bazár, predaj, inzercia, predám

Predám obytný príves Kip Deluxe 40t

Kategória: Karavany, vozíky

Predám obytný príves Kip Deluxe 40t
4 miestny v 100% stave.Karavan ma chladničku,plynový sporák,plynové kúrenie, WC, kúpelňu, 4 miesta na spanie + stanovú prístavbu.Top stav.Po dohode doveziem,Pozri všetky moje inzeráty kliknutím na moje meno,alebo tel.číslo.Cena je už s prihlásením na SK značkách !!!
VŠETKY KARAVANY SKLADOM-PRIHLASENÉ NA SK ZNAČKÁCH !!!
Predám obytný príves Kip Deluxe 40t
Podobné inzeráty
Karavan KIP 40 T Deluxe
Ponúkam na predaj karavan značky Kip model 40t Deluxe r.v.: 89 karavan má ostrovný solárny systém: amorfný panel 2x100 Ah trakčná batéria MPPT regulátor 400, nová chladnička trojkombinácia dometic RMS 8400 80L 1300eur, nový zabudovaný kazetový záchod dometic ct 4000 s dvierkami 1000eur, nádrž na vodu z vonkajším dolievaním 80l, kúrenie funkčné, sporák funkčný, predstan na Sk značkách nová STK na 4 roky, celková hmotnosť 1100 kg, dôvod predaja: nevyužitý
KIP - obytný príves - mover, markiza, 4 osoby
Specialitka - KIP 41V - 2001 rok Mover, markiza, 4osoby, hmotnosti 850 kg / 1200 kg, Sirka: 220 cm, Dlzka - 583 cm, Vyska 265 cm, Otocne WC, kurenie plynove, drziak na bicykle.
Predám karavan
Predám väčší 5-6 miestny obytný príves značky Kip. Obytná časť dlhá 7 m. V karavane sa nachádza veľké kuchynské sedenie ktoré sa dá rozložiť na posteľ. Menšie sedenie ktoré sa dá tiež rozlozit na posteľ. Mala kúpeľňa kde je chemický záchod. V zadnej časti spálňa s manželskou posteľou. Plynové kúrenie. Karavan tiež vhodný ako záhradná chatka domček maringotka unimobunka, karavan, obytný príves...... Karavan nemá papiere nieje možnosť prihlásiť preto je vhodný na trvalé státie. Kliknutím na moje meno sa vám zobrazia všetky moje inzeráty. Kontakt telefonicky alebo WhatsApp . DOPRAVA ZDARMA V CELEJ SR. Všetky karavany sa nachádzajú v Dolnom Kubíne
Nahradne plastove dvojite okno na obytny prives - karavan
Nahradne plastove dvojite okno na obytny prives - karavan. Cierne. Neposkodene. Rozmer: 88x50. Sedi na obytny prives Hobby. Okno je cierne. Je na nom nalepena biela maska proti poskodeniu a poskrabaniu.
Karavan Knaus - obytný príves
Ponukam na prenájom Karavan Knaus - obytný príves. Zažite neopakovatelnu dovolenku - trebárs aj priamo v prírode. S karavanom nie ste obmedzený ako v hotely. Pri správnom plánovaní to môže byť lacná dovolenka s bohatímí zážitkami. Pokiaľ hladáte karavan pre vás a partnera alebo pre menšiu rodinku, tak ste na správnej adrese. Ponúkame Vám čistý a vybavený karavan pre vašu pohodovú dovolenku. Obytný príves je vhodný pre 2 osoby, v zadnej časti sedenie v tvare U, ktoré je možné jednoducho zložiť na ďalšie lôžko . Ale aj velké lôžkoje možné upraviť na sedenie. Plne vybavená kuchyňa, sada nerozbitného riadu, V kavane sa nachádza WC, sprchovací kút, umývadlo. Karavan disponuje solarom aj nádržou na pitnú vodu. Plynová flaša na varenie a zohrievanie a radio USB. Vo výbave su aj 2 deky 2 vankuše a 2 spacáky. Svoje si vezmite lôžkoviny (deky, vankúše). Karavan je po každom zapožičaní čistený a dezinfikovaný. Vonkajšie vybavenie: Po dohode možné požičať pred stan + stol a dve kreslá / príplatok 5,- € / den Prevádzková hmotnosť karavanu je 720Kg / maximálna 850 Kg,. Nájomné : Dĺžka prenájmu 1-4dni - 50,- €, 5-6dní - 35,- € , 7 dní a viac 30,- € V prípade záujme prosím napíšte správu a pošlem link pre rezerváciu. Po odoslaní Vašej rezervácie, Vám pošleme fakturu, a po jej úhrade je rezervácia potvrdená. Vratná kaucia = 50,- € / použije sa na upratanie, v prípade znečistenia, alebo odstránenie spôsobených škôd.
Predám obytný príves Cateau Chiara 430.
!!! Ohľadom informácií kontaktujte len a len, toto číslo !!! !!! Predám zachovalý obytný príves (karavan) Cateau Chiara 430. Príves je plne vybavený 4x lôžko, sporák, chladnička, kúrenie, toaleta, sprcha, predstan, LED osvetlenie, fotovoltaika (solárne panely, regulátor, batéria), prenosná TV..... Rozmery rozloženého U-čkového sedenia: 135×195 cm Rozmery rozloženého vlakového sedenia: 135×195 cm Rozmery vysúvacej poschodovej postele: 55×70 cm Ročník: 1992 Prevádzková hmotnosť: 807 kg Doložnosť: 493 kg Maximálna hmotnosť: 1300 kg Celková dĺžka karavanu (s ojnicou): 610 cm Obytná dĺžka: 440 cm Šírka: 210 cm Výška: 245 cm STK platné do apríl 2027. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Viac informácií telefonicky len na tomto telefónnom čísle !!! !!! Možná dohoda. Ďakujem.