bazár, predaj, inzercia, predám

Predam motorový drvič vetiev Hecht 6421 štiepkovačka

Kategória: Ostatné

Štiepkovačku som kupoval minulý rok. Použil som ju 2x. Predávam ju lebo predávam celé hospodárstvo a už ju nepotrebujem.

Preferujem kontakt cez Whatsapp, Telegram alebo email. Mám zlý mobilný signál.

Benzínový drvič HECHT 6421 svojím výkonom uspokojí aj náročných užívateľov. Pre pohon je použitý motor HECHT OHV s objemom 420 cm3 s max. krútiacim momentom 26,5 Nm. Pod hlavným plniacim hrdlom sa ukrýva 16 výkyvných nožov, z čoho je 8 nožov vybavených zubatou čepeľou (4 nože na každej hriadeli - 2 sady so zubatou čepeľou a 2 sady s rovnou čepeľou), ktoré spoľahlivo zvládnu drviť drobný biologický odpad a konáre do priemeru 10 mm. Pre drvenie hrubých vetiev je na bočnej strane umiestnené druhé hrdlo, pod ktorým sa otáčajú dva "hobľovacie" nože na tanieri, ktoré si poradia s konármi do priemeru až 89 mm. Vďaka silnému spaľovaciemu motoru je drvič možné používať aj v miestach, kde nie je dostupná elektrická energia.
Predam motorový drvič vetiev Hecht 6421 štiepkovačka
Podobné inzeráty
štiepkovanie konárov - štiepkovač - drvenie vetiev
Orezávali ste stromy ? Klčovali, prerezávali ste pozemok ? Obnovovali ste sad alebo vyrubávali náletové dreviny a neviete čo s kopami konárov a drevnou hmotou ? My sa o to s naším RAMBOM postaráme. Ponúkame štiepkovanie konárov benzínovým štiepkovačom LUMAG RAMBO HC15PRO, ktorý štiepkuje vetvy do priemeru cca 15cm. ( záleží na drevine atď.) Štiepku môžete následne použiť ako mulč, kompostovať, po vysušení ňou v kotli na štiepku môžete kúriť. Po dohode vieme zabezpečiť aj odvoz štiepkovaného materiálu. Vyhnite sa takto spaľovaniu konárov, ktoré je zdĺhavé, môže spôsobiť požiar, nerobí dobré susedské vzťahy a je nezákonné a NE-EKO. Samotný stroj nepožičiavame. Prešov a okolie. - štiepkovanie konárov - štiepkovač - drvenie vetiev - drvič vetiev - štiepka
AL-KO 2500W drtič konárov ALKO, žiadna čína
Technické parametre: * Výkon: 2,5 kW * Istič: 10 A * Rezný systém: rezné nože * Samovťahovanie vetiev: áno * Max. Ø vetiev: 40 mm * Celková výška: 95 cm * Hmotnosť: 20 kg Všeobecné vlastnosti: * Pomocou dvojitej izolačnej steny je znížená hlučnosť o 25%. * Vysoká kvalita drvenia je docielená vďaka šikmému uloženiu reznej komory a vynikajúcej ostrosti rezacích nožov. * Dva obojstranne použiteľnérezacie nože, vyrobené z tvrdej ocele, ktorá zaručuje ich dlhú životnosť. * Široký vstupný kanál (205 × 70 mm), čo vedie k zväčšeniu priechodnosti a podstatnému zníženiu hlučnosti. * Pomocou jednej centrálnej skrutky otvoríte jednoducho celý drvič. * El. motor je vybavený ochranou proti preťaženiu a znovurozbehu. Prečo si zaobstarať záhradný drvič? * Starať sa o záhradu podľa vzoru prírody, to znamená predovšetkým vracať hodnotné živiny z organických odpadov späť do biologického kolobehu látok. * Práve odpady zo záhrady sú ideálnym hnojivom! * Základom pre tento postup je jemne rozdrvený materiál, ktorý sa výborne hodí na plošné kompostovanie. * Pod stromami a kríkmi vyzerá pekne, chráni pred vysychaním, zabraňuje rastu buriny a zlepšuje kvalitu pôdy. * Navyše tleje rozdrvený materiál lepšie v kompostéri a rozkladá sa rýchlejšie na živiny bohatý humus. Drtič nebol používany niekoľko rokov, a reálne bežal asi 3x.
Drvič konárov
Predám drvič konárov Hecht 6421
Hecht auto moto nabíjačka
Hecht moto nabíjačka Hecht 2012 - nabíjačka auto a motobatérií Je úplne nová, len vyskúšana kvôli fotenie. Všetky papiere, návod k tomu. Cena je 15€+poštovné Nabíjačka na autobatérie Hecht 2012, ktorá je určená pre nabíjanie olovených Pb, LEAD-ACID, gélových a AGM akumulátorov s napätím 6 alebo 12 V s kapacitou od 4 do 120 Ah, teda väčšiny akumulátorov používaných napríklad v automobiloch a motocykloch. Výstupné napätie/prúd 6/0,55 A alebo 12 V/1 A. Po zapojení sama automaticky rozpozná typ akumulátora a zvolí správne napätie ako aj najvhodnejší režim nabíjania. Treba dať hlavne pozor na zachovanie polarity. Do udržiavacieho režimu sa prepne automaticky, keď dôjde k jej úplnému nabitiu. V tomto režime iba kontroluje stav akumulátora a udržuje ho neustále nabitý. Nabíjanie a stav akumulátora je indikovaný pomocou kontroliek na nabíjačke. Hecht 2012 nie je určená pre nabíjanie akumulátorov typu NiCd, Ni-Fe, Li-Ion Výstupné napätie 6 V alebo 12 V, nabíjací prúd 1 A. Príkon 15 W. Vstupné napätie 230 V/50 Hz. Pre batérie s kapacitou 4 - 120Ah Pozrite si moje ostatne inzeraty
Mlynček / Drvič na ovocie GUDE OM7
Predám prakticky nový - jeden deň používaný - drvič ovocia od GUDE OM 7. Je celkom nový, jediná známka používania je pár škrabancov na hriadeli po skľučovadle aku-šraubovačky, kedže hriadeľ sa dá upnúť do aku-šraubovačky a máte tak výkonný motorový drvič za pár eur... Rýchlosť spracovania napr jabĺk s aku-šraubovačkou sa s ručným krútením nedá porovnať... (aku-šreubovačka v cene nie je) Rozmery násypky: 300x340 mm (nerez) Objem násypky: 7 l Rozmery zostavený (DxŠxV): 570x495x265 mm Hmotnosť netto/brutto: 5,8 kg Poštou neposielam, len osobný odber v Banskej Bystrici. Kontaktujte ma správou pod inzerátom, telefón nesledujem.
Predám drvič na plasty 2,5kw motor
Predám drvič na plasty-2,5kw motor. Drvič je vhodný ku vstrekolisom.