášť silných farbách. Jeho mimoriadna prítomnosť a celé telo bez námahy umiestňujú vokály pred hlasné nástroje. Pritom e 945 obohacuje vokály o teplé nuansy, ktoré im dodávajú živú plnosť zmesi. Je to dokonalá voľba pre pódiá, kde spev vyžaduje silný dôraz. Jeho extrémne vysoká odolnosť voči spätnej väzbe podčiarkuje afinitu e 945 k veľmi veľkým hlasitostiam. Jeho solídny výkon z neho robí spoľahlivého spoločníka pre nespočetné množstvo použití. Disponuje pevným kovovým telom s kapsulou, ktorá chráni snímač pred nepriaznivými otrasmi počas manipulácie. Brum eliminujúca cievka. Neodýmiový magnet udržuje mikrofón stabilný v akýchkoľvek klimatických podmienkach. Vlastnosti: - dynamický vokálny mikrofón - obrovský dôraz sa kladie aj na extrémne hlasné pódiá - superkardioidná charakteristika - dodáva hlasu hrejivú, živú plnosť - vysoko konzistentná smernosť - vysoký odpor spätnej väzby - Šokovaná kapsula - cievka kompenzujúca hučanie a brum - frekvenčný rozsah 40Hz-18kHz - citlivosť na 1 kHz 2,0 mV/Pa - nominálná impedancia 350 Ohm - minimálna zaťažovacia impedancia 1000 Ohm - extrémne robustné kovové telo mikrofónu - súčasťou balenia obal na mikrofón - rozmer 47x186 - hmotnosť 365g Mikrofóny máme 1 deň, ale nemáme bloček, tak preto taká cena. Ja používam taký a je super, takže odporčam. Ak chcete, je možnosť ho aj vyskúšať. Nemecká výroba. Pri kúpe viacerých ks zľava (pozri nižšie). CENA: 140 €/pri kúpe 1ks CENA: 135 €/cena za 1ks pri kúpe 2ks CENA: 130 €/cena za 1ks pri kúpe 4ks CENA: 125 €/cena za 1ks pri kúpe 8ks Pôvodná cena: 199 € Možnosť osobného odberu na ceste medzi Popradom a Spišskou Novou Vsou, kde občas chodíme. Mám aj kopec iných vecí na predaj klikni na meno :) Pri kúpe viacerých vecí možná zľava :))
Predám bezdrôtovú sadu prímač+vysielač+mikrofón.Sennheiser
Predám bezdrôtový profesionálny set Sennheiser xs wireless.Prijímač,vysielač,mikrofón,adaptér.Vysielač funguje na dve AA batérie,čistý pren os,kvalitné prevedenie.Možnosť pripojiť rôzne druhy mikrofónov a cez linkoví vstup aj rôzne nástroje,gitara,klaves atď.Set obsahuje-Prijímač,vysielač,klopoví mikrofón a adaptér.