bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nástenné hodiny s pohonom Quartz

Kategória: Ostatné

Predám funkčné nástenné hodiny s technológiou pohonu Quartz. Cena 20,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám nástenné hodiny s pohonom Quartz
Podobné inzeráty
NÁSTENNÉ HODINY MOTÝĽ úplne nové
NÁSTENNÉ HODINY MOTÝĽ úplne nové predám nástenné hodiny - nové! 5€+poštovné len sms alebo mail
Nástenné, retro školské hodiny, priemer 31 cm
Predám nástenné, plne funkčné, retro školské hodiny, priemeru 31 cm zn. Quartz. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Nástenné hodiny Chronet
Predám plne funkčné nástenné hodiny značky Chronet so strojčekom Quartz. Obal plastový vo vzhľade mramoru. Batéria 1x AA v cene.
Nástenné hodiny JVD
Predám funkčné nástenné hodiny v kombinácii dreva a skla so strojčekom Quartz na tužkovú batériu AA. Rozmery 30cm x 30cm, hĺbka 3.5cm.
Predám nástenné plastové hodiny priemer 24 cm, modré
Predám nástenné plastové hodiny priemer 24 cm, modré Hodiny sú ako nové, plne funkčné. Batéria (tužková AAA) nie je súčasťou balenia. Vhodné sú do kuchyne, izby, kancelárie atd. Idú presne. Cena 5 EUR. Osobný odber BA-Ružinov, prípadne pošlem poštou. Poštovné 2,80 EUR (so sledovaním) pri platbe vopred alebo 3,90 EUR (dobierka) hradí kupujúci. V prípade osobného odberu možnosť si všetko vyskúšať. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. V prípade otázok píšte, volajte.
Detské nástenné hodiny Disney Popoluška
Predám veľmi pekné detské nástenné hodiny s motívom z Disney rozprávky Popoluška. Hodiny sú vo výbornom stave, sú z plastu a priemer je 24,50 cm. Cena je 8 €.